Izplūdes sistēma
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- …
- 29
- chevron_right
Ir jau nopirkts bundulis, tikai ar 1 ieeju jo labu atlaidi dabūjuArmando rakstīja:nee nedari taa. var atrast tadus bunduljus ar divam ieejam un izejam, ja nevar, tad vari partaisit. katrs sashaurinajums ir trauceklis izpludei.Rudziņš rakstīja:Joprojām gaidu atbildi Tak 100% ka vēl kādam no jums tā ir!Rudziņš rakstīja:Piemēram kas notiek ja galā uzmetinu bunduli ar vienu ieeju 2.5i?
Nu ķipa vai nav kāda pretestība, vai kas tāds, jo man 2as trubas jāsavieno vienā trubā, un jāpiemetina bundulis...
YĶipa šādi...
izpludes gazem ir japlust atri un briivi salaizhot kopaa tu sos abus galvanos faktorus apgrutinasi. protams nau jau taa ka tur zaudesi nez kadus zirdzinjus, bet katrs mazumins ir no svara, nu vismaz man
ā, piemēram ja es abas trubas sametinu kā vienu, man uzreiz pieaugs CO ? Tad gan jau dūmos arī vairāk...
nekas nepieaugs, metini tik kopā, nopērc Y pārēju un vāri kopā. man ir līdzīgs variants, tikai otrādāk un skatē viss tip top
Rudziņš rakstīja: Ir jau nopirkts bundulis, tikai ar 1 ieeju jo labu atlaidi dabūju
ā, piemēram ja es abas trubas sametinu kā vienu, man uzreiz pieaugs CO ? Tad gan jau dūmos arī vairāk...
nee, nekas nedumos un nebus paaugstinats co, ja salaidisi pirms bindunja.
...
sigais rakstīja:nekas nepieaugs, metini tik kopā, nopērc Y pārēju un vāri kopā. man ir līdzīgs variants, tikai otrādāk un skatē viss tip top
no vienas uztaisit divas ir ok..
bet jega pariet no 2am uz vienu nau. tad jau var ari liet E92 bendz ieksaa jo vel metajas seeta no krievu laikiem
...
okArmando rakstīja:sigais rakstīja:nekas nepieaugs, metini tik kopā, nopērc Y pārēju un vāri kopā. man ir līdzīgs variants, tikai otrādāk un skatē viss tip top
bet jega pariet no 2am uz vienu nau. tad jau var ari liet E92 bendz ieksaa jo vel metajas seeta no krievu laikiem
domāju, ka sametinot pirms paša gala bunduļa, tas neietekmētu gaitas īpašībasArmando rakstīja:sigais rakstīja:nekas nepieaugs, metini tik kopā, nopērc Y pārēju un vāri kopā. man ir līdzīgs variants, tikai otrādāk un skatē viss tip top
Mēģināts nav zaudēts Sametināšu, pabraukšu kādu laiku un tad ierakstīšu kā man iet, vai ir kas mainījies, vai navsigais rakstīja:domāju, ka sametinot pirms paša gala bunduļa, tas neietekmētu gaitas īpašībasArmando rakstīja:sigais rakstīja:nekas nepieaugs, metini tik kopā, nopērc Y pārēju un vāri kopā. man ir līdzīgs variants, tikai otrādāk un skatē viss tip top
Tagad stipri varu apstrīdēt, tos kas saka ka īpašu starpību jaudā neietekmē sametinot abas trubas kopā un ielaižot bundulī.
Tagad kopš vakar uzmetināju orģinālo e46 bunduli ar 2 ieejam un 2 izejām, varu teikt ka mans 325i iet jūtami labāk
Tagad kopš vakar uzmetināju orģinālo e46 bunduli ar 2 ieejam un 2 izejām, varu teikt ka mans 325i iet jūtami labāk
Lielu lomu spēlē klusuma pakāpe (placebo efekts) pēc trobeļaina pūtēja nomaiņas, kad vairs skaņa neskrien pa priekšu autiņam.
tad kad saka ka nevaig taa darit, tad nee nee, kaiminja Vairis gazikam taa izdarija, taka rakjete gaziks gaaja pectam. izdarishu eri es taa, varesu ar savu e36 uz f1 sacikstem mauktRudziņš rakstīja:Tagad stipri varu apstrīdēt, tos kas saka ka īpašu starpību jaudā neietekmē sametinot abas trubas kopā un ielaižot bundulī.
...
m54, tur katalizatori jau pashaa saakumaa un baigi kantainaas formas. nekas labaks ipashi tur par to m52 nebuutu
...
da abi tie kolektori ir hujovi, bet nu paskaties pats kādas formas un kādi liekumi ir kanāliem no galvas līdz pirmajam savienojumam
Sveicināti kungi, vēlos lūgt nelielu padomu par korektāko vietu kurā izplūdes sistēmas punktā iebūvēt lamda zondes, uzstādot s50b30 izplūdes kolektorus m52b28 dzinējam.
Tātad uzreiz aiz tās vietas kur savienojas pītās trubas vienā, vai arī drīkst likt mazliet tālāk aiz kolektoru galiem lai nebūtu jāčakarē kolektori, jo tālākā izplūdes sistēma daļa tāpat tiks taisīta no jauna. Un kā uz to skatīsies ECU jo orģināli tās zondes atrodās ļoti tuvu galvai, attāluma palielināšanās neietekmēs tā darbību.
Tātad uzreiz aiz tās vietas kur savienojas pītās trubas vienā, vai arī drīkst likt mazliet tālāk aiz kolektoru galiem lai nebūtu jāčakarē kolektori, jo tālākā izplūdes sistēma daļa tāpat tiks taisīta no jauna. Un kā uz to skatīsies ECU jo orģināli tās zondes atrodās ļoti tuvu galvai, attāluma palielināšanās neietekmēs tā darbību.
Tieši tā arī dari...liec uzreiz aiz "biksēm".
Galvenais lai ir pirms katiņiem.
P.s skābeklis tajos 40cm nepaliks ne vairāk, ne mazāk.
Galvenais lai ir pirms katiņiem.
P.s skābeklis tajos 40cm nepaliks ne vairāk, ne mazāk.
Piekritu! Ja ir pirms katalizatoriem tad viss bus ok!
Sent from my GT-S7560 using Tapatalk
Sent from my GT-S7560 using Tapatalk
Interese vai m50 izpludes kolektors atskiras b20 vs b25?
Neatšķiras (tieši paši kolektori).
tu to nopietni?
protams ka atšķiras ar iekšējiem diametriem. un diezgan krietni atšķiras.
protams ka atšķiras ar iekšējiem diametriem. un diezgan krietni atšķiras.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- …
- 29