Es Viņu Redzēju II
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 464
- 465
- 466
- 467
- 468
- …
- 679
- chevron_right

Atvainojos par apsardzi tikko
man skaļš 

Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.

Tas esmaartyd rakstīja:Alfā zila kupeja ke-7709 laikam. Braucu pakaļ savai kupejai

Zinu, tak jau dzīvē pabazarējāmArtūrs O_o rakstīja:Tas esmaartyd rakstīja:Alfā zila kupeja ke-7709 laikam. Braucu pakaļ savai kupejai

Gribi atkal atsevišķu e36 forumu? Ienāc e-36.lv
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.

Renio es ceru ka tas neesi tu:D kas peec vietas vareetu buut tu:D5STAR rakstīja:Kam uz Stabu ielas te pirmajās ziemas dienās vēl stāv krabis? Bēdīgi skatīties kā tas krabītis apsnieg.

Tur bieži viens stāv, ļoti līdzīgs manējam5STAR rakstīja:Kam uz Stabu ielas te pirmajās ziemas dienās vēl stāv krabis? Bēdīgi skatīties kā tas krabītis apsnieg.

Ir ir līdzīgs, dabūju tavējo redzēt dzīvē pasen atpakaļ tajā stajankā blakus tatāra dzīvesvietai - pilnīgi prasijās apstāties un apskatīt kārtīgāk.Riks* rakstīja:Tur bieži viens stāv, ļoti līdzīgs manējam5STAR rakstīja:Kam uz Stabu ielas te pirmajās ziemas dienās vēl stāv krabis? Bēdīgi skatīties kā tas krabītis apsnieg.

OT: nabags vēl projām stāv

Purvciemā aiz manis ķiršu krabis FK-101

Vakar Inits ar e30 pie Mēbeļu nama ap 20.30

E36 melns sedans deglavas maximas stajanka--dzeks ar sarkana nissan kostimaa- indvalidu stavieta!
protams ne invalids.

mans stāv jau sen garažā un jau salons ir izjauktsORHIDEJA100 rakstīja:Renio es ceru ka tas neesi tu:D kas peec vietas vareetu buut tu:D5STAR rakstīja:Kam uz Stabu ielas te pirmajās ziemas dienās vēl stāv krabis? Bēdīgi skatīties kā tas krabītis apsnieg.

Artūrs O_o redzēts alfas stāvvietā. Labi izskatāš auto, disku centrus interesantā krāsā un ir 

Melns tourings aiz TA no riepām knibināja naglas laukā 

Pie dominas otrā pusē stāvēju blakus sudrabotai m pakotai kupejai ar aizmugures difuzoru virsbūves krāsā. 

Alfā sasveicinājos ar viena sedana īpašnieku. 

maartyd rakstīja:Alfā sasveicinājos ar viena sedana īpašnieku.

Ā, Zzevs autiņš redzēts netālu no dominas (pa ietvi gāju ar brālēnu garām tieši) 
P.s. Sanāk Ūnijas, Kastrānes, Ieriķu krustā.

Pēdējais labojis maartyd - 28 Nov 2015, 01:45, kopā labots 1 reizi.

Diez vai, bet protams atkarīgs cikos! No ~22.00 mans auto stāv netālu no lidostas. Un pirms tam braukājās apkārt pa Rīgu. Vienīgi iespējams ap 21.00 auto vadītājs iebrauca dominā paēst.maartyd rakstīja:Ā, Zzevs autiņš redzēts netālu no dominas (pa ietvi gāju ar brālēnu garām tieši)
Pēdējais labojis ZzevsS - 28 Nov 2015, 01:48, kopā labots 2 reizes.

Vakarā ap 19-20, neatceros precīzi.ZzevsS rakstīja:Diez vai, bet protams atkarīgs cikos! No ~22.00 mans auto stāv netālu no lidostas.maartyd rakstīja:Ā, Zzevs autiņš redzēts netālu no dominas (pa ietvi gāju ar brālēnu garām tieši)

Tajā laikā nevarēja būt. No 19.00-20.30 bija juglāmaartyd rakstīja:Vakarā ap 19-20, neatceros precīzi.ZzevsS rakstīja:Diez vai, bet protams atkarīgs cikos! No ~22.00 mans auto stāv netālu no lidostas.maartyd rakstīja:Ā, Zzevs autiņš redzēts netālu no dominas (pa ietvi gāju ar brālēnu garām tieši)

Nu nezinu, cikos, bet nu paļubom bija tur tas autoZzevsS rakstīja: Tajā laikā nevarēja būt. No 19.00-20.30 bija juglā

-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 464
- 465
- 466
- 467
- 468
- …
- 679