Takšķis dzinējā
pipec tur ir elas lampina neiedegas gadijuma ? liec citu m50 un bliez talak letak sanaks
nu man izteica vēl variantu ka virzuļa pirksts varētu būt.zeltinsh rakstīja:Nezinu kas tas ir, bet kompensātori tie tiešām nav un skaņa ir cita, salīdzinājumā ar topika autora skaņu.mzrico rakstīja:man ir tāda pati tikšķēšana, un neviens neko īpaši sakarīgu nepateica. Viens teica ka tip klaņa šālei pizdohen. negribētos visu pēc kārtas mainīt, kamēr tas sūds pazūd
https://www.youtube.com/watch?v=fBq2j1s ... e=youtu.be
nedeg. nu tad jau redzēs kas tur būsDj_Zii rakstīja:pipec tur ir elas lampina neiedegas gadijuma ? liec citu m50 un bliez talak letak sanaks
viņš ne vienu reizi vien prasa vnk jautājumu - kas ir tas dzenis? un vienmēr pretī ir bla bla. Es arī nezinu īsti nozīmē tas dzenis, kaut kad sen lasīju par to, bet aizmirsu. Tā kā, būšu arī ļoti pateicīgs, ja kāds vnk nodefinēs, kas ir tas dzenis motorā kas tur ir tirdik un no kā tā skaņa rodās. paldiesRobiiiits rakstīja:Nepatik atbilde,neliec video neta. izjauci,atradi,sataisiiji. Neapvainojies bet nesaprotu tadus cilvekus kas tadas lietas prasa neta...mzrico rakstīja:da bļa kas jums ar tiem dzeņiem? Paši laikam esat dzeņi. Ja nezini nav vienkāršāk neko nerakstīt? Paldies ja gribēji palīdzēt bet zb jau viena un tā pati atbildeWildutch rakstīja:Tev, veciit, ir pavisam cita skaņa, dzenis iesprūdis motora, kolektori skan daudz ātrāk un smalkāk.
p.s.
es labi zinu, ka tas nav tas, kurš mežā kokā dobumus knābā
vai te tiešam visi ir no jumta nokrituši? par stetoskopu neviens laikam neko nav dzirdējis
lašara, es laikam sapratu tā ir jebkura ritmiska klaudzēšana motorā - dzenis - un tas var būt dajebkas, tā nav konkrēta vaina? right ???
p.s.
kā man sāp vēdars jau rēcot būs laikam tur arī iemeties dzenis
p.s.
kā man sāp vēdars jau rēcot būs laikam tur arī iemeties dzenis
Jā, var precīzāk noteikt no kurienes nāk troksnis nevis dzirdēt ka motortelpā ir kaut kāda skaņa.
Pareiz, šitāda štelle tak arī bija, būs jāiepērk instrumentu kolekcijai.
beidzot nenoturejos un parlasiju so teemu
nu mle, kamon cilveki! neviena sakariga texta vienigi yanks pasas beigas pasaka par jau aizvesturisku toolu kas palidz troksnju rajona noteiksanaa, parejiem tagat lielie brinumi
nu mle, kamon cilveki! neviena sakariga texta vienigi yanks pasas beigas pasaka par jau aizvesturisku toolu kas palidz troksnju rajona noteiksanaa, parejiem tagat lielie brinumi
...
Tak joptwai cilveeki... koka miets un 5 min. laika var pateikt no kurienes nak trobelis..