3er.lv Liepāja
Nu tad savējie sarosamies, atsaucamies, kurš no vēju pilsētas, nāksies mums kādu vakaru sataisit mītiņu, pabraukāt nedaudz un tā. Bet šobrid gribētos zināt, kurš un cik mēs esam šeit tādi (kopā ar Kristapinnss)
Pats es studēju Rīgā, bet pa nedēļas nogalēm esmu Liepājā. Es domāju, ka laba tikšana vieta varētu būt fontaine stāvlaukums. Tur parasti draugi ar saviem e36 pakūpina riepas.
pievienojos
vispar liepajaa ir bmw klubs Liepaja, kur daudziem ir ari e36, tik vinji vairak uzturas savaa liepajas forumaa, un satiekas dzivee
vispar liepajaa ir bmw klubs Liepaja, kur daudziem ir ari e36, tik vinji vairak uzturas savaa liepajas forumaa, un satiekas dzivee
...
Es esmu taja foruma, tur jau divas nedelas nav nevienas jaunas zinjas nevienaa foruma sadaljaa
es ar lietotāju sigais esam liepājā no svetdienas vakariem līdz ceturtdienām citreiz arī piektdienām
P.S būtu baigi forši šovakar satikties
P.S būtu baigi forši šovakar satikties
arī esmu liepājnieks! būtu veselīgi satikties kādu reizi!
nu tad ko šovakar pie fonteina ? ? tikai cikos ?
Es ar tur esu. Tas tāpēc,ka tie cilvēki,kas tur ir,viņiem tak ar ir jastrādā un naudiņu japelna,nevis jasēž visu dienu forumāWildutch rakstīja:Es esmu taja foruma, tur jau divas nedelas nav nevienas jaunas zinjas nevienaa foruma sadaljaa
šovakar nesanāks,jastrādāsoulles rakstīja:nu tad ko šovakar pie fonteina ? ? tikai cikos ?
Saskrienamies, kad visiem būs laika, vajag vienoties:)
Es pats tieku 5dien vai 6dien.
Forši, tagad jau mums arī veidojās Liepājas filiāle! Apsveicami!
Ja būsiet tikpat aktīvi kā jelgavas un Salacgrīvas "filiāles", tad pat gribētos ciemā braukt!
Ja būsiet tikpat aktīvi kā jelgavas un Salacgrīvas "filiāles", tad pat gribētos ciemā braukt!
Ja būs tik daudz filiāļu,tad starp viņām varētu kādus sačus uzstaisīt
+1, vienīgi tajās filiālēs ir visai maz lietotāju!
Arī varu piebraukt uz tikšanos
Es esmu visur - Kuldīga, Ventspils, Talsi, un ja jūs diezgan daudz sarosaties, tad varu kādu 5dienas/6dienas vakaru arī aizskriet līdz Liepājai (ķipa uz Liepājas mega meeting)
Mega meeting jau ne, mini
Bet vajag sadomāt datumu kopīgi.
Bet vajag sadomāt datumu kopīgi.
Es arī kādreiz uz Liepāju varētu aizbraukt.
M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram
Arī kkad ar savu grabuli varētu piebraukt