Uzvārīja un izpūta tosolu.

vetsit ,Vectra ir vectra. ja kadreiz ietu uz priekspiedzinju tad noteikti ka B vetru un noteikti 2.0 136 kamishi kvadrada
brum brum ...... FOTHERMUCKERS

nu vectrai vadāmība nu noteikti jau ir labāka nekā calibrai.
bet nu pagaidām vadāmākais priekšpiedziņas auto ar ko esmu braucis ir audi 100 c4
bet nu pagaidām vadāmākais priekšpiedziņas auto ar ko esmu braucis ir audi 100 c4
Man ir tā, ka dzinējs nekarst vispār necik, tikai vasarā uz sausa asfalta kad ilgāk dod grīdā temperatūra paceļās par mazāk kā vienu iedaļu, bet atmetoties uzreiz viss kārtībā. Pārbaudiju termostatu, nomainiju ūdens sūkni un termomuftu, kura knapi grieza.Ventilators griež jūtami labāk, bet viss bez izmaiņām. Kaut kur piesūc gaisu, rodās spiediens sistēmā un antifrīzs tiek izspiests radiatora apakšā, kur uzpildes korķis. Kad dzinējs atdzisis attaisot uzpildes korķi iznāk gaiss un antifrīza līmenis paceļās līdz normai. Eļļa nav kefīrā un auto iet labi. Principā ja es nevērtu vaļā dzinēja pārsegu nekad nepateiktu, ka kaut kas nav kārtībā. Antifrīzs nezūd litriem, tiek izspiests ārā tikai tas, kas itkā būtu liekais. Atgaisot esmu mēģinājis reizes desmit. Šonedēl aizbraukšu pie kāda, kas man varētu pateikt kā rīkoties tālāk. Vel vienīgi domāju, ka moš radiators vecs un uzpūties hz.