Es Viņu Redzēju II
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 461
- 462
- 463
- 464
- 465
- …
- 679
- chevron_right

Vakar ap 00:00 samats sarkans sedans uz pernavas ielas, pats biju ar winterbeater. 

Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.

Bruņinieku um Valdemāra krustā uzpīpināju tumšam sedanam ar lillā diskiem, lidojot garām 

Gribi atkal atsevišķu e36 forumu? Ienāc e-36.lv
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.

Damn, fonā izskatījās pēc manējā, bet tad sapratu, ka man nav stoka spogulīšiBooogdans rakstīja:Ex žurka pieķerta

Ja nu kādam gribas pasekot līdzi manam e36: viewtopic.php?f=249&t=4013

Redzeti paris e36 slipejam aplus, es tikai gribu atvainoties par maisisanos pa kajam bet nevareja labi ieslidet jo prkeisa visu laiku nesa araa. #winterbeater. 

Biji redzēts uz sievasmātes apļa, saregulē savirzi , būs daudz labākDN-848 rakstīja:Redzeti paris e36 slipejam aplus, es tikai gribu atvainoties par maisisanos pa kajam bet nevareja labi ieslidet jo prkeisa visu laiku nesa araa. #winterbeater.

Gan jau ka priekšā riepas nekādasem.dzhii rakstīja:Biji redzēts uz sievasmātes apļa, saregulē savirzi , būs daudz labākDN-848 rakstīja:Redzeti paris e36 slipejam aplus, es tikai gribu atvainoties par maisisanos pa kajam bet nevareja labi ieslidet jo prkeisa visu laiku nesa araa. #winterbeater.

mana ex žurka arī šodien pieķerta pie maskavas ielas grosauto/staķikaBooogdans rakstīja:Ex žurka pieķerta

Viss augstak minetais jau tiks izdarits, un riepas jaunas garaza jau stav bet jauzliek 7dien.e46 rakstīja:Gan jau ka priekšā riepas nekādasem.dzhii rakstīja:Biji redzēts uz sievasmātes apļa, saregulē savirzi , būs daudz labākDN-848 rakstīja:Redzeti paris e36 slipejam aplus, es tikai gribu atvainoties par maisisanos pa kajam bet nevareja labi ieslidet jo prkeisa visu laiku nesa araa. #winterbeater.

Pirms 30min uz Rīga-Dpils ~pie Kaibalas manīts pelēcīgs/zilgans/zaļgans(nezinu
) e36. Likās, ka 'maartyd', bet laikam savādāks bij.

Being second is being the first of the losers. /Senna/

Ne, ne, šodien atpūšamies abi mājās BerģosTomSkarsts rakstīja:Pirms 30min uz Rīga-Dpils ~pie Kaibalas manīts pelēcīgs/zilgans/zaļgans(nezinu) e36. Likās, ka 'maartyd', bet laikam savādāks bij.

Šodien Jēkabpilī satikts lietotājs Bērziņš un žurka pie hesīša ar porche diskiem, numurs laikam sākās ar KD. 

elvijsr manīts tikko pie biķernieku un tālivalža ielas (?) krustā pie luksafora. pabraucu ar zilu a6 garām 

Tikko uz Katlakalna ielas zils kompots pabrauca blakus. Blakus sēdētājs baigi posija. Kāds no šejienes? 

Kas dzīvē ir galvenais? Galvenais ir nemīzt, vecīt!
K.F. rakstīja:elvijsr manīts tikko pie biķernieku un tālivalža ielas (?) krustā pie luksafora. pabraucu ar zilu a6 garām

Kompots, kurš minūtes 15 atpakaļ meta slīpi ulbrokas apli man blakus, var savākt savu aizmugurējo VNZ, kurš nolidoja traucētos ārā no apļa. 

Metināšanas darbi, kvalitatīvi! Salacgrīvā, 26694556
http://25.media.tumblr.com/tumblr_maakx ... o1_500.gif
http://25.media.tumblr.com/tumblr_maakx ... o1_500.gif

Jup, Berģos dzird, kā Juglā ārdās 

vairāki e36 šodien posmā Saldus - Rīga ap 13.00
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 461
- 462
- 463
- 464
- 465
- …