e36.lv Jelgavaa!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 47
- 48
- 49
- 50
- 51
- …
- 90
- chevron_right
Kuram bija shis?
http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/ ... fgcbh.html
Un ko var pastaastiit var vinju?
http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/ ... fgcbh.html
Un ko var pastaastiit var vinju?
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
Šitas ex. aigarzzz:
viewtopic.php?f=34&t=1858&hilit=aigarzzz&start=40#p190404
viewtopic.php?f=34&t=1721
viewtopic.php?f=34&t=1858&hilit=aigarzzz&start=40#p190404
viewtopic.php?f=34&t=1721
09:58 no rīta. Guļu. Atnāk sms no KV_: "Cav. Braucam metat?"
Aizbraucām spontāni pacopēt un patusējāmies garāžā.
Ķērās šodien baigi labi, vilkām zirgus vienu aiz otra ārā. Kamēr bijām copēt ap mūsu e36 kursēja apsardze. Un atradām jaunu copes vietu! Te jau pēc skrūvēšanās... Paldies par foršu dienu!
Ķērās šodien baigi labi, vilkām zirgus vienu aiz otra ārā. Kamēr bijām copēt ap mūsu e36 kursēja apsardze. Un atradām jaunu copes vietu! Te jau pēc skrūvēšanās... Paldies par foršu dienu!
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Pēdējais labojis pavljuks - 10 Nov 2013, 17:43, kopā labots 1 reizi.
Naf. nepasuacāt!!!pavljuks rakstīja:09:58 no rīta. Guļu. Atnāk sms no KV_: "Cav. Braucam metat?"
Paldies par voršu dienu!
Sorry, es sapratu, ka Tev darīšanas Rīgā...
Un tā cope bij tik spontāna, ka es no gultas pa taisno mašīnā ielecu, nemaz neiedomājos Tev piedāvāt.
Un tā cope bij tik spontāna, ka es no gultas pa taisno mašīnā ielecu, nemaz neiedomājos Tev piedāvāt.
Rīga bija atcelta.pavljuks rakstīja:Sorry, es sapratu, ka Tev darīšanas Rīgā...
Eh. Nekas.
nakamreiz tev ari uzzvanisim un varesi piebiedroties ar savu e36Churchill rakstīja:Naf. nepasuacāt!!!pavljuks rakstīja:09:58 no rīta. Guļu. Atnāk sms no KV_: "Cav. Braucam metat?"
Paldies par voršu dienu!
Jā,bij tada lieta,drusku pavizinajos Un bija liela kļuda braukt pa Liela ielu,tie luksofori
Es dzirdēju kad aizbrauci... tikai es jau biju aizčāpojis gandrīz līdz nākamajam luksaforam...
...bet man gan nepateici, ka uz veikalu brauci ar e36 un vēl vizinājies pa Liela ielugan4a rakstīja:Jā,bij tada lieta,drusku pavizinajos Un bija liela kļuda braukt pa Liela ielu,tie luksofori
kamēr es mācos, tu pa kluso ekspluatē .... aj jajaj, Slavik!
Ponija stilbiņš.pavljuks rakstīja:Zirga gaļa.
Manam e36 sākumā no servisa jāizripo, TA jāiziet. Tad arī riponāšos pa Jelgavu #SWAG!KV_ rakstīja:nakamreiz tev ari uzzvanisim un varesi piebiedroties ar savu e36Churchill rakstīja:Naf. nepasuacāt!!!pavljuks rakstīja:09:58 no rīta. Guļu. Atnāk sms no KV_: "Cav. Braucam metat?"
Paldies par voršu dienu!
ko tev tik loti tur taisa taja servisa?
Sliekšņi - galīgi izpuvuši, grīda - vietām papuvusi. Tas jau galā visu apstrādās pret koroziju un pārējo ķīmiju. Tad Nāss priekšā jākrāso pareizajā krāsā, tad durvis, bagažnieka vāks, parējā draza jāapztrādā pret rūsu. Puvumu/rūsu likvidēja šodien, palika salonu salikt atpakaļ. Tad drusku no tehniskās puses jāpieiet, piekare drusku jāpačakarē, jāuzliek ziemas NIKE zābaki un tad jau būs viss kā nākas lai varētu iziet tehnisko.KV_ rakstīja:ko tev tik loti tur taisa taja servisa?
Ceru jau 2dien braukt ar mašīnu uz augstkolu un patusēt ar jums.
Bildes būs vēlāk.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 47
- 48
- 49
- 50
- 51
- …