Es Viņu Redzēju II
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 48
- 49
- 50
- 51
- 52
- …
- 679
- chevron_right

Es jau redzēju kā staroja Tav smaids redzot manu skaisto e46"toPodziņa rakstīja:Tikko uz Brīvības ielas manīts rews ar e46
Sent from my GT-I8190 using Tapatalk 2

Sodien satikts Kompots, Siikais, Karlo, Erčijs
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.

Šodien laikam satikts Dj_zii, vismaz redzēju aizbraucam no manas darba vietas ar Dj_zii e36 

Tas biju es!Izskatijas ka Tu arii nesen biji ceelies ne?Rolands rakstīja:Šodien ap 09:30 pie Berģu DEPO mani pasveicinaja estoril krāsas kabris ar pelēku jumtu. Kurš?

precīzak,nakti normāli nebiju gulējis 

Vakar SKALINS nopīpināts un šovakar Shreks satikts

jap,bija prieks paplapat.Shreks rakstīja:Satikts marens, sadīlots
un darijums ari izdevies

Patvaļīga skaņas lietošana pilsētā ir aizliegta
Šodien pasveicināts Splat!!!

Šodien pasveicināts Splat!!!

Ja savādāk nav iespējams brīdināt, tad ir atļauta 

Piemēram,ja kāds brauc pa pretējo pretī!!! 

Ja nemaldos tad šodien vakarā redzēts 540i braucot no pārgaujas uz centra pusi. Biju ViA stāvlaukumā.

ap 13iem lkm sancix redzets Cesis 

Šodien uz Bieķensalas ielas satikts sen neredzētais DogMa, bij prieks tevi redzēt un kā pēctam no Activity noskaidroju, laikam tas bij Jonijs, kas stāvēja kopā ar DogMu... Katrā ziņā, bij prieks sapazīties... 

Satikts? Es gan teiktu paldies, ka aizvilki mani mājāsRidlihs rakstīja:Vakar SKALINS nopīpināts un šovakar Shreks satikts

m50b25 + getrag s6s 420g + 3.73 lsd = way to go

Desants savējos nekad nepamet
e36 Power 

Man ir cīgas, vari atbraukt uzpīpēt 

m50b25 + getrag s6s 420g + 3.73 lsd = way to go

Šorīt ap pus astoņiem redzēts Hapo krastmalā kur brauc no akmens tilta lejā centra pusē. 

KaitīgiShreks rakstīja:Man ir cīgas, vari atbraukt uzpīpēt

Ar tevi redzējuMeiers rakstīja:Šorīt ap pus astoņiem redzēts Hapo krastmalā kur brauc no akmens tilta lejā centra pusē.

-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 48
- 49
- 50
- 51
- 52
- …
- 679