e36.lv Talsi
Skatijos visam pilsetam ir bet Talsiem nav. Bet talsos e36 diezgan ir manāmi.
Nu Talsinieki atsaucas!
Nu Talsinieki atsaucas!
Kad esmu LV, tad diezgan bieži sanāk tur braukt!
Es arī tagad atgriezos majas un gribas kādu action tepat mājpilsētā lai nav jātēšas uz rīgu! Domāju ka visiem talsiniekiem vajadzētu kkur kādā dienā saskrieties!
Zinu 2 dīzeļkūtiņas melnas Talsos
Nu es ik pa laikam vizinos pa Talsiem ar savu e36.
Ir ir dīzeļkūtiņa, tikai ne melna, bet tumši zila.
Nu tad vajadzetu visiem kkur saskrieties kopā lai zinam kurš savējais kurš ne!
Varētu 6dien vakarā?
Varētu 6dien vakarā?
Būtu jauki bez gala, bet man kauns ar savu (pagaidām vēl) miskasti tautā rādīties.
Tas tak gluži vienalga ar ko un kādu! Galvainais atrādīties lai nakotnē zin kurš ir un kurš nav!
Es ar no Talsēiem, bet tur tik būšu pēc 2 nedēļām
Vo šo es gaidīju, es par sestdienu. Ps: Arī no Talsiem.
Līdz Talsiem man brauciens aptuveni 40km. :( Bet ja savāktos labs bariņš, žēl nebūtu.
Kā būtu ar WhatsApp grupas izveidi? Kā nekā vieglāk šances bīdīt utt. Ja jā, sūtam PM ar numuriem!
Kā būtu ar WhatsApp grupas izveidi? Kā nekā vieglāk šances bīdīt utt. Ja jā, sūtam PM ar numuriem!
Kādi kuriem 6dien butu izdevigaki laiki? Es personigi domaju kados 21:00 vakara butu perdekti pectam kad savacamies varam pakruuzet pa talsiem un paņemt kādus snapus!
Ideāli, ir viens draugs fotogrāfs, viņš noteikti gribētu iesaistīties.sputniks rakstīja:Kādi kuriem 6dien butu izdevigaki laiki? Es personigi domaju kados 21:00 vakara butu perdekti pectam kad savacamies varam pakruuzet pa talsiem un paņemt kādus snapus!
Nu perfekto! Nu ko Tad rit 21:00 pie maximas cenu kluba pusē? Butu labi ka atsauktos tie kas brauc! Lai varam rēķināties apmēram cik mašīnas būs!
Cerams, ka neuznāks kādi steidzami darbi, tādā gadījumā piedalos!
Es arī noteikti būšu, ja kas steidzams nebūs jādara.
tad šovakar 21:00 tiekamies pie Maximas Cenu kluba pusē..
Žēl ka šodien netiku, ar draugiem beidzot atzimējām vasaras sākumu, nu nekas, citreiz. Gaidu kādu bildi ar Talsu žurkām.
Paldies visiem kas ieradas! Bildes un video bus! Tik jagaida!
Nakamreiz ceresim uz vairak mašīnām bet šovakar ari bija pietiekoši spilgtas mašīnas!
Nakamreiz ceresim uz vairak mašīnām bet šovakar ari bija pietiekoši spilgtas mašīnas!