Liels degvielas patērīņš
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- chevron_right
Te iepriekš arī bija runa par āra temperatūras devējiem, bet es pieļauju, ka, ja man m52 nobeidzies āra temp devējs kompim, tas nevarētu ietekmēt degvielas patēriņu. Vai es kļūdos?
Braucu lenam,pašam arī liekas ka tā ka mazliet pa daudz ēd.Ar šo mašinu nesen braukāju-vienreiz ieleju pa 15ls nobraucu aptuveni 85km(tas ir tikai pa pilsētu,jelgavu,ne rigu)vakar ieleju 15ls aizbraucu lidz rigai un šodien nedaudz pa pilsetu,sanaca nobraukt gandrīz 140km.Laikam jau ka nav isti normāli.
Man ar 2.8 benzinu sanak 15 uz simtu pilseta. Baigi traki jau nav, bet sak prasities ielikt gazi.
arejas tempreturas daciks, kas paredzets preks obc noteikti neietekmee nekada mera dzineja darbibu.kristapskarlis rakstīja:Te iepriekš arī bija runa par āra temperatūras devējiem, bet es pieļauju, ka, ja man m52 nobeidzies āra temp devējs kompim, tas nevarētu ietekmēt degvielas patēriņu. Vai es kļūdos?
daciks kas mera ieplustoisha gaisa t notiekiti ietekmes dzineja darbibu, tik to tu nevaretu zinat ka ir nobeidzies, ja neesi merijis piesledzies pie pc vai ka savadak parbaudijis tik minejumi par parlieshanu
...
tommijss rakstīja:Man ar 2.8 benzinu sanak 15 uz simtu pilseta. Baigi traki jau nav, bet sak prasities ielikt gazi.
No4ekojies pie kompja, liekas, tomēr daudz!
Kads nezin, kur varetu but problema, bmw 91 gada 320 bez vanosa!
Ir ta, kad vakar biju TA , lambda un co2 pa 0, respektivi viss ok, nekas nav parsniegts, bet nenormali pieaudzis ir paterins, pa soseju braucot 100-110, censoties negazet un max vienmerigi braukt, benzina paterins ir kadi 15-20l, braucot pa pilsetu ap 20-25, pat 30, kadam nav kads variants, kur varetu but vaina? Starpcitu, man ir virsu koniskais filtrs un gaisa masas meritajs ir atvienots,( jau bija, kad nopirku) vai tur varetu but kkads sakars ar to? Velviena problema ir, auksta masina iet loti labi, bet kad uzsilst. tad zud jauda, loti jutami??? Motors nav parkarsets ar tempereturu viss ok, ellu vispar need.
Ir ta, kad vakar biju TA , lambda un co2 pa 0, respektivi viss ok, nekas nav parsniegts, bet nenormali pieaudzis ir paterins, pa soseju braucot 100-110, censoties negazet un max vienmerigi braukt, benzina paterins ir kadi 15-20l, braucot pa pilsetu ap 20-25, pat 30, kadam nav kads variants, kur varetu but vaina? Starpcitu, man ir virsu koniskais filtrs un gaisa masas meritajs ir atvienots,( jau bija, kad nopirku) vai tur varetu but kkads sakars ar to? Velviena problema ir, auksta masina iet loti labi, bet kad uzsilst. tad zud jauda, loti jutami??? Motors nav parkarsets ar tempereturu viss ok, ellu vispar need.
normals paterins prieks ta cuguna kluca manam ex 320 non vanos ari ir 20+ paterins , un maini ko gribi, ir un paliek tads
Nezinu ka jums bet man kompi uz 100-110 arpus pilsetas mierigi braucot 3 cilveki mashina 7.3 videeji rada(un ta arii ir), taa ka man liekas ka ar 10 sakot jau ir par daudz...
Pamēģiniet Statoil Miles degvielu Man liekas tas tāds lohatrons.
Kur Riga visletak e36 2.0 bez vanosa var nopirkt gaisa masas meritaju un lambda zondi? Kadas cenas videji? :)
Kas varētu bū vainojams tik lielam patēriņam: 15l/100km.
Nomainīta zonde,jo diagnostikā rādīja zondes kļudu,ielikta BOSCH zonde,nomainītas caurās trubas,un gofra,nomainīts arī gaisa mērītājs,jauda ir,citu problēmu arī nav,bet braucot pa pilsētu 1.8is 15l manuprāt ir par daudz. Kādas idejas?
Nomainīta zonde,jo diagnostikā rādīja zondes kļudu,ielikta BOSCH zonde,nomainītas caurās trubas,un gofra,nomainīts arī gaisa mērītājs,jauda ir,citu problēmu arī nav,bet braucot pa pilsētu 1.8is 15l manuprāt ir par daudz. Kādas idejas?
M50B20 VANOS, manuālis. Sekojoša problēma - nespēju mazāk par 8L patēriņu dabūt. Mēģināju braukt uz 60, 100, 5 robā, 4 robā, 1.5k/2k/2.5k rpm - visas iespējamās kombinācijas, bet mazāk par 8L neiet. Kur problēma? Braucot pa šoseju uz 90, 2800/2900rpm ēd 10L. Patēriņš pēc ekonometra nevis izrēķināts. Uz diagnostiku biju, kļūdu nav, jaunas sveces, gaisa filtrs.
Aitas pulcējas baros, ērgļi lido pa vienam...
nu mazaak par 8 pielauju, ka ir diezgan nereali
nav jau nekads mega ekovagens
nav jau nekads mega ekovagens
Nu man kad bija 2.0 vanos pa pilsetu 12-13l , shoseja 9l
Sent from my HUAWEI P6-U06
Sent from my HUAWEI P6-U06
Fig zin man 2.0 bez vanosa eda pa shoseju ap 6.5-7 un tas ir reali uzskatu
<C> Way
gribi uz gaisu braukt ?
Who you choose, to be around you, It's to know WHO YOU ARE!!!
https://www.facebook.com/widesteeliesLV
https://www.facebook.com/widesteeliesLV
tak beidzat vienreiz jaukt vidējos rādītājus ar momentānajiem utt. un apskataties tak manuāli kādi ir degvielas patēriņa rādītāji. 20 gadīgam auto nu nekad nebūs mazāk kā manuālī.
bmw nav domāts ekanomijai
Te rāda 7.1L:
http://www.ultimatespecs.com/car-specs/ ... -320i.html
http://www.ultimatespecs.com/car-specs/ ... -320i.html
Aitas pulcējas baros, ērgļi lido pa vienam...
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- chevron_right