Strokeri
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- …
- 18
- chevron_right
muita tev pašam būs jāmaksā.pats ar sūtīju no ebay, beigās pateica ka muita neņem pierē to, ko ebay saka.GM-747 rakstīja:Nu 140 eur ar shipingu un muitu http://www.ebay.com/itm/1992-1999-BMW-M ... 88&vxp=mtrValtersZ rakstīja:Parādi kur kopiju pa 100 var dabūt ? Tūlīt pat nopirkšu.
Jau labu laiku uz šitiem skatos, apstākļu sakritības dēļ nekādīgi nesanāk pasūtīt, bet domāju pa janvāri to izdarīt. Labu laiciņu gan domāju ņemt šo, vai meklēt kādu izdevīgu oem variantu, kuru pēdējos 3 mēnešos vienkārši nav, TA par 200 eur pat neapsveru, jo par ķīnas kolektoru pārmaksāt 100 eur jēgu nesaskatu, tikai tad ja viņiem būtu kāda laba īpašība - kaut vai vienādi trubu garumi. Šie konkrētie ebay ir supersprint atdarinajumi. Lētāks, jo lielāks pieprasījums pēc viņiem, t.i. TA nav tik pieprasīti. Reizēm viņus pat par 120 usd kad akcija ir var pasūtīt.ValtersZ rakstīja:Un kādēļ šis reisings ir lētāks par TA kolektoriem ?
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
Par SS replikān daudz ko labu esmu dzirdējis, bet kad meklēju man nekādīgi nesanāca viņas atrast ebay
Cenu kategorijā starp stock M52 kolektoriem un M3 kolektoriem, šie šķiet pat ļoti neslikts price/performance.
Tas pa lielam ir vienīgais variants, kas tur ir, atšķirīgas kvalitātes izpildījumos -
oržinal
viena no lētākajām kopijām
kvalitāte un izpildījums, protams, nav super, bet tāpat domājams, ka sliktāk par m50/m52 kolektoriem nebūs. Vien nedaudz škrobe, ka Amerikā tāds prieks izmaksātu tikai ap 80 eur, taču pie mums jāpierēķina vēl sūtīšana un ievedmuita, kas sanāk vēl 80 eur
oržinal
viena no lētākajām kopijām
kvalitāte un izpildījums, protams, nav super, bet tāpat domājams, ka sliktāk par m50/m52 kolektoriem nebūs. Vien nedaudz škrobe, ka Amerikā tāds prieks izmaksātu tikai ap 80 eur, taču pie mums jāpierēķina vēl sūtīšana un ievedmuita, kas sanāk vēl 80 eur
It's all about the win
Ja zirneklis būvēts no laba tērauda tad var pievērt acis uz konstrukciju ja tā nav īsti laba, bet ja materiāls ir slikts tad vienalga kāda konstrukcija un cik spīd, par tādu nav vērts maksāt ne cena un tērēt laiku uzstādot! Tas lētākais ebay variants būs mēnešu variants pēc cenas spriežot jo laba tērauda cauruļu sagataves par to naudu varbūt tik varēs nopirkt, kur nu vēl lāzergriešanas, darbs sametināt un noslīpēt planču virsmas.
Es sos velos uzsutit. Runa ka kvalitate apmierinosha.
http://racelandeurope.com/bmw/e36-chass ... d-176.html
Nu man ar doma šo sūtīt tad cik saprotu ka neviens nav isti sutijis vinjus ?
Valters tu jau pasutiiji ?
Takà e46 ir diezgan neaktīvs jautāšu te. It man m52tub28. Budžets 1.5k uz doto brīdi. Gribas palielināt jaudu,ir ideja par kompresoru, tam visam klāt izplūdes kolektoru un ielpūdi sakārtotm tālāk jau uz turbochip.lv. ir idejas par piemērotāko kompresoru?
Tu vari izdarīt ko gribi tam motoram, bet kompresora uzlikšana maksā 3x vairāk par 1,5 k un turbochip.lv tev neko vairāk nepalīdzês, jo tavs Ecu nav paredzēts normālai regulācijai, var kaut ko izdarīt, bet tas naudas vērts - huińa būs tāpat.
Ar budžetu 1.5k tu vari pārdot savu motoru un ielikt m54b30 sakopt vińu un nedaudz uzlabot, neko vairāk vai labāk par 1.5k diemžēl nesanāks :/
Ar budžetu 1.5k tu vari pārdot savu motoru un ielikt m54b30 sakopt vińu un nedaudz uzlabot, neko vairāk vai labāk par 1.5k diemžēl nesanāks :/
Kādas ir virzuļu iespējas uz M50B30 turbo? Ir ļoti liels klāsts ar kaltiem virzuļiem priekš M50 (lietoti un normālā cenā), bet priekš M54 pārsvarā ir jauni un tie paši Wiseco utml. Nezinu vai jēga no viņiem, jo 1bar ar HX35/GT35 arī stock vajadzētu turēt.
Nerunājot par budžetu ir normāli kompresora retrofiti?
Iepludi no m54b30, izplude s50 zirnikli, iepludes sadaleni no m54b30.. Bet labak notirgot 2.8 pa 500e piemest klat 1.5 un nopirkt b30 dzineju un tam nopirkt s50 izpludes kolektoru + schrick sadalenes + chip, bus tev 250+kasiks rakstīja:Takà e46 ir diezgan neaktīvs jautāšu te. It man m52tub28. Budžets 1.5k uz doto brīdi. Gribas palielināt jaudu,ir ideja par kompresoru, tam visam klāt izplūdes kolektoru un ielpūdi sakārtotm tālāk jau uz turbochip.lv. ir idejas par piemērotāko kompresoru?
Vadību tada gadijumā stock vai pielikt klāt un pirkt kko no modernā gala?
Ja m54 tad ms43 vadību
Ja tu būvē savu m52 atmosfērisku tad atstāj savu vadību, ja pūtīsi kaut ko iekšā tad labāk uzlikt citu , analogu vadību bet tas tik maksās 1.5k
Ja tu būvē savu m52 atmosfērisku tad atstāj savu vadību, ja pūtīsi kaut ko iekšā tad labāk uzlikt citu , analogu vadību bet tas tik maksās 1.5k
Pēc cenas spriežot jā, bet kamēr rokās nav turēts, nu nez, neņemtos spriest. Turklāt visi te brauc ar saviem TA kolektoriem un jūtās baigi kruti, un neesmu dzirdējusi ka kādam viņš pēc pāris mēnešiem izbeigtos, kaut gan kvalitāte tur diezvai ir labāka.JānisK-[JK] rakstīja:Ja zirneklis būvēts no laba tērauda tad var pievērt acis uz konstrukciju ja tā nav īsti laba, bet ja materiāls ir slikts tad vienalga kāda konstrukcija un cik spīd, par tādu nav vērts maksāt ne cena un tērēt laiku uzstādot! Tas lētākais ebay variants būs mēnešu variants pēc cenas spriežot jo laba tērauda cauruļu sagataves par to naudu varbūt tik varēs nopirkt, kur nu vēl lāzergriešanas, darbs sametināt un noslīpēt planču virsmas.
Bet pat tad ja šis kolektors izvilktu gadu, tas būtu lielisks laika ieguvums atlikt naudu individuālas izplūdes uzbūvēšanai, nu vismaz manā gadījumā, protams, ja kādam tirgošanā ir oem zirneklis par saldu cenu vienmēr gaidu pm
Nez, dizaina ziņā 1:1 ar lētajiem ebay, kvalitāte, varbūt arī ir par gramu labāka.riebeklis rakstīja:Es sos velos uzsutit. Runa ka kvalitate apmierinosha.
Varam sūtīt kopā, ietaupīsim ar pasta izdevumiemGM-747 rakstīja:Nu man ar doma šo sūtīt tad cik saprotu ka neviens nav isti sutijis vinjus ?
edit: vai arī nē, jo Amerikāņi nedara kā ķīnieši un neliek vienā paciņā psc
It's all about the win
Lieliska ideja! Sakontaktējiet mani, lūdzu, ja izdomāsiet veikt kolektīvo sūtījumu tam china zirneklim 100e esmu gatavs noziedot
Visu dzirdēt nevar un visi nestāstīs, ka ir ieberzušiesLinda rakstīja: Pēc cenas spriežot jā, bet kamēr rokās nav turēts, nu nez, neņemtos spriest. Turklāt visi te brauc ar saviem TA kolektoriem un jūtās baigi kruti, un neesmu dzirdējusi ka kādam viņš pēc pāris mēnešiem izbeigtos, kaut gan kvalitāte tur diezvai ir labāka.
Bet pat tad ja šis kolektors izvilktu gadu, tas būtu lielisks laika ieguvums atlikt naudu individuālas izplūdes uzbūvēšanai, nu vismaz manā gadījumā, protams, ja kādam tirgošanā ir oem zirneklis par saldu cenu vienmēr gaidu pm
Bet nu neaizmirsti, ka pārdevējs vēl nopelna ar to cenu tātad pašizmaksa ir vismaz pusi mazāka, nu nevar par tādām kapeikām nopirkt labu materiālu!
Otrkārt, tērauds atšķirībā no čuguna, vienkāršāk sakot, izlaiž temperatūru, lai neaizdegtos motortelpa, kolektors ir jānotin, bet tad tas vairāk uzkarst un ātrāk izdeg, jo sliktāks materiāls jo ātrāk izdeg.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- …
- 18