dažādas dzineja problēmas & Jautājumi
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 74
- 75
- 76
- 77
- 78
- …
- 350
- chevron_right
nekas traks nenotiks,vajag tik uzmanigi vilkt klat pa vienai skruvej ar maziem apgiezieniemdogMa rakstīja:Labāk tā nedari, kā tur parādīts. Sāc no viena gala un lēnām skrūvē vaļā, t.i., mazliet atlaid vienu uzgriezni, tad otru, tad nākamo, līdz tiec līdz priekšai, tad tāpat atpakaļ. Tā vismaz izvairīsies no sadalenes salūšanas
Ja vajag tūli, ar ko nofiksēt sadalenes un vēlāk arī metkas salikt - PM Ir kaudzīte.
Tieši tā - pa maziem apgriezieniem Šurpu-turpu.
Sveiki..tatad uz ziemu tika iegadats lauzamais.diemzel ar 1.8l un neejos..negaja tika mainita gan indukene gan kompis gan holas devejs un sprauslas nomainija..nelec undegviela nepienak lidz cilindriem bet lidz degvielas reikai atnak..tad vaina kur ir??doma palika vel pie ta ka vnk visa pravodka janomaina.vai vel varetu but ka suknis nedod kartigu spiedienu un sprauslas strukst spiediens??tiesam nav jausmu .
dzirkstele ir?
m50/m52/m54 un n42/n46 timing tūļu noma
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
nuja starteris ari nav tad tikai vilta ta masina ir un nez vai ir ta dzirkstele
m43 dzinējs? Ja tā, tad velc uz diagnostiku, vai tik nebūs immo beigts.
m50/m52/m54 un n42/n46 timing tūļu noma
nene tas man m40
kas ir immo?
kas ir immo?
Kloķvārpstas st devējs nav sajaukts vietām ar inpulsa devēju(vai kas tas otrs bija )? Stepseļi ir vienādi un to ir viegli izdarīt.
nav sajaukti stepseli!
Tiks uztaisīts pašrocīgi.dzhanis rakstīja:ar novelosanos, bet gredzenu saspiedeju var nopirkt ape motors un kosmosu nemaksaja!Nixon rakstīja:Jobans motors! Jāiet uz servisu ciemos, lai aizdod.
Man ir neliela problema! nopirku e36, bet nu saak paradities tada problema,ka nenormaali ssacis teret degvielu! kads varbut zin ap ko grozas lieta,un ko man dariit shajaa sakara?
Pie vainas varētu būt zonde.
OK sadalenes noņēmu thx pa padomiem par to atskrūvēšanu viss sanāca smuki.
Tagad jautājums par kompensatoriem, tos noņemot un izjaucot tā vien likās ka visi nosprūduši, jo neizjauktiem vidu nevarēja paspaidīt, kau arī eļļu patecināju ārā. Līdz rītdienai atstāju mērcēties benzīnā.
bet gribēju zināt vai pirms kopā likšanas tie jāpiepilda ar eļļu vai paši piepildīsies, un kas vēl būtu jāievēro pie kopā salikšanas, tā lai pielaižot motoru neaklājas kāds nepatīkams pārsteigums, kā graboņa.
Tagad jautājums par kompensatoriem, tos noņemot un izjaucot tā vien likās ka visi nosprūduši, jo neizjauktiem vidu nevarēja paspaidīt, kau arī eļļu patecināju ārā. Līdz rītdienai atstāju mērcēties benzīnā.
bet gribēju zināt vai pirms kopā likšanas tie jāpiepilda ar eļļu vai paši piepildīsies, un kas vēl būtu jāievēro pie kopā salikšanas, tā lai pielaižot motoru neaklājas kāds nepatīkams pārsteigums, kā graboņa.
BMW-Big Money Waste
Dara tā, ka pēc lieliem remontiem, pirms darbināšanas ar neieskrūvētām svecēm labu laiku griež motoru, lai eļļa visur izstaigātu. Tam vajadzētu līdzēt.
Tieši tā. Vēl arī būtu labi benzīna sūkņa releju izņemt, lai nepiemīž pilnas bankas :)
Par kompensatoriem - tu tos "izsiti"? Es ieteiktu izsist, izjaukt to pipuku, kas sēž uz vārsta kāta, katram kompensatoram un samazgāt, lai tie brīvi staigātu.
Dari to pret koka dēli.
Par kompensatoriem - tu tos "izsiti"? Es ieteiktu izsist, izjaukt to pipuku, kas sēž uz vārsta kāta, katram kompensatoram un samazgāt, lai tie brīvi staigātu.
Dari to pret koka dēli.
aha izsitu to pipuku izmazgāju benzīnā, vienu kompensatoru saliku kopā un tas pipsis brīvi staigā, rīt salikšu visus kopā.dogMa rakstīja:Tieši tā. Vēl arī būtu labi benzīna sūkņa releju izņemt, lai nepiemīž pilnas bankas :)
Dari to pret koka dēli.
A vot kas man tgd mainīsies kad kopensatori vairs nebūs nosprūduši, kā tas bija līdz šim, klaboņas jāpiezīmē līdz šim nebija.
BMW-Big Money Waste
Kompensātorus nedrīkst sist un nav ieteicams viņus jaukt, otrkārt viņi nav nosprūduši, bet gan piepildījušies ar eļļu, jo viņi taču kompensē brīvgājienu, viņi piepildās ar eļļu tik daudz cik katram vajag un tas arī viss.
Kompensatorus ir jāizspaida skrūvspīlēs vairākas reizes līdz eļļa vairāk nenāk ārā, pēc tam viņus jāvar brīvi ar diviem pirkstiem saspiest un viņam pašam ir brīvi jāatnāk atpakaļ.
Jaukt nav ieteicams tāpēc, ka viņi var sākt pūst garām eļļu un tad viņi neko vairāk nespēs kompensēt un tad točna grabēs jo neturēs iekšā eļļu.
Tikuntā tev viņi piepumpēsies ar eļļu un ieņems vajadzīgo stāvokli un paliks cieti..
Priecājies, ka tev viņi bija pilni ar eļļu, jo tas nozīmē, ka eļļas kanāli ir vaļā, bet ieteiktu tikuntā, pirms kopā likšanas uzmest aci, kaut gan viņi ir visai lieli, bet nu pie šāda pasākuma par ļaunu noteikti nenāks.. :)
Kompensatorus ir jāizspaida skrūvspīlēs vairākas reizes līdz eļļa vairāk nenāk ārā, pēc tam viņus jāvar brīvi ar diviem pirkstiem saspiest un viņam pašam ir brīvi jāatnāk atpakaļ.
Jaukt nav ieteicams tāpēc, ka viņi var sākt pūst garām eļļu un tad viņi neko vairāk nespēs kompensēt un tad točna grabēs jo neturēs iekšā eļļu.
Tikuntā tev viņi piepumpēsies ar eļļu un ieņems vajadzīgo stāvokli un paliks cieti..
Priecājies, ka tev viņi bija pilni ar eļļu, jo tas nozīmē, ka eļļas kanāli ir vaļā, bet ieteiktu tikuntā, pirms kopā likšanas uzmest aci, kaut gan viņi ir visai lieli, bet nu pie šāda pasākuma par ļaunu noteikti nenāks.. :)
Starpcitu, vaitad eļļas sūknis darbojas tik pilnvērtīgi lai uzpumpētu kompensatorus, nedomāju gan.. Tāka, kad piešķilsi, tikuntā sākumā mazliet pagrabēs, līdz eļļas pumpis sakačās kompensatorus un tad pēc īsa brītiņa motorītim vajadzētu palikt klusākam..
Pēdējais labojis poweredbygirts - 21 Nov 2012, 08:28, kopā labots 1 reizi.
Tas jau protams, ka neuzpumpēs attiecīgo spiedienu, protams, ka sākuma pagrabēs, bet labāk tā, nekā pa sauso iesākt.
sodien biju nedaudz uz pauzes. mans mopeeds (m42) bija nostaaveejis nedeelu kraasotavaa. nedaudz pastarteeju un pirms leksanas atlaidu( jo gribeeju, lai vispirms sakacaa ellu augsaa). otreiz starteejot likaas ka starteris griez motoru pa tukso, kaa nebuutu sveces ieksaa un neleca. kaadu laiku pagaidiiju un starteeju atkal, bet atkal pa tukso un nelec. peec 10min starteeju un peec ilgas starteesanas pieleca. wtf
tagad arii tuksgaitaa apgriezieni peld. veel arii akiiti biju atvienojis, jo mainiiju.
ja buutu siksna domaatu ka paartruuka,ka tik viegli griez, bet man ir keede?
tagad arii tuksgaitaa apgriezieni peld. veel arii akiiti biju atvienojis, jo mainiiju.
ja buutu siksna domaatu ka paartruuka,ka tik viegli griez, bet man ir keede?
jaatjuunee m42
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 74
- 75
- 76
- 77
- 78
- …