Ziemas prieku baudīšana darba dienās.
Ir doma ar lietotāju BuKTOP ceturtdienas (13.12.2012.)pavēlā vakarā pavizināties pa Tukšajām Rīgas ielām, pafočēties maybe pat kādu video uztaisīt. Cerams laikapstākļi nepievils :) So, ja kādam nesēžas mājās - droši esat velcomēti. Aptuvenais tikšanās laiks varētu būt pēc 22.00
Principaa jebkuraa d-dienas vakaraa ,galvenais lai buutu apsnigushi visi galvenie celji :)
Brieža ielas jeb rūpniecības ielas rīmī placī segums tāds ka no viņa izbraukt un iebraukt ir tikai plakaniski.+ apgaismots
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
vajadzētu daudz maz apjaust būs kāds vai nebūs, lai varētu norunāt vietu un precīzu laiku...
domāju ka tas ir katru dienu runājams pasākums, bet es ir par!
par to iet runa, ja ir aizņemtas brīvdienas un nevar tikt uz parastajiem sabraucieniem, tad kāds brīvs darba dienas vakars manuprāt būtu labāk pavadāms šādi - nevis ikdienišķi, alus + pults
Jagaida vakars kad kaartiigi snigs un tad arii jaagaazh, pa staavietaam vai mazaam ielinjaam man kaut kaa negribaas plosiities
Aizvakar, 5dien rumbulā bija ļoooti daudz cilvēku. Šķiet kādi 50 auto čista. Visi ārdījās un bija interesanti, mani to skaitā..
Par sabraukāšanos būtu interesanti kādu vakaru jā. Ganjau kādu vakaru varētu aizbraukt zipāt, tagad jau PO ka man nemotors tāpat labi iet šķērē xD
P.S. Ja kāds nezin tad tajā pašā 5dienā turpat rumbulā Tēvs ar dēlu cieta avārijā. Dēlam 6 gadi, miris, tēvs slimnīcā. Esot braukuši ar rolleru pa sniegu un sencis vilcis dēlu aizmugurē uz ragavām, mašīna uzbraukusi vai kas tāds. Takā.. Uzmanīgi jābrauc pa to nakti ir.
P.P.S. Kurš vispār Ziemā braukā ar rolleru vietā, kur čista zin ka būs čupa ar mašīnām un bīstami tas būs?!?!?!
VNK pārsteidz cilvēku prats. R.I.P.
Par sabraukāšanos būtu interesanti kādu vakaru jā. Ganjau kādu vakaru varētu aizbraukt zipāt, tagad jau PO ka man nemotors tāpat labi iet šķērē xD
P.S. Ja kāds nezin tad tajā pašā 5dienā turpat rumbulā Tēvs ar dēlu cieta avārijā. Dēlam 6 gadi, miris, tēvs slimnīcā. Esot braukuši ar rolleru pa sniegu un sencis vilcis dēlu aizmugurē uz ragavām, mašīna uzbraukusi vai kas tāds. Takā.. Uzmanīgi jābrauc pa to nakti ir.
P.P.S. Kurš vispār Ziemā braukā ar rolleru vietā, kur čista zin ka būs čupa ar mašīnām un bīstami tas būs?!?!?!
Klasika - Labākais kas var būt, līdz sajūgs sāk pārāk traki slīdēt un Tu esi kā vilciens uzsākot
Ja butu visai forsii,domaju varetu dabut GoProHero Cam safilmetuu
ocd clean
Shitais tochna buutu super. Es pat vareetu Contour kameru panjemt liidzi un pie mashiinas spraust klaat, taadaa veidaa veel video taptu!!!
viewtopic.php?f=18&t=4173
Es par, un pievienošos arii...
Vīrieši ir dzimuši starp sievietes kājām un pavada atlikušo mūžu lai tiktu atpakaļ starp tām!
Kapēc? Jo nav labākas vietas par mājām .
Kapēc? Jo nav labākas vietas par mājām .
Nu re - jau tuvāk patiesībai.Tieši ceturtdien sola nelielu sniegu. Tātad pl. 23 Spices stāvlaukumā pie spice houme. Ņemam līdzi foto/video un labu garīgo.
p.s. Bez lielām pārgalvībām uz ceļa slidens taču
p.s. Bez lielām pārgalvībām uz ceļa slidens taču
4dien netieku. Slīpēšu 3dien. Esmu reāli izbadējies pēc tiem priekiem
Iedomājies,kas sāktos ja tas atsaldētais būtu ar bmw nevis audi. Prese būtu ekstāzē ......swiss rakstīja:Aizvakar, 5dien rumbulā bija ļoooti daudz cilvēku. Šķiet kādi 50 auto čista. Visi ārdījās un bija interesanti, mani to skaitā..
Piekrītu. Reāli, besī ārā tas stereotips ja Tev ir bmw tad Tu esi pārgalvīgs braucējs un esi bīstams uz ceļa jebkurā laikā. Protams tā arī ir dažiem izņēmumiem, kas vienmēr ir pārgalvīgi (bija viens video kur krievijā ārdās pa ceļu caur visu satiksmi un itkā baigi kruta) bet nu jā, tur savādāka lkm tā kultūra viņiem..
Enivei, gribētos pabraukāt arī kādreiz. Kaut vai tajā pašā rumbulā, uz ceļiem tomēr cp arī var būt.. :/
Enivei, gribētos pabraukāt arī kādreiz. Kaut vai tajā pašā rumbulā, uz ceļiem tomēr cp arī var būt.. :/
Klasika - Labākais kas var būt, līdz sajūgs sāk pārāk traki slīdēt un Tu esi kā vilciens uzsākot
iespējams ka arī būšu 4 dien
Ka jau te mineeja, tas ir katru dienu runaajams pasaakums. Bet sonedeelj vajadzeetu koncentreeties uz ceturtdienu.
Es arī ar nenormālāko prieku piebiedrotos, ja vien būtu kāda kapeika ko iepilināt bākā..
Mēģināšu pierunāt siiko. Gribās Bet, ja viņš negribēs braukt, bet gribēs stradat, tad moš izkaukšu viņam mašīnīti
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641