Degvielas sistēma
tad nu mani arī piemklēja problēma ar degvielas sūkni - lieta tāda, ka sūknis vienreiz noķīlēja, paņemu izjaucu patīrīju, ieliku atpakaļ, gāja līdz startēju 3o reizi un atkal noķīlēja. tagad nezinu ko darīt - ņemt atrestaurētu sūkni un likt iekšā, vai ņemt bāku nost un tīrīt to - it kā ar magnētu izgāju
labāk ņem citu lietotu.
tiem kas tur pras kā diagnosticēt cik labi sūknis strādā, atplūdes trbiņu nost, un jāmeklē manuāli vai forumā, cik minūtes laikā bija jaiztek! vienīgais home check variants.
tiem kas tur pras kā diagnosticēt cik labi sūknis strādā, atplūdes trbiņu nost, un jāmeklē manuāli vai forumā, cik minūtes laikā bija jaiztek! vienīgais home check variants.
Tu zini, kādēļ sūknis noķīlēja? Man BMW ar to nav pagaidām bijušas problēmas, bet iepriekšējam auto (Audi B5) vienā dienā vienkārši pēkšņi sūknis pārstāja strādāt. Kad sapratu, kur vaina, aiznesu atrestaurēt, adresi precīzi neatceros, bet nu atrestaurēja, 1 gada garantiju iedeva un kopš tā brīža sūknis strādāja bez problēmām. Domāju, ka vieglāk būs to sūkni aiznest atrestaurēt un tad skatīties vai ir vai nav jēga to bāku ņemt nost un tīrīt.
Kapēc noķīlēja iespējams zinu - bākā bija sūdi, cik varēju, tik dabūju ārā, ar magnētu arī vilku. Laikam kādreiz no kannām kaut kāda kreisā degviela gāzta.
Uzzināju, ka 30km no manis ir kaut kāds večuks, kas ņemas ar degvielas sūkņiem - par noteiktu ciparu var dabūt atrestaurētu sūkni, pretī dodot savējo
Uzzināju, ka 30km no manis ir kaut kāds večuks, kas ņemas ar degvielas sūkņiem - par noteiktu ciparu var dabūt atrestaurētu sūkni, pretī dodot savējo
Nomontējam bāku, izmazgājam, uzliekam jaunu sūkni un aizmirstam.
Liksi to netīrā bākā, varēsi mainīt pa sūknim ik pēc pāris mēnešiem.
Ar restaurētiem sūkņiem tāpat kā ar restaurētām reikām, reti kad sanāk ilgdzīvojošs eksemplārs. Nemaksā vairs tie sūkņi kosmosu, pat bosch jau ir zem 100ls.
Liksi to netīrā bākā, varēsi mainīt pa sūknim ik pēc pāris mēnešiem.
Ar restaurētiem sūkņiem tāpat kā ar restaurētām reikām, reti kad sanāk ilgdzīvojošs eksemplārs. Nemaksā vairs tie sūkņi kosmosu, pat bosch jau ir zem 100ls.
m50/m52/m54 un n42/n46 timing tūļu noma
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
sveika tauta jautajums saistiba ar degvielas sukni..... man te grib iesmeret degvielas sukni no 318i bet vai man vinjs iet ja man ir 318is ?
Derēs.
Gros auto piedāvā man 3 dažādu izmēru degvielas filtri, kā lai zinu kurš der, bedres tuvumā nav. Motors M42B18 izlaiduma gads līdz 95.g.
Uzzini, kur stāv tev filtrs:
1. Paralēli šofera slieksim zem grīdas; (pats garākais un šaurākais)
2. Pie šofera puses lanžerona liekuma (pusceļā uz motortelpu ); (vidēji garš, vidēji resns)
3. Motortelpā; (īss un resns)
1. Paralēli šofera slieksim zem grīdas; (pats garākais un šaurākais)
2. Pie šofera puses lanžerona liekuma (pusceļā uz motortelpu ); (vidēji garš, vidēji resns)
3. Motortelpā; (īss un resns)
Kr4 stāv paralēli šofera slieksnim, kr4 sanāk zem vadītāja, ok paldies
Cik ražīgu degveilas sūkni likt priekš m50b25, ar 255(lph) pietiks vai tomēr vajag ražīgāku?
Un kāds var lūdzu pateikt cik liela ražība ir m50b25 sprauslām, motronic vadība??
Paldies jau iepriekš...
Un kāds var lūdzu pateikt cik liela ražība ir m50b25 sprauslām, motronic vadība??
Paldies jau iepriekš...
sprauslām ražība, ja nemaldos bija kkas ap 170cc/min pie 3bar
ar tādām sprauslām, ja viņas konstanti stāvētu atvērtas, motorā ieplūstu 6x 20.2l =72l /h, nahujam vajag 255l/h ?
ar tādām sprauslām, ja viņas konstanti stāvētu atvērtas, motorā ieplūstu 6x 20.2l =72l /h, nahujam vajag 255l/h ?
Sveiki! Vai varat pateikt lūdzu kur var restaurēt degvielas sūkni?
Sveiki! Kur atroda degvielas padeves regulēšanas skrūve, vai kā viņu tur sauc?
Tādas nav.
Sveiki, problēma sekojoša, šodien nenokā noslāpa 318i un nevar vairss pielaist, izgāju visam cauri un sapratu ka degviela nepienāk. Norāvu visas trubiņas no sūkņa kas ir bākā mēģināju startēt un neviens no abiem sūkņiem neko nedod ārā, kas varētu būt pa vainu?
Parbaudi vai štekeros ir elektriba, bet nu vidrizak ka jamaina sūknis. nav divu sūkņu, sūknis ir aiz blakussēdētāja puses aizmugurē.
esmu dzirdējis kko par valmieruŪDRIS rakstīja:Sveiki! Vai varat pateikt lūdzu kur var restaurēt degvielas sūkni?
kas tad ir tas otrs šofera pusē? un krā brīdī sūknim ir jāieslēdas, kad startē vai kā?xlacuksx rakstīja:Parbaudi vai štekeros ir elektriba, bet nu vidrizak ka jamaina sūknis. nav divu sūkņu, sūknis ir aiz blakussēdētāja puses aizmugurē.
tev jastas suuknios pazaziera puse. pameri ar testeri vai pienak strava pie suknja. vai griezes bridii nau sktravas kritums, vai pie releja pienak/iziet strava
...