dažādas dzineja problēmas & Jautājumi
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 87
- 88
- 89
- 90
- 91
- …
- 350
- chevron_right
cik aptuveni maksā dzinējs 318is 92. gada bembim?
Čau.
Man ir tāda problēma, ka pēc kāda laiciņa šķērsām likšanas, tobiš augstiem apgriezieniem vienkārši briesmīgi izklausas motors. Man ir 328 2.8 benzīns. Mierīgi braucot šur tur pa laikam pedāli nospiežot šī problēma neatkārtojas.
Rekur varam paklausiīties. Tas būtu normāli? ( Mana pirmā mašīna un lielas zināšanas noteikti nav)
Lietas, kuras būtu jāmaina man ir eļļa un ( krč kautkāda siksna, kura ir ģeneratoram un kkam vēl. ( ne zobsiksna, man ir ķēde))
Iespējams, ka tie, kuri bija 5dien alfā laukumā to varēja arī dzirdēt!
Cerams, ka kādam ir idejas?
Skaits video. Liekas, ka to troksni var labi dzirdēt. "Dzenis" tas nav.
Man ir tāda problēma, ka pēc kāda laiciņa šķērsām likšanas, tobiš augstiem apgriezieniem vienkārši briesmīgi izklausas motors. Man ir 328 2.8 benzīns. Mierīgi braucot šur tur pa laikam pedāli nospiežot šī problēma neatkārtojas.
Rekur varam paklausiīties. Tas būtu normāli? ( Mana pirmā mašīna un lielas zināšanas noteikti nav)
Lietas, kuras būtu jāmaina man ir eļļa un ( krč kautkāda siksna, kura ir ģeneratoram un kkam vēl. ( ne zobsiksna, man ir ķēde))
Iespējams, ka tie, kuri bija 5dien alfā laukumā to varēja arī dzirdēt!
Cerams, ka kādam ir idejas?
Skaits video. Liekas, ka to troksni var labi dzirdēt. "Dzenis" tas nav.
Izklausās gan pēc "dzeņa". Eļļa paliek pa šķidru, kad ilgi kurini un kompensatori nenotur eļļu sevī un sāk klabēt. Tāpēc sporta eļļas arī ir biezākās pēc rādītājiem.
Opā, tad vajadzētu nomainīt eļļu?
Tad servisā prasīt pēc sporta eļļas? Dzīvoju 2min braucienā no sīkā servisa. Kā tur ir ar iespējām nomainīt?
Tad servisā prasīt pēc sporta eļļas? Dzīvoju 2min braucienā no sīkā servisa. Kā tur ir ar iespējām nomainīt?
Pēdējais labojis tommijss - 14 Jan 2013, 16:11, kopā labots 1 reizi.
Tā būtu lieta, ar ko sākt. Kad pēdējo reizi mainīji eļļu? Vai brauc kā anglis?
Mašīnu nopirku pirms 2 nedēļam. Minēja, ka eļļu vajadzētu nomainīt. Aaa nu skaidrs. yess yess
Pie sīkā šo var izdarīt?
Pie sīkā šo var izdarīt?
To jau viņam jāprasa
IZCILI! Nomainīšu eļļu un tad jau redzēs. Cerība, ka viss būs štokos. Kādas atšķirības ir sporta eļļai ar "parasto"? (izņemot biezumu). Cenās tak ar traki nav?
Cenu atšķirība ir ļoti liela. Parastai ielas mašīnai nezinu, vai ir prāta darbs liet tādu. No rītiem izgriezt motoru nevarēsi pie lielākiem mīnusiem Parunā ar siiko, viņš ieteikt pareizo variantu.
vēl arvien neesmu necik tālu ticis- šodien nomainīju sveces, pārbaudīju kloķenes devēju- it kā pretestība bija tādi pati(556 om) , kā iepirktajam devējam, tādēļ vēl nenomainīju- nez vai jēga.
Rīt gan- beidzot tikšu pie DRIVERa.
Vienīgais faktors, kas pastiprina raustīšanos ir aukstums, jo aukstāks, jo trakāk raustās (es pat teiktu slāpst nost- braucot...)
Rīt gan- beidzot tikšu pie DRIVERa.
Vienīgais faktors, kas pastiprina raustīšanos ir aukstums, jo aukstāks, jo trakāk raustās (es pat teiktu slāpst nost- braucot...)
Cerība- muļķa mierinājums.tomens1 rakstīja:IZCILI! Nomainīšu eļļu un tad jau redzēs. Cerība, ka viss būs štokos. Kādas atšķirības ir sporta eļļai ar "parasto"? (izņemot biezumu). Cenās tak ar traki nav?
Pieturēšos pie muļķa lomas.
Butu atrak es savu ar visu provotku adevu pa 80 ls :)
Laurish rakstīja:cik aptuveni maksā dzinējs 318is 92. gada bembim?
Biju uz remontu pie siikaa. Cepuri nost, nomainīja eļļu, tagad viss strādā SUPER DUPER!!
Nēesu pārliecināts, bet vai "dogMa" arī nebija tur? Šodien kkur ap ~ 21.00-21.30
Nēesu pārliecināts, bet vai "dogMa" arī nebija tur? Šodien kkur ap ~ 21.00-21.30
šodien biju pie DRIVERa, itkā pārbaudīja kas un ko...
Vienīgais, ko pateica, ka zonde nestrādā- vēl arvien netticu, ka dēļ zondes uz 110 km/h braucot var slāpt nost(notiek tikai tad, kad ir zemāk par -15°C), bet nu tad jau redzēs vai kaut kas mainīsies.
Vienīgais, ko pateica, ka zonde nestrādā- vēl arvien netticu, ka dēļ zondes uz 110 km/h braucot var slāpt nost(notiek tikai tad, kad ir zemāk par -15°C), bet nu tad jau redzēs vai kaut kas mainīsies.
Izmeri pretestibu ''pipitem'', ja stipri atshkiras vai ir plaisas uz korpusa tieshi tur kur uzmauc uz sveci tad jamaina nu un protams vai visas vakuma un gaisa trubas ir vieta un nesuc lieko gaisu. Pirms mainit zondi vari atvienot to(pie atrumkarbas shtekers) ja paliek daudz labak tad tomer zonde ar bus vainiga ka teica drivers
Biju, bijutomens1 rakstīja:Biju uz remontu pie siikaa. Cepuri nost, nomainīja eļļu, tagad viss strādā SUPER DUPER!!
tev lpg 2. vai 4. paaudzes? dodu lielus procentus, ka vaina buus saistita ar lpg...kad saak djorgaties, pec gaazes nenosmird?rokijs7777 rakstīja:šodien biju pie DRIVERa, itkā pārbaudīja kas un ko...
man tas pats notiek arī uz benzīna, pat uz benzīna brīžiem vairāk raustās
+ šodien pamēģināju atvienot zondi- nekādu izmaiņu- vienīgais nelēkā apgriezieni, bet slāpst nost tāpat, kad pabrauc uz 100 kādu laiku aukstumā...
+ šodien pamēģināju atvienot zondi- nekādu izmaiņu- vienīgais nelēkā apgriezieni, bet slāpst nost tāpat, kad pabrauc uz 100 kādu laiku aukstumā...
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 87
- 88
- 89
- 90
- 91
- …
- 350