Liels degvielas patērīņš
Tev vispār uz veiksminieku degvielas topiku jāiet, nevis par benzīnu jādiskutē , RudziņRudziņš rakstīja:Amish rakstīja:Tavējais varbūt ir, bet manējam ir oriģinālais nobraukums 169k km.
Bet vispār, es gāzi nemaz neliktu, ja pa pilsētu ēstu 8 litri neredzu iemeslu sūdzēties par tik patīkamu ciparu 2.5 pa pilsētu 11-12l uz 100km , piemēram, ir normāli
značit maz braukā, ja jau pildies kad ienāk prātā
ne es braukaju ikdiena pietiekosi daudz.
kad redzu ka degviela paliek mazak baka,tad ari uzpildos.
kad redzu ka degviela paliek mazak baka,tad ari uzpildos.
Par patēriņu runājot,man šefs paņēma jaunu x3.Ražotājs un wess bija teikuši,ka 5-6 L/100km reāli 9-11 Reāls appisie*s
Veterinārā palīdzība.
www.paijavet.lv
A.Briāna 12, Rīga
BMWPOWER UN E36.LV lietotājiem -15% pakalpojumiem.
www.paijavet.lv
A.Briāna 12, Rīga
BMWPOWER UN E36.LV lietotājiem -15% pakalpojumiem.
nu gan cilvēki bezkaunīgi, grib, lai 6 podu 2L ēstu kā 1.6 dīzelis, nebūs. Lūk man ir reāla sāpīgs patēriņš: zemāk par 12-13L pat ar visu ecostyle braukšanu nevar dabūt uz m40b18. P.S. Izplūdē nav zondes vietas un pašas zondes, lol what.
BMW Motorsport International
Sakārto motoru un needis par 4 litri virs rūpnīcas normas.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Jā, kad man nebija gāze, pilsētā zem 12l nedabūjuRidlihs rakstīja:Tev vispār uz veiksminieku degvielas topiku jāiet, nevis par benzīnu jādiskutē , RudziņRudziņš rakstīja:Amish rakstīja:Tavējais varbūt ir, bet manējam ir oriģinālais nobraukums 169k km.
Bet vispār, es gāzi nemaz neliktu, ja pa pilsētu ēstu 8 litri neredzu iemeslu sūdzēties par tik patīkamu ciparu 2.5 pa pilsētu 11-12l uz 100km , piemēram, ir normāli
Man piemēram ir draugs kas pečku ar neslēdz jo tas tērējot bendzīnu, viņš labāk pufaikā un cepurē brauc, kamēr es blakus savā auto džemperī
Ja nevari atļauties auto uzturēt, tad nafig viņš ir vajadzīgs!
pa to pufaiku
nu hvz džeki, man 323 vidēji strēbj 10-11, par pašu esmu priecīgs
fotogrāfijas tev, tavam auto un citu priekam!
raksti PM vai zvani 25132468, cenas studentiem pieejamas
bildes apskatāmas - 500px.com / facebook.com
raksti PM vai zvani 25132468, cenas studentiem pieejamas
bildes apskatāmas - 500px.com / facebook.com
Man M50B25 ēd vidēji 9-10l/100km, jauna zonde un labs VPower 97 benzīns Protams, ja spiež grīdā, tad ir ap 12l
Nu man M44 pa šoseju iet uz gaisu(savi 6-7L/100km), bet kā iebrauc Rīgā sākas kosmoss
m44 vidējais nostabilizējies 7.8l, leju tikai staķika/lukoil vai nestes 98e
nāks siltāks biš nokritīsies
Pa sastrēgumiem nebraukāju, pilsētas braukšana man pārsvarā sanāk d-tilts turp/šurp un biš pa Krasteni
nāks siltāks biš nokritīsies
Pa sastrēgumiem nebraukāju, pilsētas braukšana man pārsvarā sanāk d-tilts turp/šurp un biš pa Krasteni