3er.lv Liepāja
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 46
- 47
- 48
- 49
- 50
- …
- 99
- chevron_right
Gonkas notiek, jo citur nav kur notikt
Man tur patik, ja ir bik uzlijis! Tad iet ka smerets un var smuki slidinaties!
Robel, ja butu cita vieta, butu vel labak! Vairak iespeju izpausties! :)
Sent from my GT-S5830i using Tapatalk 2
Robel, ja butu cita vieta, butu vel labak! Vairak iespeju izpausties! :)
Man personīgi ja gribas paārdīties es aizlaižu un kartinga trasi laumenē izārdos un mierīgs braucu mājās ar čaliem. vairākas reizes redzēts ka tur BMW tusē. Tākā ārdities var tur.
Bet par pasākumiem es tik PAR
LASTKING tā sanāk tava kupeja kas laiku pa laikam paripo pa darba sētu vai stāv uz laukuma netālu no cramo.?
Bet par pasākumiem es tik PAR
LASTKING tā sanāk tava kupeja kas laiku pa laikam paripo pa darba sētu vai stāv uz laukuma netālu no cramo.?
Tā Rudes kartingu trase nav gadījumā privātīpašums? Tur var, vienkārši, pabraukāties vai ir jāmaksā?
Man jau liekas ka ir privāta bet tur kādreiz bija Nr uzrakstīts kur varēja uzvanīt.
Kādreiz no mums par vakaru onka paņema 10 Ls un mes ardījāmies kādas 4 stundas apmeram 30 mašīnas.
Kādreiz no mums par vakaru onka paņema 10 Ls un mes ardījāmies kādas 4 stundas apmeram 30 mašīnas.
Ir privata trase jaa, bet tel nr nav problema! :) ja saks lasities kads gribetajs un bus verts domat par kadu braucienu, bus ari nr!
Ir tāda lieta :)
p.S
Vakar kaut kas notika ar sajūgu pēkšņi pazuda un skatījos ka pie kartera un kārbas savienojuma pil eļļa ..
tpc nezinu kad tiksu vispar kaut kur,jo pats negribu taisīt šobrīd un nezinu nevienu servi kam uzticēties,ka neapšauc..
Izklausās jautri. parunā ar KeX tas nemās ar daudz ko.LASTKING rakstīja:LASTKING tā sanāk tava kupeja kas laiku pa laikam paripo pa darba sētu vai stāv uz laukuma netālu no cramo.?
Ir tāda lieta :)
p.S
Vakar kaut kas notika ar sajūgu pēkšņi pazuda un skatījos ka pie kartera un kārbas savienojuma pil eļļa ..
tpc nezinu kad tiksu vispar kaut kur,jo pats negribu taisīt šobrīd un nezinu nevienu servi kam uzticēties,ka neapšauc..
Galīgi nav jautri
Besī ,kaut kāda melnā svītra 2ned bendiks sāka čakarēties,tgd kaut kas ar sajūgu ... :(
Sajūgs cerams nav beigts,jo visu laiku strādāja nevainojami.
Besī ,kaut kāda melnā svītra 2ned bendiks sāka čakarēties,tgd kaut kas ar sajūgu ... :(
Sajūgs cerams nav beigts,jo visu laiku strādāja nevainojami.
ko nozīmē mērcīgs mazliet neiebraucu.
A par uzlimēm tik tās kas logā.
Kādu laiku atpakaļ jautaju Dogmai teica ka drīz te akal uztaisīs un tirgos
Nu kādreiz remontēju tikai 2 servisos pie 6 skolas un Zemnieku ielas sākuma pie VR-6 servisā.
P.S.
Tas nav ieteikums jo cik cilvēku tik viedokļu.
P.S.
Tas nav ieteikums jo cik cilvēku tik viedokļu.
Vechi.isteniba tads quick jautajums. Kur liepaja restaure stures pastiprinataja suknus?
Varbūt kāds izīrē/pārdod garāžu? Vēlams ezermalā.
Kursh Liepaja izpalidzes un pec kadam 2ned saslegs musikas sistemu? :))
Sent from my Apple Ipad Air
Sent from my Apple Ipad Air
orangeman, kāds storijs par to sarkano, kas šodien pie Eglat stabu paņēma? Kā to var dabūt gatavu taisnā gabalā?
Aitas pulcējas baros, ērgļi lido pa vienam...
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 46
- 47
- 48
- 49
- 50
- …
- 99