TURBO
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- …
- 35
- chevron_right
kāds var ieteikt, ka varētu palielināt jaudu bez turbīnas, priekš m52 b25. kādi ira ieteikumi
Zirneklis, izvīlēta drosele, pieregulē vairāk degvielas.
nu ja bet esmu dzirdējis ka no 3.0l saab turbo sprauslas liek virsu uz bmw un itkā labi ejot
Ko tas dos, ka tu pārliesi dzinēju? Vai nu papildus gaiss +degviela, vai atstāj kā ir.
labu gribedams ,izdaris vel sliktaak , bet jaudas ieguvums nekads , tikai pa sliktu motoram tiks izdariits un tavam makam
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
un ja izplūti nau jāmaina, uz zirnekli
nu un ja liek turbinu, viņam jau spiedienu var regulēt lai motora mūzu nēpārkāptu piemēram ja liek 2.5 dizeļa turbinu
Ja esi par slinku, lai izlasītu visu topiku un pameklētu info citos resursos pirms slapini biksēs par lētu projektu ar 300zs, tad pērc tik visu un stutē augšā, būs cilvēkiem darbs vismaz un pašam vērtīga pieredze!
nu jā bet var meigināt ta uzstādīt jo man nevajaga trasei tika pa ceļu lai bišku ņiprāks lai ira
magnēts ap benzīna maģistrāli dodot +50zs
Un vēl HOH sistēma un būs pirmais drots novadā
+1Wilsons86 rakstīja:magnēts ap benzīna maģistrāli dodot +50zs
pārējā laikā, ja nezini kur audzē zirgus, tad nemaz neķeries klāt un uztici kādam, kas saprot ko dara
fotogrāfijas tev, tavam auto un citu priekam!
raksti PM vai zvani 25132468, cenas studentiem pieejamas
bildes apskatāmas - 500px.com / facebook.com
raksti PM vai zvani 25132468, cenas studentiem pieejamas
bildes apskatāmas - 500px.com / facebook.com
sveiki man ir m50b25 velos uzstadit turbo no 2.5tds ar visu kolekturu cik tas ir reali un kas ir janogriez jasanaina vai japiemetina lai man tas pasakums sanaktu omites no pagalmiem teica ka japarmetina ausis jo tas nesapas vai kautka japagarina velos uzinat no kada kas kautko tadu ir darijis
pokemon,dizelja kolektors nederes.jametina tur viss no rokas un ar kolektoru tur nekas nebeidzas
ar kompatu pa brugji
pac pokemons tad ka bez kautka cakara var pielikt turbinu varbut ir benzinieka turbo kolektori es vienkarsi nezinu tapec prasu palidzat gribu vismaz lai ir 300zs jo ar 192 pamaz
noperc tad m3
tak tev tas viss nostasies uz 2k vismaz ja pa cilveciigo
tak tev tas viss nostasies uz 2k vismaz ja pa cilveciigo
ar kompatu pa brugji
kada nozime likt kautkadu turbo jaties skruveties un tad vel nezin vai motors iztures ja pa to naudu var nopirkt m3 evo 3,2l motoru un 300zs ir un iet diezgan labi varu to apliecinat
Instagram INDIGAIS
DuNc1x: paldies par info vairs negribu turbo:D:D
Turbīnai ir savi labumi pats dodu priekšroku motoram ar turbu, nevis parastam motoram. Nopirkt jau var jebko, bet pašam saskrūvēt turbo projektu, kurš galu galā iet kā nākas, tas ir tā vērts Citam jau patīk "konstruktors", bet citam "plug&play".aivis328 rakstīja:kada nozime likt kautkadu turbo jaties skruveties un tad vel nezin vai motors iztures ja pa to naudu var nopirkt m3 evo 3,2l motoru un 300zs ir un iet diezgan labi varu to apliecinat
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- …
- 35