Dzinēja maiņa - swap dažādi
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 78
- 79
- 80
- 81
- 82
- …
- 107
- chevron_right
Tieši tā.
Sveiki!
Ir swaps no M41D17 uz M52tub28.
Problēma, ka pēc swapa nedeg atpakaļgaitas lukturis. Cik saprotu, vajag ievilkt vadus, tikai sīkāk neko nezinu, neatrodu info.
Varbūt kādam ir info par to, kā to izdarīt? Varbūt kāds vēlētos palīdzēt?
Problēma, ka pēc swapa nedeg atpakaļgaitas lukturis. Cik saprotu, vajag ievilkt vadus, tikai sīkāk neko nezinu, neatrodu info.
Shitais jau ir 101 reizi izrunats un aprunatsss neesi slinks palieto mekletaju pa lielam ja tik ir nianses kas skar dzineju pec 96 gada vai ja teiksim motors nak no e39/e38Azbests rakstīja:ja no M52B25 swapo uz B28, tad jau principā vajag ECU+EWS un sprauslas?
pārējais tīri tehniski ir 1:1 ne?
Musu auto darbnica veic jebkuras auto markas remontdarbus netkarigi no auto vecuma vai stavokla ......
Atrodamies : Riga. miera iela 15
mail : [email protected]
kārbas devējs pieslēgts? atrodas kārbas kreisajā pusē, augšā, skatoties no aizmugures uz motorunormāls čalis rakstīja:Sveiki!
fotogrāfijas tev, tavam auto un citu priekam!
raksti PM vai zvani 25132468, cenas studentiem pieejamas
bildes apskatāmas - 500px.com / facebook.com
raksti PM vai zvani 25132468, cenas studentiem pieejamas
bildes apskatāmas - 500px.com / facebook.com
Tiesi tada pati problema bija, un tiesi tads pats risinajums bijaAzbests rakstīja:kārbas devējs pieslēgts? atrodas kārbas kreisajā pusē, augšā, skatoties no aizmugures uz motorunormāls čalis rakstīja:Sveiki!
Parbaudi karbas deveju! Tur stekers varbut nav iesprausts tev.
m52tub un m54 dzinēja pravotkā nenāk atpakaļgaitas vadi (tāpat kā e34).
Cik sapratu, jāievelk no pinu kastītes līdz kārbas štekerim? Vai maldos?
Varbūt kāds zin, kuri tieši pini vai kā jādara?
Edit: Paldies par padomiem! Nu ir sakārtots. Gluži vienkārši - nebija aizvilkts vads no kārbas uz pinu kasti. :)
Varbūt kāds zin, kuri tieši pini vai kā jādara?
Edit: Paldies par padomiem! Nu ir sakārtots. Gluži vienkārši - nebija aizvilkts vads no kārbas uz pinu kasti. :)
Pēdējais labojis normāls čalis - 11 Sep 2015, 22:14, kopā labots 1 reizi.
Tātad nomira M42B18 morors , gribu ielikt tādu pašu , vismaz pagaidām lai ejoša ir. Man nepieciešams tikai pats dzinējs , jeb veel kkas?
sweki interese tada lieta ir e34 95gada ar 2l vanosu ar nokurejusos boch vadibu un ir donors 92gada ar simens vadibu vai tur ta visa vadu un kompja sitema varetu darboties?
ja bet buss japarskruve polnigi visi deveji un japarliek vadi pie nosacijuma ja motori ir identiskisimsons1 rakstīja:sweki interese tada lieta ir e34 95gada ar 2l vanosu ar nokurejusos boch vadibu un ir donors 92gada ar simens vadibu vai tur ta visa vadu un kompja sitema varetu darboties?
Musu auto darbnica veic jebkuras auto markas remontdarbus netkarigi no auto vecuma vai stavokla ......
nu ja dzineji ir pilnig vienadi tas ka manam tik boch vadiba un tam donoram ir simens vadiba. ta saki ka visu parmetot vism ir jader.?!
Tev tikai vadība nokūrusies? 2.0 dzinējiem vadību nav TIK sarežģīti atrast (bosch, pat ja 413), daudz vairāk laika pagrūdīsi mainot devējus utt. Turklāt, te, forumā, ir pāris lietotāji, kuri ir 'starā' par siemens vadību un gaidīt gaida kad varēs uzlikt bosch.
Kaimiņu Zane noteikti nav tāda pati kā kaimiņu pilsētas Zane, pat, ja abas slaidas un blondas.
Kaimiņu Zane noteikti nav tāda pati kā kaimiņu pilsētas Zane, pat, ja abas slaidas un blondas.
Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
vadibas bloks ir kaput un lidz ar to pie klokenes un sadalenes sensori ir mirusi likam uz cita tada pasa bmw nu nekas nerubii un nopirku kadu laiku atpakal donoru e34 ar 2l vanosu un visa dzineja vadiba un vissi parejie lorini stav kastite garaza. taka vnk gribej uzinzt vai ta vadiba deres.
nu ta nomainiju visu pravodku ar kompi un visiem visiem devejiem un meritajiem pielaidu ruc bet sakas nakosas kibeles no tuksgaitas lidz 3tuk prm galigi negib iet taka neuzvisiem stobriem bet pec 3tuk prm itka aiziet. kas varetu but pa bedam kap vins ta dara. aaa un vel degvielas relejs visu laiku klakst. varb kadam ta ir gadijies un ko darit lietas laba.
labsvakars, esmu šeit jauniņais, izskatiju vairakas sadaļas bet ta ari neatradu..
tātad esmu nolēmis mainit dzineju! tagat ir iekšā 2.5 tds, pirms paris dienam nopirku donoru m50b25
kā man būs ar pravotku? pietiks ar nomaiņu lidz drošinatajkastei vai bus lielaks čakars? mani sāka mulsinat tas, ka tdsam ir 2 apaļie štekeri bet m50 ir viens.. bet cik saprot tad tdsam tas otrs ir priekš asc?
vēl ari tas, ka donoraa ir obc ar dažām pogam(neesmu skaitijis ), tdsaa ir 16 laikam, arto man tur viss pec motora parlikšanas strādas? un kā ar bāku, tā arī jamaina, vai tikai japarliek suknis? un suknim vadi ari javelk vai kā?
atvainojos jau iepriekš par daudziem stulbiem jautājumiem, vnk nesen tikai kļuvu par bembistu
tātad esmu nolēmis mainit dzineju! tagat ir iekšā 2.5 tds, pirms paris dienam nopirku donoru m50b25
kā man būs ar pravotku? pietiks ar nomaiņu lidz drošinatajkastei vai bus lielaks čakars? mani sāka mulsinat tas, ka tdsam ir 2 apaļie štekeri bet m50 ir viens.. bet cik saprot tad tdsam tas otrs ir priekš asc?
vēl ari tas, ka donoraa ir obc ar dažām pogam(neesmu skaitijis ), tdsaa ir 16 laikam, arto man tur viss pec motora parlikšanas strādas? un kā ar bāku, tā arī jamaina, vai tikai japarliek suknis? un suknim vadi ari javelk vai kā?
atvainojos jau iepriekš par daudziem stulbiem jautājumiem, vnk nesen tikai kļuvu par bembistu
Otrs apaļais ir priekš asc un el. pedāļa, tas nebūs vajadzīgs.
Precīzi nezinu, bet, cik zinu, būs jāsavelk degvielas trubiņas kā benzīniekam pienākas.
OBC strādās, bet vidējo patēriņu rādīs neprecīzi. Ja būs aktuāli, piebrauc pie manis ciemos, piekodēsim attiecīgajam dzinējam to, lai rādītu precīzi.
Precīzi nezinu, bet, cik zinu, būs jāsavelk degvielas trubiņas kā benzīniekam pienākas.
OBC strādās, bet vidējo patēriņu rādīs neprecīzi. Ja būs aktuāli, piebrauc pie manis ciemos, piekodēsim attiecīgajam dzinējam to, lai rādītu precīzi.
Cilveki runa ka suknis esot tads pats itka .. degvielas trubas virs bakas japamaina, jo dizelim tur atskiras - benziniekam vajag lai no sukna ejosa truba pumpe pa taisno uz motoru un atplude nak tikai uz kreiso pusi un jasavieno abas bakas puses ar vienu trubu, dizelim atkal ir ta ka suknis pumpe gan uz motoru gan uz otru bakas pusi, atplude ari uz abam pusem nak un vel abas puses ir savienotas ar trubu .. karo4 nezinu vai saprati
Sent from my LG-P710 using Tapatalk
Sent from my LG-P710 using Tapatalk
liels paldies par info! man donors ir vesela mašina, kad sākšu jaukt pa reizinatajiem nolikšu bākas blakus un tad jau cerams ka tikšu galā
Sveiki visiem.
Jautājums .
Pašlaik mainu motoru 1.8 ņemu arā vietā lieku m50b25.
Viss ir ,intresē kas notiek ar priekšējo stabilizatora stieni . To vajaga no 6cyl vai var arī īslaicīgi iztikt ar 4cyl
Ja tas ko maina tad ir no rupnicas e36 cabrio 94g .
Jautājums .
Pašlaik mainu motoru 1.8 ņemu arā vietā lieku m50b25.
Viss ir ,intresē kas notiek ar priekšējo stabilizatora stieni . To vajaga no 6cyl vai var arī īslaicīgi iztikt ar 4cyl
Ja tas ko maina tad ir no rupnicas e36 cabrio 94g .
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 78
- 79
- 80
- 81
- 82
- …
- 107