dažādas dzineja problēmas & Jautājumi
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 84
- 85
- 86
- 87
- 88
- …
- 350
- chevron_right
vispār studijā ar ko lasīji un precīzus kļūdu numurus.
iesp. pie vainas tik šis štrunts un skāde naudas izteiksmē pavisam niecīga:
iesp. pie vainas tik šis štrunts un skāde naudas izteiksmē pavisam niecīga:
m50/m52/m54 un n42/n46 timing tūļu noma
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
sveiki!
ludzu jusu palidzibu. bmw 93 m50b20 motors.
sakuma braucot pazuda spidometrs un tahometrs, aizbraucot majaas uz vienu dienu biju atstajis pagrieztu aizdedzi ar ko arii akumulators izladejas, bet peec tam sakaas istaas bedas. uzladejot akumulatoru, megjinaju piedarbinaat, nesanaak, netiek ieslegts suknis. pa taisno liekot vadus pie suknja releja iet, biju samainijis visus relejus, nekas nemainaas
kur pec jusu domaam meklejama problema???
sakuma braucot pazuda spidometrs un tahometrs, aizbraucot majaas uz vienu dienu biju atstajis pagrieztu aizdedzi ar ko arii akumulators izladejas, bet peec tam sakaas istaas bedas. uzladejot akumulatoru, megjinaju piedarbinaat, nesanaak, netiek ieslegts suknis. pa taisno liekot vadus pie suknja releja iet, biju samainijis visus relejus, nekas nemainaas
sveiki man tada problema
man ir 318 bmw , bez is
sakuma visu laiku siksna ciksteja ,, pievilkam,, tad vairs nebija nekadu problemu , nakama diena pielaizu ,, bet skanja tada ka kakja murashana,, paskatijos ka dzen stures pastiprinatajs ellju ara gar korkji ,, pec kadam 20 min murashana pazuda un vnk saka vispar neiet,, spiezot virsu raustidamies uznjem apgriezienus!
kas ta peksni vareja notikt..
man ir 318 bmw , bez is
sakuma visu laiku siksna ciksteja ,, pievilkam,, tad vairs nebija nekadu problemu , nakama diena pielaizu ,, bet skanja tada ka kakja murashana,, paskatijos ka dzen stures pastiprinatajs ellju ara gar korkji ,, pec kadam 20 min murashana pazuda un vnk saka vispar neiet,, spiezot virsu raustidamies uznjem apgriezienus!
kas ta peksni vareja notikt..
Spidometra panelis hanā, mēģini uzlikt citu vajadzētu iet. Vel kas detonācijas devējs pie kloķenes.m.onzy rakstīja:sveiki!
Tikai nelaid klāt ja nav spidūzis pielikts klat ar visiem trim štekeriem, jo neies lādēšana
yanks rakstīja:Cik saprotu, tad rokeri ar gultņiem ir labāki motora darbības klusuma pēc, bet sliktāki, jo ir vairāk kustīgu detaļu kam saplīst.
problema tika atrasta, viens svecvads kautkads levais ,, abi gali nojati! katra zinja nav orginals
Man arī kas līdzīgs bija. Motors m50tub20. Man arī vienreiz aķis izlādējās, un pēc tam palaist nevarēja, jo sūknis neieslēdzās. Nomainīju drošinātāju un aizgāja. Vecais drošinātājs pēc skata izskatījās labs. Tāpēc ieteiktu pamēģināt un nomainīt drošinātāju.m.onzy rakstīja:sveiki!
Cik lv maksa komplekts ar svecem 6cil motoram??? NKG vai BOSCH.
BMW
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
Sveiki vai kads man nevar pateik kas tas ir vins stav motora talp blakus abs vinam pienak paris gaisa slaukas klat un viens kontakts izkatas vins tad melns bundulis ? Tagat kas stav ieksa 2.5 motors trauce nevar gaisa trubas pielikt normali vins baigi ir vajadzigs ?
tas bij kkads gazu savacejs vai kas lidzigs!!! novieto vinju zemaak!!!
BMW
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
biju aizbraucis uz diagnostiku nonācu pie slēdziena ka pie vainas ir SADALES VĀRPSTU SENSORS VARBŪT KĀDS VARĒTU IETEIKT KUR VARĒTU NOPIRKT PAR LABU CENU?????????
tā ir tāda detaļa kuru nedrīkst pirkt par labu cenu. man skapītī stāv daži JAUNI FAE izstrādājumi. es te vienu cilvēku pus gadu pierunāju iegādāties oriģinālo sensoru... viņš nopirka fae +vēlvienu(neatceros) bet klūda kā bija tā ir..gastello rakstīja:biju aizbraucis uz diagnostiku nonācu pie slēdziena ka pie vainas ir SADALES VĀRPSTU SENSORS VARBŪT KĀDS VARĒTU IETEIKT KUR VARĒTU NOPIRKT PAR LABU CENU?????????
rezultātā 2x30ls par sūdiem un beigās OEM pa 90ls +katru reizi diagnostika..... rēķiniet paši. (tas gan nebij šim dzinējam) bet nu realitāte.
2.5 td motors.pie 3 štukām noģībst.sūknim ar elektorniku viss kārtībā.kas varētu būt pa vainu?
Sieviete ir sieviete. Organisms sarežģīts, mehānisms nav kontrolējams, rīcība - neparedzama.
pēc tam pārstartējot viss kārtībā kādu laiku, vai vispār nekad nedabū pāri pa 3k ?Guncis rakstīja:2.5 td motors.pie 3 štukām noģībst.sūknim ar elektorniku viss kārtībā.kas varētu būt pa vainu?
vispar nedabu pari.3stukas un nogipst.:(
Sieviete ir sieviete. Organisms sarežģīts, mehānisms nav kontrolējams, rīcība - neparedzama.
sūknis bākā rūc ? filtrs degvielas mainīts? aizdomas , ka nepareizi salikts a/s sūknis. panelī sprauslas lampiņa neiedegas ?Guncis rakstīja:vispar nedabu pari.3stukas un nogipst.:(
elektriskais suknis nav. jo gāja bez viņa. jauns degvielas filtrs...motors no paša sākuma gāja...sūknī vaina nevar būt.ielikts motors bmw.norucejis 1h un tad braukts 2km.tad noslapa. sajuta tada,ka pazud spriegums barosanas vada,kas nak no gazes pedala uz a/s sukni.iespejams,ka gazes pedalis kautko čakarē..nez.
nu vot, ar to arī vajadzēja sākt. 1. sūkņa neesamība =slikti. 2. no galvas nezinu, bet domāju, ka no pedāļa vadi uz sūkni neiet.Guncis rakstīja:elektriskais suknis nav. jo gāja bez viņa. jauns degvielas filtrs...motors no paša sākuma gāja...sūknī vaina nevar būt.ielikts motors bmw.norucejis 1h un tad braukts 2km.tad noslapa. sajuta tada,ka pazud spriegums barosanas vada,kas nak no gazes pedala uz a/s sukni.iespejams,ka gazes pedalis kautko čakarē..nez.
3. es no teksta saprotu, ka tas ir swaps, pareizi ja ? 4. gandrīz jebkuras el komponentes vadu pārrāvumu itin labi redz diagnostikā. (bet tas lielai daļai ir svešvārds). te pat forumā ir pāris kadri kuri labāk nomainīs dzinēju, vai kārbu, bet to ceineri diagnostam neatdos. 5. & es vēl joprojām neticu, ka Guncis ir ar torsa izciļņiem. neierasti gudri teksti priekš daiļ a dzimuma..
Rons rakstīja:nu vot, ar to arī vajadzēja sākt. 1. sūkņa neesamība =slikti. 2. no galvas nezinu, bet domāju, ka no pedāļa vadi uz sūkni neiet.Guncis rakstīja:elektriskais suknis nav. jo gāja bez viņa. jauns degvielas filtrs...motors no paša sākuma gāja...sūknī vaina nevar būt.ielikts motors bmw.norucejis 1h un tad braukts 2km.tad noslapa. sajuta tada,ka pazud spriegums barosanas vada,kas nak no gazes pedala uz a/s sukni.iespejams,ka gazes pedalis kautko čakarē..nez.
3. es no teksta saprotu, ka tas ir swaps, pareizi ja ? 4. gandrīz jebkuras el komponentes vadu pārrāvumu itin labi redz diagnostikā. (bet tas lielai daļai ir svešvārds). te pat forumā ir pāris kadri kuri labāk nomainīs dzinēju, vai kārbu, bet to ceineri diagnostam neatdos. 5. & es vēl joprojām neticu, ka Guncis ir ar torsa izciļņiem. neierasti gudri teksti priekš daiļ a dzimuma..
man tev tiešām pupus parādīt?:D
1.kapēc slikti?
2.ja neiet,ka tad regulejas motora apgriezieni?(iet 4 vadi)
3.kas ir swaps?
4.normala diagnostika tuvuma nav,kas varetu atrisinat problemas.
5.nenovērtē daiļo dzimumu par zemu.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
---nebūtu jau slikti---
1. auto nevilks tik labi un aizdedzes apsteidze pareizi nedarbosies.
2.vadi man likās, ka gāja uz dzin/vad /bloku.
3.dzinēja maiņa
4. tā varētu būt
5.ja tā ir patiesība
tas viss ir tā, garām ejot no putniņiem noklausījos mežā. ikdienā es cepu baltmaizi un līmēju riepas.
ā un pašu galveno aizmirsu
1. auto nevilks tik labi un aizdedzes apsteidze pareizi nedarbosies.
2.vadi man likās, ka gāja uz dzin/vad /bloku.
3.dzinēja maiņa
4. tā varētu būt
5.ja tā ir patiesība
tas viss ir tā, garām ejot no putniņiem noklausījos mežā. ikdienā es cepu baltmaizi un līmēju riepas.
ā un pašu galveno aizmirsu
kas varetu ietekmet,ka slapst nost?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 84
- 85
- 86
- 87
- 88
- …
- 350