Es Viņu Redzēju II
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 44
- 45
- 46
- 47
- 48
- …
- 679
- chevron_right

Vakar redzēju daudz forumiešus visas Rīgas malās, kur tik klausies, eņ eņ eņ, visi gāzē, laikam tāpēc, ka 5diena! 
Pēc auto ko atpazinu, bija Romčiks pie Just!

redzeti vakar jelgava GP-76 laikam ta bija tai viendabigajam unversalim. un blakus peleks sedans vel bija. nostajamies netalu ar audi v8 

visiem tadas kibeles var gadities!!Ridlihs rakstīja:Rom4ciks_328, jaņķels, Agnis,Karrlo, Robertseb Hapo![]()
Un Varnis91 - megapaldies par kasjaka novēršanu operatīvi![]()

Juu,paldies vechi (valcha un Martins[M.J]) par nosalšanu!
Noteikti vel kkad jasaskrienas!

Noteikti vel kkad jasaskrienas!

Satikts Klaviņš, tiku pie sen gaidītajām detaļām. 

Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
vēl tur bija castroll un esaupinsh rakstīja:Vakar redzēju daudz forumiešus visas Rīgas malās, kur tik klausies, eņ eņ eņ, visi gāzē, laikam tāpēc, ka 5diena!

Vakar vakarā pasēdēts ar Kasparskj un pēctam apciemots AizdomāmBagāts 

Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona.

Pa Jēkabpils ielām manīts ripinoties ex ScoobyFresh kompakts,nez jaunais īpašnieks ir forumā??

Šodien atkal satikts EJ93RR. Iegādats bloķējošais reduktors, paldies vecit

labi kad tos visus es redzeju kas mani redzeja-HAPO- rakstīja:vēl tur bija castroll un esaupinsh rakstīja:Vakar redzēju daudz forumiešus visas Rīgas malās, kur tik klausies, eņ eņ eņ, visi gāzē, laikam tāpēc, ka 5diena!

Agnis sodien

jench, Romčiks_328 ( sāc man apnikt
) , Agnis

shadows un ch @apelsins ,hapo ex epsa un e30 mafija uz kruspils ielas 

šodien pretimbraucošais Viktors ar savu touringu
Siguldā pie Lukoil ap 15:50 

lkm matissc sedans redzets stavam pie CATAS Cesis ap 11iem.

šodien pusdienlaikā melns sedans ar numuru EN-1663(laikam) uz Vestienas ielas, stāvējām ar RVS pie Rīgas satiksmes ieejas...

Jā, kamēr gaidījām apsargu 

vakar vakarā ciemojās -HAPO- un Dj_Zii... sazīmeja ar O manu pievārti garāžai un aizlaidās

Vīrieši ir dzimuši starp sievietes kājām un pavada atlikušo mūžu lai tiktu atpakaļ starp tām!
Kapēc? Jo nav labākas vietas par mājām .
Kapēc? Jo nav labākas vietas par mājām .

Ap kādiem 12 Viktora marakešas kūtiņa uz lubānas ielas
Vēlāk Alps satikts (paldies
), samāts 328 ķengaragā, tad mriepās Romčiks un izrādās ka arī Ridlihs (ja es zinātu kurš no visiem tu esi
), Vladiks statoilā un tad protams Upesciema banda, ar kuriem pabraukāts pa visādiem bezceļiem

Vēlāk Alps satikts (paldies

-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 44
- 45
- 46
- 47
- 48
- …