Dzinēju Maiņas SWAP detaļu saraksts
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- …
- 19
- chevron_right
nekādas alternatīvas, no kā iespējama labāka dzinēja atdeve nav?ValtersZ rakstīja:M50B25 vanos galvu.
Mēs likām no m52b20 un sanāca laba kompresijas pakāpe,gāja pat ļoti labi,ir arī uz 2.8 tā darīts un īpašnieks teica,ka iet daudz labāk pie zemiem rpm(kas ir vajadzīgs daily)m52 jo vārstu kāti bija mazāki=vieglāki.
Ģirts rakstīja:Mēs likām no m52b20 un sanāca laba kompresijas pakāpe,gāja pat ļoti labi,ir arī uz 2.8 tā darīts un īpašnieks teica,ka iet daudz labāk pie zemiem rpm(kas ir vajadzīgs daily)m52 jo vārstu kāti bija mazāki=vieglāki.
Sk, tieši šāda galva stāv plauktā, un bija pirmā doma likt to, bet par cik viss dzinējs tā pat krausies no nulles gribējās dzirdēt vēl citus ieteikumus.
Nu pa lielam jau citu variantu nav stoks vai 2,0 .Var frēzēt vēl kanālus,bet baigi laikietilpīgs process.Atver mana ex hellrota topiku,tur ir tāds motors
ir kads dizeli iemetis bendzinnieku? liels cakars? ir donorauto..
Pa lielam tas pats, tik cik degvielas sistema jauzliek no bendzinnieka! Suknis un teubas virs bakas un lidz motoram
Jau otro reizi to daru pats, viss easy, samaini degvielas trubas virs bakas, nonem elektrisko pedali, izvelc trositi. Paris kronsteini janoflekse/janourbj un viss smuki iederesies vietas!poweredbygirts rakstīja:ir kads dizeli iemetis bendzinnieku? liels cakars? ir donorauto..
super...ar vadibu tad nebus nekads cakars?
poweredbygirts rakstīja:super...ar vadibu tad nebus nekads cakars?
Nevajadzetu but.
Ja ir bijis ews, tad viss smuki. Bet, ja nav bijis, tad jasavelk viss
ir kāds swapojis motoru no e39(m52tub28) ,ir daži jautājumi .kas var palīdzēt pm
Jautajums viriem kas ir ieswapojusi m54b30 dzineju...daily vai driftam..gribeju zināt,vai tas ir ta verts??
pasam sobrid m50b28 strokeris..iet loti labi..bet ka jau vienmer gribas vel labak..
ka isti iet tas m54b30 ieks e36...??
pasam sobrid m50b28 strokeris..iet loti labi..bet ka jau vienmer gribas vel labak..
Iet ļoti labi, ja dzinējs labs.
Sent from my SM-A500FU using Tapatalk
Sent from my SM-A500FU using Tapatalk
jautaajums vel aktiivspoweredbygirts rakstīja:Jautajums viriem kas ir ieswapojusi m54b30 dzineju...daily vai driftam..gribeju zināt,vai tas ir ta verts??
gribetos ari dzirdet kadu viedokli
Protams, ka iet ahūni, starp abiem dzinējiem starpība ir stipri jūtama. Vari sīkāk pajautāt Renio un Laurix'amZabiits rakstīja:jautaajums vel aktiivspoweredbygirts rakstīja:Jautajums viriem kas ir ieswapojusi m54b30 dzineju...daily vai driftam..gribeju zināt,vai tas ir ta verts??
Speciga atbilde!!Riks* rakstīja:Protams, ka iet ahūni, starp abiem dzinējiem starpība ir stipri jūtama. Vari sīkāk pajautāt Renio un Laurix'amZabiits rakstīja:jautaajums vel aktiivspoweredbygirts rakstīja:Jautajums viriem kas ir ieswapojusi m54b30 dzineju...daily vai driftam..gribeju zināt,vai tas ir ta verts??
Am bet ja pa temu, tad dzinejs ir stipri atsaucigaks jo ir 2 vanosi, jaudas zina nesalidzinat ar 2.8 SV, degvielas paterins +- tads pats, bet nu vis ieprieks minetais ir pie noteikuma ka dzinejs ir labs un vis kam jaiet iet!
Bet nu lai parswapotu non2.8 uz 3.0 , tS jaudas pieaugums nebus ta verts manuprat! Labak par to naudu ko izmaksas parswaposana upgrado savu 2.8 ar sadalenem, droseli, vadibu utt! Beigas bus tas pats bet naudas zina letak!
Un tas ka 3.0 apkopes maksa ne tikpat cik 2.8
ari nonacu pie tada sledziena..
Ja swapo no kkada m40 tad ja,oke varam likt 3.0 bet ja bijis labs 2,8 tad jau laikam ne, var pabuvet to pasu, ja beigas gribas var ari 3,0 klokeni ielikt lai tilpumu dabut, bet pardot to 2,8 lai liktu 3,0 laikam ne! 2,8 cenas ar jau vairs nekadaspoweredbygirts rakstīja:ari nonacu pie tada sledziena..
Nevar vnk ielikt 3.0i iekšas 2.8i
Būs sūdīgs atmosfērisks dzinējs. Kādēł - es un vēl dažingo šeit jau minēja.
Būs sūdīgs atmosfērisks dzinējs. Kādēł - es un vēl dažingo šeit jau minēja.
Sveicināti biedri!
Esmu iegādājies ļoti labu e36 316 bundžu ar 1,6 bendzina dzinēju 1994 gads.
Tagad vēlos šajā bundžā ieswapot m50b25 dzinēju.
Vēlos swapu tā lai droši varu pārvietoties pa ielu, nebaidoties par sajūga nodegšanu vai par to ka bremzes nespēs savaldīt to 2,5 dzinēju.
Tātad kada būtu vēlamo detaļu saraksts, un kopēja aptuvena summa uz ko man jārēķinas, neskaitot darbu.
Esmu iegādājies ļoti labu e36 316 bundžu ar 1,6 bendzina dzinēju 1994 gads.
Tagad vēlos šajā bundžā ieswapot m50b25 dzinēju.
Vēlos swapu tā lai droši varu pārvietoties pa ielu, nebaidoties par sajūga nodegšanu vai par to ka bremzes nespēs savaldīt to 2,5 dzinēju.
Tātad kada būtu vēlamo detaļu saraksts, un kopēja aptuvena summa uz ko man jārēķinas, neskaitot darbu.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- …
- 19