e36.lv Cēsis
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 44
- 45
- 46
- 47
- 48
- …
- 62
- chevron_right
itka man uz doto bridi ari izskatas vis okey un ka drosi tik jabrauc :))
Nebrēc kā Aita, ja esi Lauvu barā...
laikam Cēsis ari beidzot kaut kas labs notiek
Varbūt kāds no šeienes zin par to zurku uz vaļņu ielas ap kaut kādiem 3jiem nakti braucu augšā un skatos kas pa lietu menti Jepis pretēji ielai ar busu tad kaut ka braucu tuvāk skatos plasmasi vis apkart un ja skatos zurka kaut kur kaut ka noskilusies
Varbūt kāds no šeienes zin par to zurku uz vaļņu ielas ap kaut kādiem 3jiem nakti braucu augšā un skatos kas pa lietu menti Jepis pretēji ielai ar busu tad kaut ka braucu tuvāk skatos plasmasi vis apkart un ja skatos zurka kaut kur kaut ka noskilusies
shodien braucu skatijos ka metajas stikli un palstmasi... pirma doma bija ka kads umahers.... stavosaja masinaa iepluucis....
blin cilveeki...
blin cilveeki...
cik es vakardien braucu garam izskatijas ka chalis siena iemaucis un tur pat tak elektribas kastemožais rakstīja:shodien braucu skatijos ka metajas stikli un palstmasi... pirma doma bija ka kads umahers.... stavosaja masinaa iepluucis....
blin cilveeki...
es tik ta nodomaju labi ka vel kads cilveks negaja pa gajej ietvi
Tumsā nevarēja saprast bet sedans cik likās un melnas krasas melns vai pelēcīgs varēja būtLaurix rakstīja:Kāda krāsa tai žurkai? nebija pelēka?
Tur jau vairāk likās, ka no sākuma šis bija "paņēmis" stāvošā "Neon'a" (iespējams, ka maldos par marku) sānu un pēc tam vēl griezis stūri uz otru pusi un ielicis vēl sienā.
Bet nu katrā ziņā purns zurkai diez ko labi neizskatījās.
Bet nu katrā ziņā purns zurkai diez ko labi neizskatījās.
Pie LIELĀ solo kur pāreja(catas galā) kāds zīmi arī nolocijis..
Cesinieki, varbut kads zinat kur tuvumaa kads jauc e36 uz dalaam? Vajag paris sikumus no salona!
manliekas, ka detalju pardosanas topicaa useris zzevs viskko tirgoja, cik saprotu vins no cesim laikam
ko Tev tiesi vajag?
ko Tev tiesi vajag?
Sk. paldies.
To plastmasu kas taka zem durvim salona, nemaku ta izstastit.
To plastmasu kas taka zem durvim salona, nemaku ta izstastit.
ir ir nolocijisRitvars rakstīja:Pie LIELĀ solo kur pāreja(catas galā) kāds zīmi arī nolocijis..
Pamatā atrodos Rīgā. Cēsu rajonā ir lauku saimniecība, tāpēc bieži braukāju uz to galu un varu atvest.matissc rakstīja:manliekas, ka detalju pardosanas topicaa useris zzevs viskko tirgoja, cik saprotu vins no cesim laikam
ko Tev tiesi vajag?
Labvakar kungi. Atklāšana nav aiz kalniem, būtu forši noprecizēt cik mašīnas mēs varētu būt tajā kolonnā, kura dosies no cēsīm uz 333 trasi
Kurinam, kurinam
katra zinja man nekas nespīd bet vismaz spiesta lieta mainīt dveseliti kas tiks darīts jo motors sagādāts
Ta jau nojautu ka kaut kas nebūs labi ka bus jau saizite te nu arī ir
Ta jau nojautu ka kaut kas nebūs labi ka bus jau saizite te nu arī ir
Es pats gjau pievienošos kaut kur ieriķos, bet takš jābūt vēl kādam kas brauc, tur varētu arī iekurināt grillu, pacept gaļu, nu tā kā pie cilvēkiem
Kurinam, kurinam
Laikam jau šodien visi atklāšanā kmr es laužos pa garāžu, bet varbūt kāds no Cēsīm kuram ir m50b20 non vanos motors, var šon noskriet kādā brīdī gar mani? Nevaru dabūt motoru dzīvu, gribētos ietestēt citu vadības blocku... Ja nu kas uzmetat PM vai arī uz tel uzrakstat vai uzzvanat 28845983 :)
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 44
- 45
- 46
- 47
- 48
- …
- 62