Dzinēja eļļa
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- …
- 25
- chevron_right
Nu es pirku diezgan padaargu ellu un man ir uz 15 000 km. 2500 nobraukti un oil service pilns vel.
kaukur sen kadaa no manualjiem lasiju ka eljas kubicinji stradaa uz pateretas degvielas daudzumu nevis nobraukto km daudzumu
...
tad jau nav brīnums, ka man tie nekustās nekad
nu bet tpt nobrauktā degviela ir cieši saistīta ar nobrauktajiem km...
ne obligati, varbut kads gazejot uz vietas dabun tos kubicinju nost daudz atrak nekaa cits mierigi braucot, tur taa atskiriba, otrs vel ka vienam vairak parlejot dzineju ari vini atrak pazudis nekaa otram kuram dzinejs netiek parliets.
...
Un ja ir gāze.. Šito eļļas lietu vēl neesmu līdz galam izprasit, kas ko kā tur mēra un nosaka..
Uz gāzes - pa lielam labāk pašam sekot līdzi, t.i., mainīt ik pēc 10k km. Bet pēc idejas, mašīnas ECU tāpat domā, ka tu brauc uz benzīna, līdz ar to tāpat rēķina un nodziest ar laiku tie kubiki :)
vai tiešām patērētā degviela? man likās, ka tas sāka nākt tikai no e46/e39...
un vispār vajadzēja būt laika intervāls vai km/degviela (kurš pienāk pirmais), jo eļļu vajag mainīt vismaz reizi gadā arī ja nebrauc vispār
un vispār vajadzēja būt laika intervāls vai km/degviela (kurš pienāk pirmais), jo eļļu vajag mainīt vismaz reizi gadā arī ja nebrauc vispār
laika intervals e36 nekadigi nevaretu but, jo kas tad skaititu laiku, obc? to jau ar tu vari saregulet kaa gribi. bet domu sapratu un daljeji piekritu, bet tikai daljeji.
e36 eljas intervals skaitas no pateretas degvielas, jo tas rakstits e36 manualii, kaa arii kad iepirku auto daudz ar vinju darbojos un vins daudz brivgaitaa darbojas, bez brauksanas un kubicins noleca nost.
e36 eljas intervals skaitas no pateretas degvielas, jo tas rakstits e36 manualii, kaa arii kad iepirku auto daudz ar vinju darbojos un vins daudz brivgaitaa darbojas, bez brauksanas un kubicins noleca nost.
...
Kur rīgā var iegādāt "Castrol" eļļu? Kāda cena?
Varam sarunāt Castrol eļļu pie manis Autofavorītā par labu cenu. Tik kādu Tev vajag?
Piedāvājumā jaunas viss dažādāko ražotāju piekares un dzinēju rezerves daļas Jūsu E36 vai citiem modeļiem par labākajām cenām Rīgā.
Sīkāk PM.
[/color][/i]
Sīkāk PM.
Jautājums gudrākiem, cik IS motorā vajag eļļu liet??? Pienākusi maiņas reize, un kādas atsauksmes pa Gulf eļļu un MANN eļļas filtriem???
Senāk sev e30 gāzu šo eļļu un filtru, bija okey itkā, bet gribu uzzināt citu cilvēku viedokļus
Senāk sev e30 gāzu šo eļļu un filtru, bija okey itkā, bet gribu uzzināt citu cilvēku viedokļus
yanks rakstīja:Cik saprotu, tad rokeri ar gultņiem ir labāki motora darbības klusuma pēc, bet sliktāki, jo ir vairāk kustīgu detaļu kam saplīst.
Filtrs labs.
Skaidrs, bet cik eļļu vajag IS motoram???
yanks rakstīja:Cik saprotu, tad rokeri ar gultņiem ir labāki motora darbības klusuma pēc, bet sliktāki, jo ir vairāk kustīgu detaļu kam saplīst.
5 litri.
Piedāvājumā jaunas viss dažādāko ražotāju piekares un dzinēju rezerves daļas Jūsu E36 vai citiem modeļiem par labākajām cenām Rīgā.
Sīkāk PM.
[/color][/i]
Sīkāk PM.
Paldies tautieši
Vot Castrol krutka
Mani interesē gudrāku cilvēku viedokļi par Gulf eļļu, cik viņa ir laba vai slikta, vai kāds ir lējis savam Buumeram???
Es savā laikā viņu lēju kad man bija e30, nezinu motors strādāja normāli, un uz maiņu arī viss bija čotkā.
Izskatiet kāds savu viedokļus, zinu tikai to kad ražo viņu Holandē!!!
Es savā laikā viņu lēju kad man bija e30, nezinu motors strādāja normāli, un uz maiņu arī viss bija čotkā.
Izskatiet kāds savu viedokļus, zinu tikai to kad ražo viņu Holandē!!!
Tautieši jautājums par tām motoreļļu piedevām, skalotājiem, mainīšu eļļu, gribu pie viena izskalot ar to ķīmiju motoru, lai ir tīrs
Ko labāk liet ir kkāda tīrošā eļļa ražotājs Carlube (cena ap 13ls/5litri)
Vai Motul eļļas piedeva tīrītājs (cena 17ls/400ml)
Jautājums gudrākiem kas no šiem labāks???
Ko labāk liet ir kkāda tīrošā eļļa ražotājs Carlube (cena ap 13ls/5litri)
Vai Motul eļļas piedeva tīrītājs (cena 17ls/400ml)
Jautājums gudrākiem kas no šiem labāks???
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- …
- 25