Dzinēja maiņa - swap dažādi
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 59
- 60
- 61
- 62
- 63
- …
- 107
- chevron_right
Nekas vairs nav jādara, izskatās, ka kkas nav pareizi tev tur, vai arī kkas nestrādā. Pieslēdz pie kompja, apskaties, kādas kļūdas met.
motora apkarinamais no m50 der m52 .. vismazs kkas ?
Smilshu skroshu strùklas pakalpojumi...
Metinàshana ,chiptonings , servisa pakalpojumi
Kura gada M52? Cik daudz gribi no M50 ņemt?
Teorētiski jau der viss no M50, ja M52 ir pliks dzelzis (bloks, galva). Ja liek eļļas filtra korpusu no M50, tad arī pastiprinātāja sūknis der no M50.
Teorētiski jau der viss no M50, ja M52 ir pliks dzelzis (bloks, galva). Ja liek eļļas filtra korpusu no M50, tad arī pastiprinātāja sūknis der no M50.
man 96 gada kupeja. ir m52tub28 gribu saliks starteri no m50 un generatoru ..ja vien kads var piedavat m52 iiegadatos.... iepludi no b25 un iepludes sadaleni iemest izpludes vieta m52..... Aaa un ja kads var piedavat 3.0 iepludes sadaleni ari intrese iegadaties..
Smilshu skroshu strùklas pakalpojumi...
Tev visticamāk ir M52B28 (single vanos), nevis M52TUB28 (double vanos)... Nekāda uzbrauciena, tīri informācijai. Double Vanos no rūpnīcas nenāk E36.
nu tad kas man var izskaidrot:
pa lielam ar ko atskiras m50b20 galva no m50b25 galvas?
izjaucu motoru skatos m50b25 bloks ( pec cilindra diametra atpazinu 84mm), bet galva 2.0 m50b20
isti tagad nesaprotu vai ir labi ka ir, vai mekleet m50b25 bezvanosa galvu???
kads var pateikt kada vella pec sitaa sakomplekteets???
pa lielam ar ko atskiras m50b20 galva no m50b25 galvas?
izjaucu motoru skatos m50b25 bloks ( pec cilindra diametra atpazinu 84mm), bet galva 2.0 m50b20
isti tagad nesaprotu vai ir labi ka ir, vai mekleet m50b25 bezvanosa galvu???
kads var pateikt kada vella pec sitaa sakomplekteets???
Sapnus buvee, nevis noperk...
Vienā topikā jau tika runāts, bet pa lielam ar B20 galvu paceļ dzinēja atsaucību pie zemiem apgriezieniem, bet lielos apgriezienos jauda krītas.
Sveiki interesetu tada lieta ka motora atmetkas ,tgd motors m52b25tu ,(2,5) ar vanosu , nav viena cilindra kompresijas jaskatas kas isti ir, speciala komplekta nav , bet nu zinams viss ir ka jaliek ,varbut precizak tiaki ar tiem zobratiem ,zinu ka velem jastav un apakasaa pie kloknes deveja ari zinu kur ir atmetka, vajadzetu tikt galaa ar vanosu , varbut ir kada shema kadam vai links kur ir precizi vis paradits un redzams, paldies jau ieprieks ..
kapēc ir sarežģītāk ieswapot 3.0 nekā 2.5 vai 2.8 dzinēju no piem e46?
Kas ir savādāks?
Kas ir savādāks?
Kkādi 3 vadi elektriskajam gāzes pedālim. Man liekas ka nekas vairāk neatšķiras.
M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram
Sveiki,
ko saka forumieši, starp m50b20 un m42b18?
ir liela jaudas atšķirība?
kurš labāks?
degvielas patēriņš jau laikam neatšķiras?
vairāk vajadzīgs ikdienas pārvietošanās vajadzībām.
ko saka forumieši, starp m50b20 un m42b18?
ir liela jaudas atšķirība?
kurš labāks?
degvielas patēriņš jau laikam neatšķiras?
vairāk vajadzīgs ikdienas pārvietošanās vajadzībām.
Es par M42... Itkā jau M50B20 ir nedaudz žiperīgāks, bet tie pāris litri, kas viņam nāk klāt patēriņam, to jaudas atšķirību neatsver.
Tik cik tas ka m50 ir 6cyl, līzarko tam ir daudz patīkamāka darbība, klusāks, mazāk vibrāciju, nav sajūta ka zem kapota šujmašīna un tā.
Es liktu m42 , protams daudz maz nenokautu .
Paldies par komentiem!!!
Gaidu vel kadu viedokli.
Ir verts raut ara m50b20 un swrapot m42b18?
Gaidu vel kadu viedokli.
Ir verts raut ara m50b20 un swrapot m42b18?
Jegas dizi nav, tad labak uzreiz liec kadu m52b25
Es ar pIekrītu.Unikums kad no lielāka uz mopedku
vērts ir raut ārā m50, tikai tad ja tam ir kapi
tā principā, abi gana līdzīgi
tā principā, abi gana līdzīgi
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 59
- 60