Viss par Dīzeļiem
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 76
- 77
- 78
- 79
- 80
- …
- 89
- chevron_right
jaunie traktortehnikas dzinēji ir daudz smalkāki un krutāki par e36 dīzeļiem tāka droši vari liet. akcīzes degvielā ir rapsis iekšā, kurš nepatīk jaunajām degvielas sistēmām, bet neko darīt, vismaz viņa ir galvas tiesu lētāka. Vienīgi ziemas degvielā nav rapsis iekšā.keith7 rakstīja:Vienkarsi es 20l na halavu dabuju, tapec jautaju. Ar ko viņa ir tik kaitiga? :)
Rapsis dd sistēmai ir tieši labāk, labāk lubricē dałas.
Dīzełauto meistarsraudzha rakstīja:Kur to var izdarīt?-AF- rakstīja:Jā, iesmidzes moments
28444645
Artūrs
Atrodas baldonē
Paldies par informaciju. Vienkarshi biju salasijas google, ka tas zalais dizelis nokraso visu baku, pec tam gruti vinu dabut tiru utt. Un vel, ka vins satur lielaku parafina limeni, un ka sprauslas atri var nobeigt.Bērziņ Jānis rakstīja:jaunie traktortehnikas dzinēji ir daudz smalkāki un krutāki par e36 dīzeļiem tāka droši vari liet. akcīzes degvielā ir rapsis iekšā, kurš nepatīk jaunajām degvielas sistēmām, bet neko darīt, vismaz viņa ir galvas tiesu lētāka. Vienīgi ziemas degvielā nav rapsis iekšā.keith7 rakstīja:Vienkarsi es 20l na halavu dabuju, tapec jautaju. Ar ko viņa ir tik kaitiga? :)
labs raksts ir bijis.
Teiksim tā, iedomājies cik izmaksā vieglā automobiīła sprausla un cik mūsdienīga John Deer traktora sprausla
Teiksim tā, iedomājies cik izmaksā vieglā automobiīła sprausla un cik mūsdienīga John Deer traktora sprausla
Nu jaam... Tasiniba. Nu katrs ar savu grudribu grib izcelties.-AF- rakstīja: labs raksts ir bijis.
Da vienādas degvielas, vnk nokrāsota.
Augstspiediena sūknim korpuss var sadilt?
Castroll rakstīja:nerauj stresu rauj dūrē
Galvenokārt tur arī ir problēma
es lēju savam e61 dīzelim ,viss gāja bez problēmam , nobraucu vairākas bākaskeith7 rakstīja:Man tads jautajums, varbut kāds ir lejis zemnieku zalo dizeli, vins motoram nekaite, liet var? Vai tomēr izvairites?
Ir liets tāds gadiem un nekādu problēmu.
Krāso gan bāku, un cik zinu krāsa tur paliek gadiem. Pasam interesetu dabut lidzeklu ar kuru neitralizet to krāsvielu, jo ja apturès un pārbaudīs LAD darbinieki, var sanākt pamatīga skaidrošanās.keith7 rakstīja:Paldies par informaciju. Vienkarshi biju salasijas google, ka tas zalais dizelis nokraso visu baku, pec tam gruti vinu dabut tiru utt. Un vel, ka vins satur lielaku parafina limeni, un ka sprauslas atri var nobeigt.Bērziņ Jānis rakstīja:jaunie traktortehnikas dzinēji ir daudz smalkāki un krutāki par e36 dīzeļiem tāka droši vari liet. akcīzes degvielā ir rapsis iekšā, kurš nepatīk jaunajām degvielas sistēmām, bet neko darīt, vismaz viņa ir galvas tiesu lētāka. Vienīgi ziemas degvielā nav rapsis iekšā.keith7 rakstīja:Vienkarsi es 20l na halavu dabuju, tapec jautaju. Ar ko viņa ir tik kaitiga? :)
Es braukāju vispār ar hidrolikas eļļu jau cik gadus motors vesels nekas nav mainītsbaumanis rakstīja:es lēju savam e61 dīzelim ,viss gāja bez problēmam , nobraucu vairākas bākaskeith7 rakstīja:Man tads jautajums, varbut kāds ir lejis zemnieku zalo dizeli, vins motoram nekaite, liet var? Vai tomēr izvairites?
Vasarā golfiņā lēju atrabotku un braucu
Kā gan tie inspektori domā ielīst bākā ? Vairāk jābaidās pašiem zemniekiem. Tos tak taisījās pārbaudīt.
sarkans marķējums būs kādai dīzeļdegvielai ? kādai apkures.. ? par zaļo viss skaidrs
Jebkurai, pec klienta velmesstan1slavs rakstīja:sarkans marķējums būs kādai dīzeļdegvielai ? kādai apkures.. ? par zaļo viss skaidrs
Nu nezinu, man krāsotā galīgi nepatīk. Viss aizaudzis tā kā ar cukuru. Bet nu es leju tikai krāsaino, nedēļā vismaz 40 litri
neesat tankā mēģinājuši liet???
p.s es vispār būtu labāk pēc pasūtījuma Dīzeli kakukrāsā krāsojis, lai pēcāk strādnieki nevarētu nevienam pārdot soļķi, jo izskatītos pēc atejas un neviens nepirktu
p.s es vispār būtu labāk pēc pasūtījuma Dīzeli kakukrāsā krāsojis, lai pēcāk strādnieki nevarētu nevienam pārdot soļķi, jo izskatītos pēc atejas un neviens nepirktu
sveiki visiem man jautajums kur es savam 318tds varu atrast klokenes sensoru un butu vel superigat ja kads pateiktu kadi krasas vadi tur pieiet klat vai vismaz cik vadiem tur japieiet 3 vai 2, paldies jau ieprieks
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 76
- 77
- 78
- 79
- 80
- …
- 89