Es Viņu Redzēju II
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 450
- 451
- 452
- 453
- 454
- …
- 679
- chevron_right

To sauc par draudzību palidzot iegādāties ā4 

Vakar vēlu vakarā pie CocaColas redzēti divi e36.
Vienam redzēts numurs vija OV60 laikam..
Vienam redzēts numurs vija OV60 laikam..

Ja zila kupeja tad es.Fujaks. rakstīja:GV-XXX
Siguldā stajankā pie panorāmas rata.

Ak tad tu biji tas kārumnieks bučmulīts ?Ziemelis23 rakstīja:Ja zila kupeja tad es.Fujaks. rakstīja:GV-XXX

Šodien redzēta melna kupeja siguldā, pats biju, arī ar melnu kupeju st5. 

Siguldā vakar redzēti vairāki e36 arī kāda zila kupeja netālu no stacijas, pārējos aizmirsu 

Sestdien Siguldā pusmaratona laikā stāvvietā pie panorāmas rata stāvēja ķirškrāsas Compact ar norūsinātu motora pārsegu un uz R16 Style5. Zinu, ka no šejienes, tikai niku neatceros un mašīnas topiku slinkums meklēt. 

Sievu un mašīnu draugiem neaizdod.
Volvo V40, Phase 2, Silver green
Volvo V40, Phase 2, Silver green

Es biju un otrs pagaidām nav no foruma. Labi pavadīta dienakristiks97 rakstīja:Šodien ar puikām paslīpējām Rumbulas lidlauku, tikai nepaprasīju ne vārdus, neko

Instagram-> https://www.instagram.com/rrrichus/
Facebook-> https://www.facebook.com/rihards.jostsons
Facebook-> https://www.facebook.com/rihards.jostsons

Tas es.salvis rakstīja:Sestdien Siguldā pusmaratona laikā stāvvietā pie panorāmas rata stāvēja ķirškrāsas Compact ar norūsinātu motora pārsegu un uz R16 Style5. Zinu, ka no šejienes, tikai niku neatceros un mašīnas topiku slinkums meklēt.

Jepjaneks rakstīja:Ak tad tu biji tas kārumnieks bučmulīts ?Ziemelis23 rakstīja:Ja zila kupeja tad es.Fujaks. rakstīja:GV-XXX

Tieši tā, tikai man vajadzēja vairāk mizas paņemt līdzi.Richus rakstīja:Es biju un otrs pagaidām nav no foruma. Labi pavadīta dienakristiks97 rakstīja:Šodien ar puikām paslīpējām Rumbulas lidlauku, tikai nepaprasīju ne vārdus, neko

Vakar pie hesīša ap 19.20 Siguldā manīts neste oil personāl darbinieks ar Tumši zilu kūti , un uzlīmēm logā!

Sestdienas vakarā Deglava maximas stāvlaukumā tusētāju bariņš. Tur pat vēl viens satikts, kurš man vismaz sastādīja kompāniju, lai nav vienam jāslidinās
Un šodien laikam hapo uz Ulmaņa gatves no rīta ap 9

Ja nu kādam gribas pasekot līdzi manam e36: viewtopic.php?f=249&t=4013

Uztaurēts kompaktam ar rūsinātu haubi ar ķinķēziņu uz tās Valdemāra/Ēveles krustā 

Gribi atkal atsevišķu e36 forumu? Ienāc e-36.lv
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.

Satikts lietotājs Sirmais pie viņa darba, paldies par veiksmīgo darījumu. 

Industriālās, kravas riepas, kāpurķēdes, cits industriālās tehnikas aprīkojums.
Stacionāro un portatīvo datoru remonts un komplektēšana, tirdzniecība.
Dell portatīvo datoru tirdzniecība par super cenām.
+371 276 2nulle 76septiņi
Stacionāro un portatīvo datoru remonts un komplektēšana, tirdzniecība.
Dell portatīvo datoru tirdzniecība par super cenām.
+371 276 2nulle 76septiņi

Gribēju mest ar roku bet nepaspējumaartyd rakstīja:Uztaurēts kompaktam ar rūsinātu haubi ar ķinķēziņu uz tās Valdemāra/Ēveles krustā

tas bija mes) Nylon,AndrejCR,Serg,LaurikBMWjaaniskal rakstīja:Sestdienas vakarā Deglava maximas stāvlaukumā tusētāju bariņš. Tur pat vēl viens satikts, kurš man vismaz sastādīja kompāniju, lai nav vienam jāslidināsUn šodien laikam hapo uz Ulmaņa gatves no rīta ap 9

Sakautrējos piebraukt parunātLaurikbmw rakstīja:tas bija mes) Nylon,AndrejCR,Serg,LaurikBMWjaaniskal rakstīja:Sestdienas vakarā Deglava maximas stāvlaukumā tusētāju bariņš. Tur pat vēl viens satikts, kurš man vismaz sastādīja kompāniju, lai nav vienam jāslidināsUn šodien laikam hapo uz Ulmaņa gatves no rīta ap 9

Ja nu kādam gribas pasekot līdzi manam e36: viewtopic.php?f=249&t=4013
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 450
- 451
- 452
- 453
- 454
- …