Dzinēja maiņa - swap dažādi
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 71
- 72
- 73
- 74
- 75
- …
- 107
- chevron_right
M50b25 daudziem no rupnicas bija mazaisLācis rakstīja:swapojot no m42 uz m52b28 var atstāt mazo radiatoru un mazo stabilizator stieni pagaidu variantā?
Ja stabilizators der, tad var atstat.. Jo ari daudziem 6cil motoriem naca gan resnies, gan tievi stabilizatori..
un kardanu vajag no 2.0, ja atstaju pagaidam mazo reduktoru?
Stabilizators jāskatās,vai neķer motoru,visticamāk paceltam auto izskatīsies,ka stabilizators ir atspiedies pret dzinēju,bet nolaistam ne,vismaz man bija tā.Pagaidām braucu ar to pašu.
Ja atstaj mazo reduktoru,tad kāpēc jāmaina kardāns vispār?Atstāj to pašu m42.
Ja atstaj mazo reduktoru,tad kāpēc jāmaina kardāns vispār?Atstāj to pašu m42.
Teorētiski visam jāstrādā.rvars rakstīja:Ir auto, kas aprīkots ar ASC un m43. Tajā pašā auto tiek plānots iemest m44. ASC pēc swapa darbosies? Ja nē, kas jādara/jāņem vērā, lai darbotos?
Tātad, cilvēks grib savā 1.8(96g) ielikt 1.8is(95g) no angļa. teorētiski visam jābut plug n play, vienīgais jautājums kas ar pravotku/imobilaizeri. ja ņem visu pravotku no tā angļa motora tad vajadzēs vadus pagarināt?
@instagram - anrijs.v
Nevajadzēs pagarināt, vajadzēs tik "pārmest" uz otru pusi (atvērsi to kasti vaļā, pārmetīsi un būs labi). Pēc gadiem spriežot, vecajam dzinējam arī ir EWS, tātad plug&play jābūt.
Ja problēmas ar vadu pārmešanu, PM, varu palīdzēt.
Ja problēmas ar vadu pārmešanu, PM, varu palīdzēt.
sveiki man ir iespeja sava kupeja iekramet v8 dzineju no 730 un velejos pajautat vai kautkas ir jamaina, karteris, paduskas japarmetina vai iet uz tam pasam ??nesmu vel iznemis veco motoru tapec pirmstam gribeju pakonsulteties ar kadu kas to ir darijis palidzat ludzu...
Compactam,
m44b19 vietā liekot m52b25, kārba un kardāns derēs tas pats no m44b19??
m44b19 vietā liekot m52b25, kārba un kardāns derēs tas pats no m44b19??
Kārba derēs, vajadzēs 6 cil kulisi un kardānu (vai vismaz pirmo tā daļu)
http://e36.lv/forums/viewtopic.php?f=13&t=63sansris rakstīja:sveiki man ir iespeja sava kupeja iekramet v8 dzineju no 730 un velejos pajautat vai kautkas ir jamaina, karteris, paduskas japarmetina vai iet uz tam pasam ??nesmu vel iznemis veco motoru tapec pirmstam gribeju pakonsulteties ar kadu kas to ir darijis palidzat ludzu...
tur viss ir aprakstīts.
gudri dirst nav malku cirst
Kompotiem kardāni atšķiras?Sedaniem un kupejām vienkārši kardāns sabīdās kopā ar otru tā daļu,tikai vajag notīrīt un sasmērēt ar kaut ko,jo tur parasti ir norūsējis.Sancix rakstīja:Kārba derēs, vajadzēs 6 cil kulisi un kardānu (vai vismaz pirmo tā daļu)
Tātad, ja ņem M50 dzinēju no E34, kas notiek ar dzinēja pravotku? Esmu dzirdējis, ka jāmaina, bet varbūt var iztikt ar nelielu gateri motortelpā un var atstāt to pašu pravotku?
Kas ar dzinēja kronšteiniem? Tie der no E34?
Kāpēc lai kardāns nederētu? man uz 2.8 bija 1.6 kardāns, kārba utt., tik kulise bija jāmaina...Sancix rakstīja:Kārba derēs, vajadzēs 6 cil kulisi un kardānu (vai vismaz pirmo tā daļu)
Vari beigt sapņot Tas prieks ir super dārgs +visa CSDD padarīšana. Tur daudz jāpārtaisa. Palasi:sansris rakstīja:sveiki man ir iespeja sava kupeja iekramet v8 dzineju no 730 un velejos pajautat vai kautkas ir jamaina, karteris, paduskas japarmetina vai iet uz tam pasam ??nesmu vel iznemis veco motoru tapec pirmstam gribeju pakonsulteties ar kadu kas to ir darijis palidzat ludzu...
http://www.bmwpower.lv/forum_topic.php?topic=19987
Aitas pulcējas baros, ērgļi lido pa vienam...
Bet viņš jau nekur nav teicis, ka to auto vēlas ielai un ar TA utt.
Vajag diezgan steidzami zināt.Nixon rakstīja:Tātad, ja ņem M50 dzinēju no E34, kas notiek ar dzinēja pravotku? Esmu dzirdējis, ka jāmaina, bet varbūt var iztikt ar nelielu gateri motortelpā un var atstāt to pašu pravotku?
Kronšteini neder, karteris neder, pravotku vajag no e36, bet var arī likt e34, tik pini atšķirās, precīzi kuri, nepateikšu.
Karteris ar eļļas uztvērēju ir. Kronšteini jau no nemotora neder vai ne?
Esmu vairāk ieinteresēts atstāt E34 pravotku, tikai interesē sīkāk kādas nianses jāņem vērā.
Esmu vairāk ieinteresēts atstāt E34 pravotku, tikai interesē sīkāk kādas nianses jāņem vērā.
Viņam ir 3L M60. Ja gribētu driftēt, tad liktu vismaz M60B40.Ruu rakstīja:Bet viņš jau nekur nav teicis, ka to auto vēlas ielai un ar TA utt.
Aitas pulcējas baros, ērgļi lido pa vienam...
Vajag kārdāna otro daļu. 6 cilindram viņa ir drusk īsāka,nekā 4 cilindra dzinējiem.Sancix rakstīja:Kārba derēs, vajadzēs 6 cil kulisi un kardānu (vai vismaz pirmo tā daļu)
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 71
- 72
- 73
- 74
- 75
- …
- 107