M52 B28
nu labi sajaucu biški kompresijas pakāpi, bet tāpat 10.2... un divlitrigajam starpcitu ir 11:1
Rallija auto ir 9.2 -9.4 :1 un tas motors ir paredzēts nobraukt 1000km ar gāzi grīdā un tad rebuilds, secinājumus izdari pats.
vēlreiz, tolks pirkt 3x dārgākus 500cc inzektorus, ja tu nekad neiepūtīsi vairāk bārus, jo kurš tad raus motoru vaļā un taisīs, lai tas to visu izturētu? Bez tam ar pārlieku lieliem inzektoriem būs atkal problēmas tukšgaitā un uz zemiem apgriezieniem, kur tev reāli vajadzēs iesmidzes laiku zem 1 ms
Rallija auto ir 9.2 -9.4 :1 un tas motors ir paredzēts nobraukt 1000km ar gāzi grīdā un tad rebuilds, secinājumus izdari pats.
vēlreiz, tolks pirkt 3x dārgākus 500cc inzektorus, ja tu nekad neiepūtīsi vairāk bārus, jo kurš tad raus motoru vaļā un taisīs, lai tas to visu izturētu? Bez tam ar pārlieku lieliem inzektoriem būs atkal problēmas tukšgaitā un uz zemiem apgriezieniem, kur tev reāli vajadzēs iesmidzes laiku zem 1 ms
vai dzineis m52tub28 no e46 deres m52b20 vieta?
Derēs, bet nāksies ar vadiem, elektroniku pačakarēties.
tad labak no e36 meklešu!
Gribēju prasīt vai m50 ieplūdes kolektors der uz m52b28(plug n play) variantā? Un ja tā, vai tiešām ir jūtama lielāka jauda?
Pie galvas pieskrūvējas plug/play, bet vispār...nav plug/play, atšķirība jūt, gan paliek sliktāks pie zemiem rpm, gan paliek labāks pie augstiem rpm.
Sveika tauta. Ir iespēja tikt pie m52b28 no e39. Kā ir stutēt m52b20 vietā? Būs baigā vadu jebatorija?
Sent from kiegelis using Tapatalk.
Nebūs vispār vadu jebatorija, pārskrūvēsi ews, atslēgā pašu imo un viss būs OK, droši uz priekšu.
LāābsSancix rakstīja:Nebūs vispār vadu jebatorija, pārskrūvēsi ews, atslēgā pašu imo un viss būs OK, droši uz priekšu.
A man šāda te atslēga. Vai tad tur ir tas imo? Sent from kiegelis using Tapatalk.Sancix rakstīja:Nebūs vispār vadu jebatorija, pārskrūvēsi ews, atslēgā pašu imo un viss būs OK, droši uz priekšu.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
ir tai atslegai ieksa cips bet taa skaitas servisa viesnicas atslega ar kuru nesledz vala bagaznieku un bardacoku parejam der vina jaa man atmina nevil
duuj rakstīja:A man šāda te atslēga. Vai tad tur ir tas imo? Sent from kiegelis using Tapatalk.Sancix rakstīja:Nebūs vispār vadu jebatorija, pārskrūvēsi ews, atslēgā pašu imo un viss būs OK, droši uz priekšu.
Kas tieši ir tas, kas papildus jāizdara, lai viss strādātu kā nākas?Sancix rakstīja:Pie galvas pieskrūvējas plug/play, bet vispār...nav plug/play, atšķirība jūt, gan paliek sliktāks pie zemiem rpm, gan paliek labāks pie augstiem rpm.
galvenokārt kartera ventilācija, bet nu sīkumos neiegrimšu.
Tā arī ir. Parejam cita atslēga:Dkristapsk94 rakstīja:ir tai atslegai ieksa cips bet taa skaitas servisa viesnicas atslega ar kuru nesledz vala bagaznieku un bardacoku parejam der vina jaa man atmina nevil
duuj rakstīja:A man šāda te atslēga. Vai tad tur ir tas imo? Sent from kiegelis using Tapatalk.Sancix rakstīja:Nebūs vispār vadu jebatorija, pārskrūvēsi ews, atslēgā pašu imo un viss būs OK, droši uz priekšu.
Cik saprotu,double vanoss nāk tikai e46,ja?:gigigi:
Nā arī e36 nāca laikam m52b28tu (tehn update)
Nav tāds motors nācis e36..markskise rakstīja:Nā arī e36 nāca laikam m52b28tu (tehn update)
Tikai e38(ir arī ar vienu vanosu), e39 un e46.
Hz. Es tikko kā iepirku b28 ar single vanos no e39Pacha rakstīja:Nav tāds motors nācis e36..markskise rakstīja:Nā arī e36 nāca laikam m52b28tu (tehn update)
Tikai e38(ir arī ar vienu vanosu), e39 un e46.
Pēdējais labojis Duuj - 22 Okt 2014, 17:21, kopā labots 1 reizi.
Iekš E36 nav bijis double vanos. Parādījas reizē ar pirmo E46 uz Z3.
Single vanos gan ir bijis.
Single vanos gan ir bijis.