e36.lv Kuldīga
Vakar te paskatījos ka ir dažādās Latvijas pilsētās izveidojušās kā kopienas ? Tad nu lūk uzcepu jaunu topiku!
Cik šeit ir no Kuldīgas ?
anyone?
esmu dzimis kuldīgā
Ō jē Bet noteikti tur nerādies vairs, vane ?
Rudzīt, velti taisīji
Cik zinu cilvēkus, kuri ir no Kuldīgas un kurus var nosaukt par e36 entuziastiem ir m4z, tom5 un es bet sūdi ir tādi, ka Tomam vienīgam uz doto momentu ir e36
Šaubos vai kādu te savāksi
Cik zinu cilvēkus, kuri ir no Kuldīgas un kurus var nosaukt par e36 entuziastiem ir m4z, tom5 un es bet sūdi ir tādi, ka Tomam vienīgam uz doto momentu ir e36
Nu jā, man ar likās ka nav jēga taisīt, bet tagad pāris reizes esmu redzējis tumši zaļu sedanu ar kluba uzlīmēm, un no šī kluba vakar vienam kuldīdzniekam pārdevu savu ādas salonu! Nav gluži tā kad neviena navSTUDENTS rakstīja:Rudzīt, velti taisīji
Ir jau ir Kuldīgā e36, bet cik nu kuram labs.
Citam normāls... citam ķekava!
Domāju, ka vienai daļai kuriem Kuldīgā ir e36 nemaz nezin par šo lapeli.
Vajag pareklamēt ar lapelēm pie vējstikla!
BMW
iespējams, nedaudz skrejlpp. varētu jums iedot, ja vien kāds Rīgā varētu iebraukt pakaļ!
Pats esi kuldīdznieks ?daemon rakstīja:Ir jau ir Kuldīgā e36, bet cik nu kuram labs.
Pasts ?erda rakstīja:iespējams, nedaudz skrejlpp. varētu jums iedot, ja vien kāds Rīgā varētu iebraukt pakaļ!
teorētiski-jā!
Jap!Rudziņš rakstīja:Pats esi kuldīdznieks ?daemon rakstīja:Ir jau ir Kuldīgā e36, bet cik nu kuram labs.
P.S. Hmm. Par skrejlapelēm laba doma.
BMW
Zalais sedans ??
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
jāaaa, kuldīgā laikam pārāk daudz tie bmw lai jautātu: Kurš tad ?!daemon rakstīja:Nē.
ps. Rīt mošk jāuzspolē kopā ?
Doma laba... tik man patreiz BMW nav. Vizinos ar kvatru.
Laiku atpakaļ bija e36. Tad ilgu laiku nobraucu ar e46.
Bet katrā ziņā atkal būs kaut kad jāatkāpj atpakaļ uz BMW.
Laiku atpakaļ bija e36. Tad ilgu laiku nobraucu ar e46.
Bet katrā ziņā atkal būs kaut kad jāatkāpj atpakaļ uz BMW.
BMW
es ar kuldidznieks ,bet vairs nav e36 bet e39...daemon gadījumā nedzīvo priedainē...
Vakar uz laukuma kkads tumsi zals touring ar peleku pr. spaarnu laikam velejas paplapaat, bet sakautrejaas
Pareklamet vajag, bus vasara vel pilsetas uz kuram braukt uz saietiem
Galvenokārt pateicoties Orkānam, šādi viss pirms 2 gadiem sākās Jelgavā. Pārsvarā bijām tik 3-5 e36. Tgd, ja labi gribam tad varam savākties ap 15 e36.
Galvenokārt pateicoties Orkānam, šādi viss pirms 2 gadiem sākās Jelgavā. Pārsvarā bijām tik 3-5 e36. Tgd, ja labi gribam tad varam savākties ap 15 e36.
Jap.OHO rakstīja:es ar kuldidznieks ,bet vairs nav e36 bet e39...daemon gadījumā nedzīvo priedainē...
BMW