Es Viņu Redzēju II
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 475
- 476
- 477
- 478
- 479
- …
- 679
- chevron_right

ciprusa 7er sodien riekstā, ja Tu biji pie stures tad redzeju ari tevi, ka kriti pie pacelajiem un kaut ko aktivi filmeji uz kalna. :d

Redzēts kompots Statiķā uz Valmieras ielas bez kreisā pavarotņika un VNZ sānā.
RobisLV rakstīja:ciprusa 7er sodien riekstā, ja Tu biji pie stures tad redzeju ari tevi, ka kriti pie pacelajiem un kaut ko aktivi filmeji uz kalna. :d
Biju gan riekstaa,gan kritu un filmeeju

ar kompatu pa brugji
plazas 1.st tas meitenes sedans sarkans ar balto jumtu un stoikām 

Hapo samāts uz vanšinieka ap 4-5 naktī

Kurš slīd pa Berģu mazajām ieliņām ar nopistu (naturāli NOPISTU) sedanu? Izskatījās zils+nodedzis viens sāns.
Gribi atkal atsevišķu e36 forumu? Ienāc e-36.lv
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.

Šodien braucot pari vef tiltam uz centra pusi pretim pabrauca melna kutiņa ,vaditājs melnā kepkā 

Manīts matēti zaļš, iespējams vecais stance.lv sešpodnieks kopā slīpējot pa to pašveidoto trasi pie lidostas, gandrīz iekš mani ieslīdēja.
Tad tu tas biji,kas kāpa stikla kalnā....šajā gadījumā- vantiniekā?kerza rakstīja:Hapo samāts uz vanšinieka ap 4-5 naktī

Vajag stipri nokaitināt,lai fakuci mestu.žUKs rakstīja:Ap 23:00 HAPO uz Salu tilta vai nu man braucot garām uzmeta fakuci vai pīsiņu...nezinu.Bet dzirksteles labas.
![]()

vakar naktī Ādažos pa priekšu mašīna ar avareikām un čalis striķī, aiz viņiem likās ka divi e36.

Nemaz nebija sakeres problēmas-HAPO- rakstīja:Tad tu tas biji,kas kāpa stikla kalnā....šajā gadījumā- vantiniekā?kerza rakstīja:Hapo samāts uz vanšinieka ap 4-5 naktī

Šdn uz dienvidu tilta tumši zila kutiņa uzmeta ar avareikam.kurš?bijam divas kūtis 

Šodien pie alfas stajanka divas kupejas viena sudrabota otra sarkana. Sarkanai haube vala čali sastajusies barā kautko dikti pētija
arī pie ALFA redzēju sarkano un sudraba kupeju 

Gan jau es(sudrabota), bet man tā mānīgā krāsa, gaiši zilā (samoablau)zurkae36 rakstīja:Šodien pie alfas stajanka divas kupejas viena sudrabota otra sarkana. Sarkanai haube vala čali sastajusies barā kautko dikti pētija

Kuram ir šis traktors? (RI-46)
Pa dienu uz Siguldas šosejas Juglas virzienā

Pa dienu uz Siguldas šosejas Juglas virzienā
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.

šovakar ap 19.30 Siguldas centrā ja nemaldos DN-848 ar sudraboto winterbeateru nāca šķērē pretī...

Vainîgs...Agrais rakstīja:šovakar ap 19.30 Siguldas centrā ja nemaldos DN-848 ar sudraboto winterbeateru nāca šķērē pretī...

Kļaviņš uz ganību dambja pabrauca garām, kamēr pie riepu garāžas rūcināju fordu
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 475
- 476
- 477
- 478
- 479
- …