e36.lv Jelgavaa!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 45
- 46
- 47
- 48
- 49
- …
- 90
- chevron_right
Kādos laikos, no paša rīta?pavljuks rakstīja:Vairāk pļāpājām kā vilkām ārā...
Tas jau tā vairāk atpūtas pēc, bet droši pievienojies. :)
+318ti... uzrīkosim mazas sacensības uz dzīvsvaru, lai interesantāks process. Pēc tam iemetīs arī te vietu sadalījumu
Vakar kopā ar Edzinjs un Pavljuks labi izrunājāmies un kko ar beigās pacopējām
kur Jūs tur copējat? Un kur vispār Jelgavā labi ķeras gribu dēlu aizvest pacopēt.
Jelgavā jau visas zivis ir ar tīkliem izķertas... un jābūt ĻOTI pacietīgam, lai kko izvilkt.
Pats labākais ķert privātos dīķos.
Šitās visas mūsu copes drīzāk ir iemesls satikties un parunāties par dažādām lietām.
Pats labākais ķert privātos dīķos.
Šitās visas mūsu copes drīzāk ir iemesls satikties un parunāties par dažādām lietām.
KV_ rakstīja:+318ti... uzrīkosim mazas sacensības uz dzīvsvaru, lai interesantāks process. Pēc tam iemetīs arī te vietu sadalījumu
Dzīvsvars? kas tas ir? Varu minēt, ķert uz dzīvo? Tas vispār ir pa tēmai?
Neesmu grunteņu cienītājs. Patīk špiningot un agrāk patika Daugavā oficiālu murdu likt, savā pilsētā.
Ervvis-Tagad bijam tepat promenādē, ja bus labs laiks brauc ar dēlu arī 6dien:)
Churchill-nu tas ir uz kopējo svaru cik sakjers zivis, ja sakjers:) kam lielaks koejais sakjerto zivteļu svars tas uzvar, vis matematika.
Tikties varam 6dien pl.8 pie jaunās bākas tajā placī.
Churchill-nu tas ir uz kopējo svaru cik sakjers zivis, ja sakjers:) kam lielaks koejais sakjerto zivteļu svars tas uzvar, vis matematika.
Šobrīd ienāca prātā 3 vietas kur varētu šoreiz braukt pacopēt:
Iesakiet moš vēl kaut ko!
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
ā, sapratu, hmm, domāju, ka būs interesanti!:DKV_ rakstīja:Ervvis-Tagad bijam tepat promenādē, ja bus labs laiks brauc ar dēlu arī 6dien:)
Kur ir tā jaunā bāka, nav gadījumā pretī TF?
pavljuks rakstīja:Šobrīd ienāca prātā 3 vietas kur varētu šoreiz braukt pacopēt:
uh, jau nevaru sagaidīt 6dienu.
Šodien aizbraucu uz Dīķīti, kas ir aiz Ānes, ļoti skaista vieta. Neko nenoķēru.
Dīķim ļoti forši, dziļi krasti - ērti spiningot.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Baigas ČP notika man. Cerams ka tikšu pie spininga no savas mašīnas. Serviss vēl taisa bembi, jau mēnesi mokās ar manu mašīnu, bet tā ir tikai viena bēda. Špīnis ir mašīnā ar visiem pričindāļiem, ja 4dien vai 5dien tikšu pakaļ špīnim tad 6dien būsu ar jums, ja nē, tad nekā... :( varēšu tik kompāniju sastādīt vrb.pavljuks rakstīja:Šodien aizbraucu uz Dīķīti, kas ir aiz Ānes, ļoti skaista vieta. Neko nenoķēru.
Besī jau bez mašīnas.
Sliktākajā gadījumā aizlaid uz servisu un savāc visu nepieciešamo, paķert līdz nav problēma.
Pēdējais labojis pavljuks - 04 Nov 2013, 18:40, kopā labots 1 reizi.
Nu tā arī reāli darīšu. 5dien paķeršu visu, cerēšu uz to ka mašīnu arī varešu savākt. savādāk sāk atrofēties šoferēšanas smadzenīte galvā.pavljuks rakstīja:Sliktākajā gadījumā aizlaid uz servisu un savāc visu nepeiciešamo, paķert līdz nav problēma.
Pēdējais labojis KV_ - 04 Nov 2013, 20:26, kopā labots 1 reizi.
Makšķernieku klubiņš
ka tik kko daram
Rulju karjers ir privaatiipashums ,tapeec taa uzmaniigi tur
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
KV_ rakstīja:ka tik kko daram
Vienalga kur braucam, ka tik kaut kur aizbraucam.
Man labas ziņas, dabūju visus doķus māšinai un 3dien (labākajā gadījumā) vai 4dien (sliktākajā gadījumā) mašīna būs gatava iet TA. Tpc 99% ka būšu ar jums. :):)
Ja kāds vēl varētu paskaidrot:
Mašīnai ir izņemta Rēķina Uzziņa.
Ar to man jādodas uz CSDD, lai varētu izņemt tehnisko pasi vai ne, bet, lai izņemtu tehnisko pasi man vajag salīdzināt numurus, pēc tam uz TA.
Juatājums ir sekojošs:
Vai man ir jāmaksā par T. pases izņemšanu?
Vai mašīna tagad ir uzskaitē, ja ir izņemta Rēķina uzziņa?
Es neko nesaprotu, cik tas viss man izmaksās.
Orkaans rakstīja:Rulju karjers ir privaatiipashums ,tapeec taa uzmaniigi tur
Zinu ka ir privatipasums, tpt ka parejas jelgavas apkaimes karjeras, bet atkal cik esmu tur makskerejis tur nav manita neviena norade ka ir privatipasums. jaaizbrauc bus pastīties. vel man ir teikusi ka tur karpas ar esot.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 45
- 46
- 47
- 48
- 49
- …
- 90