Motora izvēle
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- chevron_right
Ko tad sapratīšu, ka man nevajag BMW? Bet jautājums jau ir pavisam par ko citu... PAr motoru, jaudām.Dj Plosky rakstīja: Paliks Tev tricārs, tici man, pats to sapratīsi!
500hp ? vienkārši
Ņem E34 vai E39 ar V8 liec virsū kompresoru kā Jēkabsons un gotavi rudzi.
Vai arī E39 M5 kur jau stockā ir 500hp
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Nē, to, ka vecumā ap 20 gadiem jauniešiem ir vnk dofigā slapjo sapņu!
Ja Tu būtu viens no tiem 5%, tad neuzdotu te stulbus jautājumus, bet kaut vai papētītu forumā esošos turboprojektus, sakontaktētos ar to īpašniekiem utt...
Ja Tu būtu viens no tiem 5%, tad neuzdotu te stulbus jautājumus, bet kaut vai papētītu forumā esošos turboprojektus, sakontaktētos ar to īpašniekiem utt...
d[-_-]b
v8 motoriem varētu būt liels patēriņš! Ja godīgi man patīk R6 motori. Nulabi v8 motoriem man patīk tā skaņa kā Ferrari
Un e39 sākas no 10k eur, to es galīgi nevaru atļauties,pietam man e36 liekas daudz glītāks un sportiskāks un ar vieglāku bundžu.
Nu labi, tad kādi būtu to džeku kontakti, kas jau ir kautko būvējuši, man jau nav problēmu piebraukt parunāties, ja vien viņi netur sveci zem pūra, kā saka.
Un e39 sākas no 10k eur, to es galīgi nevaru atļauties,pietam man e36 liekas daudz glītāks un sportiskāks un ar vieglāku bundžu.
Nu labi, tad kādi būtu to džeku kontakti, kas jau ir kautko būvējuši, man jau nav problēmu piebraukt parunāties, ja vien viņi netur sveci zem pūra, kā saka.
Labi pie dirsas gadus, esmu apņēmības pilns, gribu tikai nelielu atbalstu!
http://turbochip.lv/test/?page_id=194ValtersZ rakstīja:Turbochip Artūrs. Visu sīki smalki izstāstīs.
Domā šo? Ta rīt aizbraukšu parunāties.
Atbalstu jamekle pie psihaloga! Veciit tu tur sedi un sapno? sakuma teemeeji uz kautko.... tagad tu mekle jaudu un jau kautko murgo par turbo - iemacies salasiit suuda 2.0 un tad domaa par kautko- to ka brauc no 14 gadiem vari neteikt:D tas neko labu neliecina. vobsim noperc kaut vienu e36 un tad var ko turpinaat.....a pagaidaam sitas ir pilnigi tuks bazars.bubucis rakstīja:Labi pie dirsas gadus, esmu apņēmības pilns, gribu tikai nelielu atbalstu!
Nu ja tu raudi par lielu patēriņu? Tad 2.5 ar turbiinu uz 500hp tev needis?
Nopērc mk4 ar 1.9tdi un brauc.
Nopērc mk4 ar 1.9tdi un brauc.
motors 2.5 vai 2.8 ja gribi kramet turbo tad 2.5 bet es jau pec visa sita topika saprotu ka nebus te ne 2.5 ne 2.8 neekaa nebuus:DKM-Motors rakstīja:Atbalstu jamekle pie psihaloga! Veciit tu tur sedi un sapno? sakuma teemeeji uz kautko.... tagad tu mekle jaudu un jau kautko murgo par turbo - iemacies salasiit suuda 2.0 un tad domaa par kautko- to ka brauc no 14 gadiem vari neteikt:D tas neko labu neliecina. vobsim noperc kaut vienu e36 un tad var ko turpinaat.....a pagaidaam sitas ir pilnigi tuks bazars.bubucis rakstīja:Labi pie dirsas gadus, esmu apņēmības pilns, gribu tikai nelielu atbalstu!
nu es ari braucu no kadiem 15 gadiem un?
es nesaprotu to loģiku - v8 ēd daudz, tāpēc r6, bet turbo, lai būtu javdīks...
Turbo maksā daudz un tik pat arī ēd, it sevišķi, ja kāds cits būvē tev.
Gribi jaudu un ekonomiju, ņem tds, saved kārtībā un paprasi lietotājam AF, ko var izdarīt, tur plunžerus, turbīnu čipu, un būs tev kripata jaudas un maz ēd.
es nesaprotu to loģiku - v8 ēd daudz, tāpēc r6, bet turbo, lai būtu javdīks...
Turbo maksā daudz un tik pat arī ēd, it sevišķi, ja kāds cits būvē tev.
Gribi jaudu un ekonomiju, ņem tds, saved kārtībā un paprasi lietotājam AF, ko var izdarīt, tur plunžerus, turbīnu čipu, un būs tev kripata jaudas un maz ēd.
1. Tev ir atbalsts 6 lapu garumā.bubucis rakstīja:Labi pie dirsas gadus, esmu apņēmības pilns, gribu tikai nelielu atbalstu!
2. Ko tu vispār domā ar "atbalstu"? Nopērc e36 dajebkādu motoru un sāc darīt, bet ja nesanāk, prasi forumā.
Tagad sanāk, ka tev nekā nav, pats nezini, ko, kam un kā gribi un izskatās, ka pat nezini ko jautā, bet topiks slīkst beztēmā.
3. Izlasi kaut vai to pašu seeingman topiku, ja taisies turbinizēt e36 un izdomā vai tev vispār ir sajēga, kas tur notiek, kā to realizēt, cik līdzekļus tas tev prasīs un kas realizēs to, ko pats nevarēsi. Ja tas būtu tik vienkārši kā uzprasīt forumā, tad visi braukātu ar swapotiem turbo 4.4 v8! To neviens ar karotīti tev mutē neieliks.
Nu labi, labi par to patēriņu ņemu savus vārdus atpakaļ, gribot lielu jaudu tas tomēr muļķīgi ir, tas tāpat kā gribēt milfu ar lielām krūtīm un sapņot ka viņai vispār riepas nebūs.
Tātad jāskatās būtu uz v8 turbinizāciju labāk? Cik tad tie bloki viņiem daudz tur?
Tātad jāskatās būtu uz v8 turbinizāciju labāk? Cik tad tie bloki viņiem daudz tur?
Nebūtu jau slikti ja tie 500 tur būtu.., šiem vecajiem nāca tik 400.ValtersZ rakstīja:500hp ? vienkārši
Par tēmu 2,8 ir cena/jauda, manuprāt labākā attiecība
e36
vinjiem naca 500
400hp vinjiem ir stocka ielas versijai,bet ir s poga m5
ar kompatu pa brugji
Kā tad. 500Nm?.cipruss18 rakstīja:vinjiem naca 500
e36
Viņš ar par e60 laikam runā (395hp parasti un 500hp ar M pogu.)
Ok sorry offtopic
Ok sorry offtopic
1.Pagiadām no tām 6 lapām ir tikai kādi 2 jēdzīgi posti,par tiem paldies, kur man iedeva kontaktus kur vērsties pie kādiem cilvēkiem,kas ko būvē, pārējais ir stilā "Tu esi puņķains tīnis un neko nesaproti no dzīves"I'm_Infinite rakstīja:1. Tev ir atbalsts 6 lapu garumā.bubucis rakstīja:Labi pie dirsas gadus, esmu apņēmības pilns, gribu tikai nelielu atbalstu!
2. Ko tu vispār domā ar "atbalstu"? Nopērc e36 dajebkādu motoru un sāc darīt, bet ja nesanāk, prasi forumā.
Tagad sanāk, ka tev nekā nav, pats nezini, ko, kam un kā gribi un izskatās, ka pat nezini ko jautā, bet topiks slīkst beztēmā.
3. Izlasi kaut vai to pašu seeingman topiku, ja taisies turbinizēt e36 un izdomā vai tev vispār ir sajēga, kas tur notiek, kā to realizēt, cik līdzekļus tas tev prasīs un kas realizēs to, ko pats nevarēsi. Ja tas būtu tik vienkārši kā uzprasīt forumā, tad visi braukātu ar swapotiem turbo 4.4 v8! To neviens ar karotīti tev mutē neieliks.
2. es jau esmu apsvēris domu sākumā pirkt pliku motoru,sabūvēt viņu un tikai tad swapot mašīnā,jo e36bundžu jau atrast nav problēma. Pagaidām brauktu ar Audi,varētu sagādāt detaļas ar viņu.
3.Paldies, palasīšu. Šobrīd jau esmu pacēlis sākuma budžetu uz 3.5k, lai viss būtu tip top un motoru plānoju izjaukt līdz detaļām,visu iztīrīt tur klaņus šāles kleķēnes, sadalenes, ellas kanālus iztīrīt, ar galvu kautkas ar jādara, to es visu varu darīt pats ar jūsu palīdzību, tikai kompresijas pakāpi būs jāceļ, to gan būs jāved pie speciālista. Starp citu kā aprēķināt kompresijas pakāpi, cik es varu noņemt skaidu no galvas, sākumā pūtīšu iekšā kādus 1-1,2BAR, pēc tam plānoju līdz 1,8bar pūst, degviela būs vai nu e85 vai LPG
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- chevron_right