BMW Salacgrīva
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 45
- 46
- 47
- 48
- 49
- chevron_right
ar sasišanas metodi
Paldies Ridliham.Viss bija perfekti.
P.S Siers ar valriekstiem bija loti garsigs.
P.S Siers ar valriekstiem bija loti garsigs.
Dobēs gan vairāk nebrauc!
ņemiet par labu
p.s.
kad afterītis?
p.s.
kad afterītis?
Gunci, nomazgaa auto
bija tira,bet tas kubikmetrs ir dubļumetrs. p.s. šodien pēc veikala šofera puse visa garuma tira.
Sieviete ir sieviete. Organisms sarežģīts, mehānisms nav kontrolējams, rīcība - neparedzama.
Hey. Šajā nogalē esmu pa SalacgrIvu. Kā ēst vajag šodien vai rIt e36 šofera puses durvju ručku. Izjuka manējā.
Ideāli ja var padot ziņu uz 26120868. Noteikti kaut ko sarunāsim.
Ideāli ja var padot ziņu uz 26120868. Noteikti kaut ko sarunāsim.
ridlih,ja vēl Latvijā,tad vajag gan...
Jap.... Lv joprojam... neteiksu, ka gribas kur prom braukt.
Ok.... tad saksim organizeties
Ok.... tad saksim organizeties
kāds no jums plāno žvidzināt uz sezonas noslēgumu?
jeb atkal sāksies puņki, asaras par attālumiem, degvielu, laika trūkumu, kuņģa čūlu, aizcietējumu vai vēl sazin ko
jeb atkal sāksies puņki, asaras par attālumiem, degvielu, laika trūkumu, kuņģa čūlu, aizcietējumu vai vēl sazin ko
tā kā nekur neviens nebrauc, pirti nevajag, tad attiecīgi naudiņas paliek citām lietām, kā piemēram:
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
labi, tāpat es ar jums caur citiem līdzekļiem komunicēju, bet nu paceļam topiku ar to , ka ledu sakustējies un sākam organizeties pirtij. Datumus jūs iespējamos zinat, tad nu let me know kurā +- labāk
gaidam,kautkas bīdās vai nebīdās?
tiko LV ierados, šodien ķeros klāt tad pa nopietno, ja jau ir vēlēšanās patiešām, kā arī izskatās
Šodien redzēts Guncis auto Salacgrīvā pie Acteka!
Ir kādam Salacgrīvā smilšu strūkla?
aiziet vienu saskrieshanos uz decembra sākumu,ierosinājumi,šeit,vai visi savas grabažas jau pārdevuši un nav jau vairs savējie..aiziet,aiziet....
kādā brīvdienā pēc 10 datuma. man lamata vel nav pardota
Sieviete ir sieviete. Organisms sarežģīts, mehānisms nav kontrolējams, rīcība - neparedzama.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 45
- 46
- 47
- 48
- 49
- chevron_right