Liels degvielas patērīņš
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 9
- chevron_right
kur jūs rāvāt tādu apzīmējumu-cukas? nekad nēsmu dzirdējis
Vedod bračku uz lidost bija jāpasteidzas, visu celju(~200km) uz 120km/h gāzu un pēdējos 40km sanāca pat uz 150. Bembīts normāli pārtīrijās, atpakaļ braucot mierīgi uz apdzīšanām ar 5to varēja iet garām, pavisam cits cēliens pēc tādas pasportošanas
Vedod bračku uz lidost bija jāpasteidzas, visu celju(~200km) uz 120km/h gāzu un pēdējos 40km sanāca pat uz 150. Bembīts normāli pārtīrijās, atpakaļ braucot mierīgi uz apdzīšanām ar 5to varēja iet garām, pavisam cits cēliens pēc tādas pasportošanas
Cau visiem e36 lietotajiem :) man ir 320i ar 110kw ( 150hp ). braucot ar sveetdienas rezimu man patere 12l pa pilsetu un braucot normali respektivi celot lidz 3k man ir tas pats paterins. Nevaru saprast vai tas ir normali ? AAAAAAA un veeel kas varbut kads ir saskaties, pie 2,5 saak svilpt zem kapota :) tur ljurbas nau bet svilpsana ir diezgan skala
gudri dirst nav malku cirst
man 2.0 uz 100km ēda kādus 12l toč, ja lēju 95ultima. Tagad gāžu iekšā 98, ēd vidēji knapus 9-10l/100km, ja brauc galīgi õpīgi, ir gadījies līdz 8l dabūt :)
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 9
- chevron_right