BMW Salacgrīva
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 44
- 45
- 46
- 47
- 48
- 49
- chevron_right
Dzīvē izskatās Splata dampis daudz labak neka bildes.
Sieviete ir sieviete. Organisms sarežģīts, mehānisms nav kontrolējams, rīcība - neparedzama.
Tomāts paliek tikai tomāts!
Pārējais jau
Pārējais jau
Neticami,bet gribeeju tomaatu
Lielā pilsētā varbūt ir labāk,bet pa mūsu ceļiem un ja vēl kāds dubļains zeminieks,diez vai ir piemērotākais variants!
var jau arii manuaali pasleegaleet ja ir veelme
vienīgo tomātu kuru ņemtu ,būtu e38 740 ar 4.4 vai 5.0
Je,je,je ... Kurs nakamais uz e46
Tik regulari maini ellu lai klokenei nav krahs:D
P.s. Es domaju ka nakamais kas sedisies ieks e46 bus Ridlihs
tāds plāns ir jau pusgadu un paliek aizvien nopietnāks bet nu es nezinu vai šito e36 pārdošu jebkad.... visticamāk, ka e46 iegādes gadījumā, aplasīšu e36 un vnk tīri priekš slīpēšanas taisīšu
Un jā.... ej un atrodi normālu e46 328 vai 330 ar 6 robu manuāli ideālā gadījumā un ne pa e92 cenu
Un jā.... ej un atrodi normālu e46 328 vai 330 ar 6 robu manuāli ideālā gadījumā un ne pa e92 cenu
vajag dzilak rakt
no Tevis nopirkšu kādreiz
Tā, Sgr bembisti 27.jūnijā būs kaut kāda spartakiāde Sgr, mani arī no darba vietas pieteica uz giras celšanu un virves vilkšanu .... tātad 666% atbalstu gaidu un vakarā taisu party, domāju arī būs kādi mani kolēģi arī, tā kā būs jautri, pastāstīsim labākos fun brīžos no mūsu ikdienas un varēs visus jautājumus uzdot pa tēmu, mošk beigās kādu savervēsim uz mūsu rindām
tātad drusku sportiņš+ daudz jautrības + daudz bmw + ar mēru jēgerīts šoreiz būs tā reize, kad nu arī pagrēkošu
p.s.
šodien pie Uģa būšu visu dienu, var piebraukt, skrūvēsim šo to, kas pamatīgi iekavējies
tātad drusku sportiņš+ daudz jautrības + daudz bmw + ar mēru jēgerīts šoreiz būs tā reize, kad nu arī pagrēkošu
p.s.
šodien pie Uģa būšu visu dienu, var piebraukt, skrūvēsim šo to, kas pamatīgi iekavējies
Sarosamies!!!
Es busu
Es vasarā uz diviem mēnešiem iekš Latvijas. Gan jau tiksies, kā kājnieks!
te tuksneša sausie virpuļi ceļo... ko Jāņos ?
Sieviete ir sieviete. Organisms sarežģīts, mehānisms nav kontrolējams, rīcība - neparedzama.
sestdien būšu pie Uģa, var piebraukt apspriesties .... kaut kas jau būs, tikai šobrīd mūsu bariņā ir daži auto pietuvojušies zemei vairāk, tā kā jaskatās kur var piebraukt var protams visi ar busu uz dislokācijas vietu, bet kāds prieks no Jāņiem, ja neredzi turpat tuvumā savu smuki noparkoto lolojumu
ja ir idejas par vietu, tad dod šurp... kur iepriekšējno gadu protams var un visi laipni gaidīti, bet nu izskatīt citu variantu ari būtu okaaaj.
no pagajušā gada Jāņu rīts
ja ir idejas par vietu, tad dod šurp... kur iepriekšējno gadu protams var un visi laipni gaidīti, bet nu izskatīt citu variantu ari būtu okaaaj.
no pagajušā gada Jāņu rīts
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
dreimanis_lv rakstīja:Je,je,je ... Kurs nakamais uz e46
Jā nu paldies Tev, Uǧim, splatam par e46 'prezentāciju' ..... žurka kā driftwagens ir ideāla, bet priekš ikdienas e36 salīdzināt nevar ar e46. Protams jāņem vērā fakts , ka visi e46 bija izlaizīti un megakopti un neviens nebija nemotors
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 44
- 45
- 46
- 47
- 48
- 49
- chevron_right