1.6 braucot noslapa un nevar iedarbinat
aizdzen pie normaaliem dzekiem un saliks kaa jabuut!
BMW
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
... sajuka jau skaits kkas pari 30 zurkam.
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
... sajuka jau skaits kkas pari 30 zurkam.
Varbūt nevajag pāri tiltiem braukt?zurkae36 rakstīja:Nu tas bija domats ka nejau suknis bainigs pie ta ka nosvilsts. Bet gan stravas padeve kas tur cakare pratu. Divas reizes jau paliku cela mala. Vienreiz pie lorupes tilta. Un sodien uz gaujas tilta
Cabooom
Nu nezinu man savienots pluss no aizdedzes, tāpēc tā kā daži gudri pievienoja plusu no aizmugurējā labā gabarīta
Par benzīnu esmu lejis iekša gan statoila,gan lukoila,gan nestes benžu viss ok A tos naftas,trestus un citas nezināmas man stacijas apbraucu malā
Par benzīnu esmu lejis iekša gan statoila,gan lukoila,gan nestes benžu viss ok A tos naftas,trestus un citas nezināmas man stacijas apbraucu malā
sūknim ir 15A drošinātājs. salīdzinoši nopietns patērētājs.
ja viņš iet uz beigām, tad viņš pat spēj bliezt laukā tos 15A. ne vienmēr, bet mēdz gadīties.
šādu patērētāju slēgt 'caur paneli' vai citu pakaļu ir pēdējais idiotisms. jāslēdz atpakaļ viss oriģināli.
P.S.
šrotā ņemts sūknis, ja pastāvējis vienu dienu plauktā bez degvielas, mēdz noklāties diezgan momentāni.
ja viņš iet uz beigām, tad viņš pat spēj bliezt laukā tos 15A. ne vienmēr, bet mēdz gadīties.
šādu patērētāju slēgt 'caur paneli' vai citu pakaļu ir pēdējais idiotisms. jāslēdz atpakaļ viss oriģināli.
P.S.
šrotā ņemts sūknis, ja pastāvējis vienu dienu plauktā bez degvielas, mēdz noklāties diezgan momentāni.
Jap srota:)
un ka jau ieprieks mineju, taisi orginalos vadus nevis parliec, jo saubos ka gribesi maksat to naudu par vadiem + darbu un parejo, vai pats paris dienas palikt bez auto lai tik saliktu + tu nezini vai tajos vados vis bus kartiba!
un ka jau ieprieks citi teica, vadi iet caur drosinataju, lai parslodzes gadijuma parrautu kedi drosinataja nevis auto klutu par janu ugunskuru!!!
ja tev elektrikis bija tik apdavinats ka sukni palaida pa taisno no aizdedzes patstaviga plusa, tad nu aplausi vinam, gods vinam, un ta teikt : "cirvi roka, pirkstus nost"
un ka jau ieprieks citi teica, vadi iet caur drosinataju, lai parslodzes gadijuma parrautu kedi drosinataja nevis auto klutu par janu ugunskuru!!!
ja tev elektrikis bija tik apdavinats ka sukni palaida pa taisno no aizdedzes patstaviga plusa, tad nu aplausi vinam, gods vinam, un ta teikt : "cirvi roka, pirkstus nost"
Tavā topikā manīju, ka "elektriķis" savilcis gatera vadus.
nav tik būtiski, kā vilkt tos vadus. Sportotāji vispār visus patērētājies salonā uz slēdžiem liek.
Es uzskatu, ka ir vērts apskatīties zem auto kas darās. Iespējams degvielas truba uzsista/saspiesta un tad sūknim rodas liels pārspiediens, kā rezultātā arī viņi sūdus vāra
Es uzskatu, ka ir vērts apskatīties zem auto kas darās. Iespējams degvielas truba uzsista/saspiesta un tad sūknim rodas liels pārspiediens, kā rezultātā arī viņi sūdus vāra