Es Viņu Redzēju II
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 455
- 456
- 457
- 458
- 459
- …
- 679
- chevron_right

Biju līdz lidostai un pēctam atpakaļ uz Kuldīgu. Pēdējajā laikā diezgan bieži gar turieni braukāju.Garajs rakstīja:jap! pectam zemīte redzēju velreiz, braci laikam uz KuldiguEdzy rakstīja: Sarkanais tourings manējaisTu biji tas tourings, kurš uzmidžināja?

Instagram - RWDKuldiga
Facebook - RWDKuldiga
Facebook - RWDKuldiga

Tikko nedaudz pabraukts aiz cmukas mellas kupejas, izskatijās uz st32, Imantā, vietējais? 
Sent from my SM-A300FU using Tapatalk

Sent from my SM-A300FU using Tapatalk

Johnny no manīts rīta pie CSDD. Braucu ārā no stajankas ar Mercedes

Redzēta zila kupeja pie Elkor plaza. Bija ļoti sterila ar 2.8 dvēseli! 

Jau pāris dienas pelēks tourings darbavietas teritorijā (Krustkalni,Piepilsētas), HB-xxxx, zinu ka forumā bija, tik neatceros kam. 

Bērziņš samirkšķināts Jēkabpils ielās pirms 10 min. 

šodien uztaurēju lietotajam henrijs laikam(violets komots ar rūsas haubi) 

Visu laiku braucot tur gara skatos vai nav kāds pie tiem e36, un tieši šodien pīpini.kasiks rakstīja:šodien uztaurēju lietotajam henrijs laikam(violets komots ar rūsas haubi)

nemanīju,kurā vietā??green garage rakstīja:Bērziņš samirkšķināts Jēkabpils ielās pirms 10 min.
ps: šodien daudzi manīti ceļā uz jēkabpils lidlauku un tur uz vietas,viens mani arī sveicināja ceļā uz to galu bet par vēlu pamanīju

Kurš ar melnu sedanu pie arēnas ārdās? 

Gribi atkal atsevišķu e36 forumu? Ienāc e-36.lv
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.

Viņš nav te reģistrētsmaartyd rakstīja:Kurš ar melnu sedanu pie arēnas ārdās?

Šodien Cēsīs pie solo možajam paslīdēja sajūgs un talak braucot ar velvienu žurciņu aplī gāja. Kratijos tieši aiz muguras ar baltu universali. Arī gribēju ieiet aplī, bet sausā laikā mans dīzelīts neslīdētu
P.s varbūt Cēsīs kāds manu ex kupeju redzējis? Melna, nr fd 4655 ?
Interese kas ar to labs notiek

P.s varbūt Cēsīs kāds manu ex kupeju redzējis? Melna, nr fd 4655 ?

Pret Mego. brauci no apļa ārā!Beerzins rakstīja:nemanīju,kurā vietā??green garage rakstīja:Bērziņš samirkšķināts Jēkabpils ielās pirms 10 min.
ps: šodien daudzi manīti ceļā uz jēkabpils lidlauku un tur uz vietas,viens mani arī sveicināja ceļā uz to galu bet par vēlu pamanīju

Ja skatijos spogulos baltu e36 bet diemzel nepazinu nezinaju.. vel ar Kristianu (otrs e36) nospriedam ka vareja aplii tresais pievienoties...Kanashiilv rakstīja:Šodien Cēsīs pie solo možajam paslīdēja sajūgs un talak braucot ar velvienu žurciņu aplī gāja. Kratijos tieši aiz muguras ar baltu universali. Arī gribēju ieiet aplī, bet sausā laikā mans dīzelīts neslīdētu![]()
P.s varbūt Cēsīs kāds manu ex kupeju redzējis? Melna, nr fd 4655 ?![]()

Jaizbauda pedejas dienas saja sezona tacu...
Jāizbauda gan, kaut nu Novembrī vēl sniegu nesolamožais rakstīja:Ja skatijos spogulos baltu e36 bet diemzel nepazinu nezinaju.. vel ar Kristianu (otrs e36) nospriedam ka vareja aplii tresais pievienoties...Kanashiilv rakstīja:Šodien Cēsīs pie solo možajam paslīdēja sajūgs un talak braucot ar velvienu žurciņu aplī gāja. Kratijos tieši aiz muguras ar baltu universali. Arī gribēju ieiet aplī, bet sausā laikā mans dīzelīts neslīdētu![]()
P.s varbūt Cēsīs kāds manu ex kupeju redzējis? Melna, nr fd 4655 ?![]()
Interese kas ar to labs notiek![]()
Jaizbauda pedejas dienas saja sezona tacu...

Uztaurēju melnai kupejai brīvības ielā,kura izgrieza no lielvārdes un iegrieza servisā 

Vakar manos pāķos Puikulē uz vietējo diseni bija atbraucis zaļš sedans ar uzlīmi logā un kaut kas ļoti zems ar orange diskiem. Kupeja/Sedans īsti neredzēju jo pats braucu pretīm. 

Pie operas, manuprāt, hapo notaurēju 

Zhurka pie dienvidu tilta apļa mentii apstadinajuši ,2sarknie plazas 2 stāvā un balta laikam kupeja ar e36 uzlimi uz ulmaņa gatves
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk

Šodien tumša kupeja uz Pērnavas ielas palaida izdarīt kreiso pagriezienu! Kurš tas bija? 

-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 455
- 456
- 457
- 458
- 459
- …
- 679