Es Viņu Redzēju II
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 447
- 448
- 449
- 450
- 451
- …
- 679
- chevron_right

pirms pusstundas čaka ielā samāta melna kupeja ar uzlīmi aizmugurējā logā.

Satikts lietotaajs Kneiks, papllaapaats, un nopirki lloti labi lukturi par veel labaaaku cenu! liels paldies 

Redzēju tevi no rīta uz Miera ielas. Ja godìgi tad tie diski , kas tev ir nekad nav patikuši , bet uz tava e36. Cepuri nost ar to dzelteno iet kopā. Smuks autobush rakstīja:Satikts lietotaajs Kneiks, papllaapaats, un nopirki lloti labi lukturi par veel labaaaku cenu! liels paldies

Paldies!!ElvijsR rakstīja:Redzēju tevi no rīta uz Miera ielas. Ja godìgi tad tie diski , kas tev ir nekad nav patikuši , bet uz tava e36. Cepuri nost ar to dzelteno iet kopā. Smuks autobush rakstīja:Satikts lietotaajs Kneiks, papllaapaats, un nopirki lloti labi lukturi par veel labaaaku cenu! liels paldies
Satikts igoooo, lai veicas ar komplektācijas papildināšanu 

Gaiši violetais kabris no skates nupat izbrauca 

Gribi atkal atsevišķu e36 forumu? Ienāc e-36.lv
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.

zila kupeja un zals tourings ar uzlimem Juglas statika ap 23:50. 

Aduks rakstīja:Vienīgais e36 mīnus atrodas uz aķa pretī plusam
vairakas reizes esmu redzejis sudrabotu touringu, zemu ar platiem diskiem, Zemīte-Tukums ceļa posmā, pieļauju ka šejienietis? ļoti simpātisks tourings! vnz neatceros, tikcik to ka bija 3 cipari 

Uz brīvībenes, pirms teikas staķika pelēks e36 sedans uzmeta ar avareikām numurs JC-hzhz

K.F. redzēts neilgi pirms 18iem pie gaismas pils

Arī K.F. redzēts pie nac bibliotekas 
Sent from my iPhone using Tapatalk

Aj, vis kaut kas redzēts. Tikai mani gan neviens laikam nekad neredz, vai, kas redz un samāj, nav no foruma.
Ja nu kādam gribas pasekot līdzi manam e36: viewtopic.php?f=249&t=4013
Gaiši zila kupeja ar M3 moldingiem un lielu spoileri uz parkinga pie Makdaka Krasta ielā))

Vēl kādam ir gaiši zila kupeja?PapaKarlito rakstīja:Gaiši zila kupeja ar M3 moldingiem un lielu spoileri uz parkinga pie Makdaka Krasta ielā))

Nekad neesmu redzējis nevienu Rīgā.

+ Šodien piebraukts pie Inferno paskatīties tos mana ex sedana kapus
P.s. Ne manis radītus

P.s. Ne manis radītus

bračka vizināsies visu nedēļu tur uz darbu vai no darba, pats esmu kājām gājējs uz kādu laiku veselības dēļ.Pe4us rakstīja:Arī K.F. redzēts pie nac bibliotekas

psih arno pie domeniksa ... 

pachas kompakts neilgi pirms 9 no rīta pa g.zemgala gatvi pabrauca pretī,bet pats pie stūres nebija 

-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 447
- 448
- 449
- 450
- 451
- …
- 679