Zonde.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- …
- 20
- chevron_right
taa nevar būt jo visus pārbaudīju vietās kur viņi gāja :)
man jautajums par to zondi!!! man diagnostika ar uzradija zondes bojajumu bet galu gala es darakos lidz tam ka uz apsildes releja nebij minusa!! to esmu sataisijis bet braucot pa shtrasi vai pilsetu salona ar atvertu logu var just nesadegushu bendzinu ka ta bus vaina zonde vai kautkur citur?? a un vel biju izskruvejis zondi pakratiju un var dzirdet ka tur pabira keramika tatad laikam tomer zonde jamaina!!!! iesakat kautko!!!
Nomaini zondi!
kaa doma shrota ir jega njemt pameginat vai kas mainisies???
Man cik beigtas bijušas un visas grabēja... tad paņēmu lietotu kura negrabēja un strādā norm., bet ja budžets atļauj tad ņem labāk jaunu protamsgena0 rakstīja:man jautajums par to zondi!!! man diagnostika ar uzradija zondes bojajumu bet galu gala es darakos lidz tam ka uz apsildes releja nebij minusa!! to esmu sataisijis bet braucot pa shtrasi vai pilsetu salona ar atvertu logu var just nesadegushu bendzinu ka ta bus vaina zonde vai kautkur citur?? a un vel biju izskruvejis zondi pakratiju un var dzirdet ka tur pabira keramika tatad laikam tomer zonde jamaina!!!! iesakat kautko!!!
Ja Siemens zonde, tad toč var lietotu ņemt, nezinu kā ar bosch
1. brauc vel uz drankigu diagnostiku, normālā diagnostikā nevis pateiks: "zonde pisec, 20ls no tevis, lasies", bet gan vai ir beigta pati zonde, vai tikai tās apsilde nestrādā.
2. tu vēl ceri ka zonde nebūs jāmaina, ja tai iekšā grab? nē nu visādi brīnumi gadās...
3.izmēri ar multimetru pretestību zondei, zinātu kāda zonde, pateiktu, kuros pinos - ir pretestība = sildelemnts vesels.
4. !!!!!
2. tu vēl ceri ka zonde nebūs jāmaina, ja tai iekšā grab? nē nu visādi brīnumi gadās...
3.izmēri ar multimetru pretestību zondei, zinātu kāda zonde, pateiktu, kuros pinos - ir pretestība = sildelemnts vesels.
4. !!!!!
Man bosch... var jau lietotu zondi ari tīri pēc vizuālā novērtēt... jo svaigāka izskatisies ,jo lielāka cerība,ka strādās... kā jau minēju, viss atkarīgs no finansēm... tā kā man bija svarīgākas lietas ko labot, tad izvēle krita par labu lietotai zondei... + silti tev iesaku, ja tu pats viņu maini, tad necenties vinu no sirds pievilkt, jo tapat viņa nekur nepazudīs ! Man bij tā pievilkta un iedegusi, ka skrūvējot viņu ārā sanāca zondi novērpt un vītnes daļa palika izpūtējā Dabuju pārmetinātuteo rakstīja:Ja Siemens zonde, tad toč var lietotu ņemt, nezinu kā ar bosch
nu bet ka ar to smaku mashina rauj ieksha kad sapista zonde?? paterinjsh palika mazaks??
Ar atvienotu zondi vajadzētu iet labāk ,kā ar pievienotu beigtu... patēriņš būs protams mazāks,ja zonde ir darba kārtībā! Savam auto nekādas liekas smakas neesmu novērojis, pat ja zonde ir mirusi
nu ok pienjemsim ka es nomainishu zondi un galu gala paliks ta smaka?
ja tev tā beigtā zonde pašlaik ir pievienota, tad pamēģini vinu atvienot apakšā no stekera, un paskaties ko dzinējs teiks Un nevajadzētu nekādām smakām būt... tieši ir benzina smaka???gena0 rakstīja:nu bet ka ar to smaku mashina rauj ieksha kad sapista zonde?? paterinjsh palika mazaks??
tur jau ta lieta ka nekadu izmanju nau motots pat nenoraustas kad atvienoju!! ne nu ta ka palielinats HC butu.. bet dumu no izputeja izteiktu nau!!!
nu ja sakuma jamegina mainit zondi
nu ja sakuma jamegina mainit zondi
Motoram NAV janoraustas... dzinējam tad jadarbojas pēc kompi ieprogrammētām vēŗtībām,jeb avārijas režīmā
skaidrs nu tad nomainishu zondi tad jau manis
smaka ir tad kad nenomaina zeķes
tak benzīna smaka ir tad, kad nesadeg viss benzīns, respektīvi maisījums ir pārāk trekns un kaut kas no tā tiek arī ārā, ja tev braucot rauj to salonā, tad tev vispār ir caurs ipūtējs.
Ja uzliksi zondi labu, protams, ja tev nav tur vēl viss kaut kas beigts, patēriņš normalizēsies un nebūs tev smaķelis.
ā un aizmirsu - !!!!!
tak benzīna smaka ir tad, kad nesadeg viss benzīns, respektīvi maisījums ir pārāk trekns un kaut kas no tā tiek arī ārā, ja tev braucot rauj to salonā, tad tev vispār ir caurs ipūtējs.
Ja uzliksi zondi labu, protams, ja tev nav tur vēl viss kaut kas beigts, patēriņš normalizēsies un nebūs tev smaķelis.
ā un aizmirsu - !!!!!
Ir kadi ieteikumi kādu zondi jāliek 318is 94.g.? Un kur pa sapratīgu ciparu viņu dabūt?
Īsti lietotu vai ķinieshu atdarinājumu negribētos..
Īsti lietotu vai ķinieshu atdarinājumu negribētos..
Tev jābūt bosch zondei, tādu arī pērc jaunu (ap 40ls)
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- …
- 20