E36 Sabraucieni Ogrē
Ne vienmer ir vēlme,laiks,nauda mosh nogurums spelē savu lomu un negribas lidz Rigai braukt, tapēc radās doma Taisit tiri lokālus sabraucienus Ogre ! Protams ja bus gribetāji,tad varetu barina norunat dienu kuru 5dienu vai 6dienu visi braucam uz Rigu ! Pa Ogri panesāties! Aiziet uz cilli vai kko tadu karoche Ko teiksiet par tadu ideju varētu sākt teiksim:
21.09 Laiku varetu precizet kad butu zinams kurš var un tiek ! Un vai vispar ideja der !
21.09 Laiku varetu precizet kad butu zinams kurš var un tiek ! Un vai vispar ideja der !
Ja vāksies tev tauta, tad domaju ka Jelgavnieki ar Ogri apciemos oktobra sakuma
iespejams,ka riga ar ciemos aizbrauks
da nav jau te tik daudz to e36 lietotaju.
ir vainu tadi kas nezin kas ir e36, vai ari kkadi lauku drapaki kas ari nezin kas ir e36
p.s kur bus satikshanas vieta, esi jau izdomajis? zem selvera apaskha tak sezh sargs, ka nobrauc uzkupinat vai uztit ta apsargs skrien ara no kabuzha kaut ari vienu reizi redzeju tur nesajas kkada kutinja un itka neskreja sargs
ir vainu tadi kas nezin kas ir e36, vai ari kkadi lauku drapaki kas ari nezin kas ir e36
p.s kur bus satikshanas vieta, esi jau izdomajis? zem selvera apaskha tak sezh sargs, ka nobrauc uzkupinat vai uztit ta apsargs skrien ara no kabuzha kaut ari vienu reizi redzeju tur nesajas kkada kutinja un itka neskreja sargs
viena pilsēta pie otras brauc ciemos un rāda ko "māk" + apmainās info un tā tālāk, un tā joprojām-HAPO- rakstīja:iespejams,ka riga ar ciemos aizbrauks
Es arī varētu parādīties tajā galā... tomēr no Ropažiem tuvāk uz Orgi nekā uz plazu maukt. :)
Man no salaspil 15min, un esmu klāt, protams ja darbs nepamaisīs, tad varu arī pieripot
Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona .
houseworx rakstīja:da nav jau te tik daudz to e36 lietotaju.
Kūpināt Var ari citur :) Bet selveri labi slīd man ir ta ka nemotors tad selvera betons ir tieši laika :) Nesmu apsargu redzejis!
UN Galvenais lai ir kaut vai paris gribetaji ar laiku iespejams piesaistit vel tautu ! Es domaju ta butu lieliska iespeja vietejiem sapazities kaut viņu nav daudz bet tapat Ziema kopa paslipet ielas utt utt
Tie kas ir gatavi pieripot mosh kadu velamo laiku es domaju uz kadiem 19:30 , 20:00 varetu taisit !
Nu tad beigās - kad,cikos,kur?
Varētu bik ātrāk jau sākt vākties kopā.. piem ap kādiem 18:30.
Varētu bik ātrāk jau sākt vākties kopā.. piem ap kādiem 18:30.
šonedēļ pēdējais brīvais datums ir 20.09., bet nākamā nedēļa ir miglā tīta, jo atvaļinājums beidzas
Pēdējais labojis kompots - 20 Sep 2012, 00:35, kopā labots 1 reizi.
Šonedēļ 20.08. (divdesmitais augusts) ? es kaut ko nesaprotu vai ne tā saprotu ? .. vai drīzāk domāju 20.09?kompots rakstīja:šonedēļ pēdējais brīvais datums ir 20.08., bet nākamā nedēļa ir miglā tīta, jo atvaļinājums beidzas
eh, atkal jaucu taustiņus, šodien kautkā galīgi nerakstās, bet jā šonedēļas divdesmitais datums.
Izskatas ka jau 3 gabali esat. Jelgavnieki ar tris bmw saaka.
Ropažos arī varētu uztaisīt sabraucienu
Tur arī daudzi biedri... es, ega, siikais, Podziņa, Anetiiitte, beeSharp... un varbūt vēl kāds ko nezinu :) Bet nu Ogre tā pat tuvāk nekā Rīga..
Tur arī daudzi biedri... es, ega, siikais, Podziņa, Anetiiitte, beeSharp... un varbūt vēl kāds ko nezinu :) Bet nu Ogre tā pat tuvāk nekā Rīga..
Principā es ar warētu atbraukt. Dzimtā pilsēta kā nekā Plaza jau sak apnikt Tikai uz 19:00 netieku
Uz cikiem tiec ? Yaskatas vai vispar kads bus Un ko vispar tados sabaucienos isti dara es tik ideju pametu ka ogre varetu but tocka ka jau mineju pat ne uz vienu sabraucienu neesmu bijis Pec ta ko redzu namutiishu fochiku lai var iemuzinat
runa,dzer un staiga apkart mašīnām