Dzinēja maiņa - swap dažādi
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 67
- 68
- 69
- 70
- 71
- …
- 107
- chevron_right
Pēdējais labojis ValtersZ - 19 Mar 2015, 23:32, kopā labots 1 reizi.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
zinu, to droši, ka pielāgotu no sedana..
man tagad ir 316 kompakts ar m50+1.6 getrag+kompakta kardans + mazais reduktors ar pusassim ,(sametinats) ,
prieksa hadene visa der no sedana, touringa , utt,
nekas traks tur ieswapot to 2.8 nebus, ir jega pacakareties , bet tad vismaz bus jautrs auto
prieksa hadene visa der no sedana, touringa , utt,
nekas traks tur ieswapot to 2.8 nebus, ir jega pacakareties , bet tad vismaz bus jautrs auto
m52 getrags ies kopā (garums/skrūvju vietas) ar m43 kardānu?
atkārtošos:
kas ar aizmugurējām atsperēm un amīšiem?
atkārtošos:
skruvju vietas domaju ka ies, tik nezinu par garumu, bet vajadzetu deretkkk_24 rakstīja:m52 getrags ies kopā (garums/skrūvju vietas) ar m43 kardānu?
atkārtošos:
aizmugure atspreres der no citiem e36 ari , par amisiem nezinu , vai garaki , man stav Ta tecnik amishi , bet vajag 3b motorsport atbalstus uzlikt, jo pacelot masinu gaisaa atsperes var vnk iznemt araa
ok, paldies
Esmu atradis divus vadus, kas ienaak kompii no temperatuuras deveeja, pie tiem arii piesledzos, principa bultinja ir atdziivojusies, bet vel nezinu vai pareizi raada, jo liidz vidum neaiziet kad ir silts dzinejs. Bet var gadities ka vnk man dzinejs pats pa sevi neuzsilst liidz galam.dogMa rakstīja:Cik man zināms (nav teikts, ka taisnība), E38, E39 nāk "pareizie" temperatūras devēji (ar 4 vadiem), tātad var forši no vadības dabūt panelī temperatūru.Dzhejs rakstīja:Es neesmu nekāds baigais spečuks, bet jā temperatūru var dabūt pa zolīdo. E39 laikam ir dubultais (velns kā viņu sauca) temp. sensors.RVS rakstīja:Dzinējs no e39.tā
Tad temperaturu ar var dabūt no vadības, vainu kautkā savādāk?
Katrā ziņā temperatūras sensoram ir jābūt GALVĀ jo tur viņš ir paredzēts, nevis kaut kur tosola trubā kur vējš svilpo garām.
E4 gan citādāk, cik zināms - jāliek papildus temperatūras devējs.
Panelii cik saprotu ir divi pini uz temperaturs raadiitaaju, 17 un 18 pin melnajaa stekerii.
Pieslēdz kompi un salīdzini temperatūras rādījumus.
Sveiki biedri. Bēda sekojoša M40B18 vietā ieswapots M50B25, visa vadība bija jau saslēgta pie motora, tākā dačiku un pārējo loriņu atrašanās vietas ir pareizas.griezt griez, bet nelec .. Sākumā likās ka sūknis neiet, to pieslēdza pa taisno pie akmulātora, tik un tā nekas nemainās. Varbūt kāds ir saskāries ar šādu swap vai problēu un varētu pakunsultēt :) by the way auto 1991 gada motors 1992 gada..
Paskaties, vai dzirkstele ir.
Pārliecinies vai dme relejs noklikšķ, man šodien sanāca līdzīgi, it kā pārliku veselus relejus, izrādās viens izbeidzies un dme pat nesaslēdz.martini rakstīja:Sveiki biedri. Bēda sekojoša M40B18 vietā ieswapots M50B25, visa vadība bija jau saslēgta pie motora, tākā dačiku un pārējo loriņu atrašanās vietas ir pareizas.griezt griez, bet nelec .. Sākumā likās ka sūknis neiet, to pieslēdza pa taisno pie akmulātora, tik un tā nekas nemainās. Varbūt kāds ir saskāries ar šādu swap vai problēu un varētu pakunsultēt :) by the way auto 1991 gada motors 1992 gada..
Kloķenes devēju paskaties vai neesi sadalenes devējs vietā iespraudis,ja kloķenes devējs nedod signaalu,netiek slēgts iekšā sūknis,sprauslas...martini rakstīja:Sveiki biedri. Bēda sekojoša M40B18 vietā ieswapots M50B25, visa vadība bija jau saslēgta pie motora, tākā dačiku un pārējo loriņu atrašanās vietas ir pareizas.griezt griez, bet nelec .. Sākumā likās ka sūknis neiet, to pieslēdza pa taisno pie akmulātora, tik un tā nekas nemainās. Varbūt kāds ir saskāries ar šādu swap vai problēu un varētu pakunsultēt :) by the way auto 1991 gada motors 1992 gada..
Lai vai cik debīli man bija līdzīgi, kad no m42b18 mainīju uz m50b20, bet m50 aķļis nak bagazniekā līdz ar to pravodkai aķa gali nebija klemmes bet tie vienk pieskrūvejamie, par cik aķi tpt atstāju motortelpā tad visus sarkanos logiski saliku pie "+" un melnos pie "-", tad nu pāris dienas tika mocītas ar to ka griež bet nelec, līdz uzradās paziņa ar m50 oridžinal un papētot vadu galus, izrādijās viens kas man pie "-" bija jāliek pie "+" bet tas ķēms melnā krāsā, tākā, morāle, problēma varbūt nav tik sarežģīta kā liekās, pārbaudi vēlreiz visas masas u.t.t. daudz ir dzirdēti gadījumi kad beigās problēma ir bijusi tikai ar tomartini rakstīja:Sveiki biedri. Bēda sekojoša M40B18 vietā ieswapots M50B25, visa vadība bija jau saslēgta pie motora, tākā dačiku un pārējo loriņu atrašanās vietas ir pareizas.griezt griez, bet nelec .. Sākumā likās ka sūknis neiet, to pieslēdza pa taisno pie akmulātora, tik un tā nekas nemainās. Varbūt kāds ir saskāries ar šādu swap vai problēu un varētu pakunsultēt :) by the way auto 1991 gada motors 1992 gada..
Noteikti lētāk būs nopirkt vadības bloku bez ewspo3nos rakstīja:problēma ar ews. kads zin vai ir iespēja no šī dme noņemt ewsu?
Biju par to interesējies, varbūt Bosch ir savādāk, bet Siemens smadzenēm ews ir nevis kā slēdzis, bet kods, kas tiek nosūtīts no atslēgas uz ECU katru reizi, kad piešķil dzinēju. Lai to brīnumu noņemtu, sanāk pārprogrammēt vadības bloku un tas jau bišku maksā. Beigās uzliku vecāku bloku bez EWS un mizoju laimīgs.
Var, zvani, Alex(Rus), Rīga, Tel. 2232 423divipo3nos rakstīja:problēma ar ews. kads zin vai ir iespēja no šī dme noņemt ewsu?
Aitas pulcējas baros, ērgļi lido pa vienam...
vecāks bloks bez ewsa arī ir. tikai to uzliekot apgriezieni kā traki lēkā. jo vecā tipa dzinējam brivgaitas vārsts bij ar diviem piniem a jaunajam ar 3. iespejams ka vecais bloks nesaprot kā reguleet to vārstu??chappy rakstīja:Noteikti lētāk būs nopirkt vadības bloku bez ewspo3nos rakstīja:problēma ar ews. kads zin vai ir iespēja no šī dme noņemt ewsu?
Biju par to interesējies, varbūt Bosch ir savādāk, bet Siemens smadzenēm ews ir nevis kā slēdzis, bet kods, kas tiek nosūtīts no atslēgas uz ECU katru reizi, kad piešķil dzinēju. Lai to brīnumu noņemtu, sanāk pārprogrammēt vadības bloku un tas jau bišku maksā. Beigās uzliku vecāku bloku bez EWS un mizoju laimīgs.
paldies. rīt uzzvanīšu.Amish rakstīja:Var, zvani, Alex(Rus), Rīga, Tel. 2232 423divipo3nos rakstīja:problēma ar ews. kads zin vai ir iespēja no šī dme noņemt ewsu?
Ka ir ar TA, nevienam nav piecakarejies ja 1.8 vieta stav 2.5 vai 2.8?
Vai ari vajadziga parbuve?
Vai ari vajadziga parbuve?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 67
- 68
- 69
- 70
- 71