dažādas dzineja problēmas & Jautājumi
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 108
- 109
- 110
- 111
- 112
- …
- 350
- chevron_right
Tā ir attiecība starp diviem lielumiem matemātiski. Tikai man pašam arī neliekas,ka thekukanols teiktais ir pareizi,jo loģiski domājot, arī man sanāk,ka otrādi jābūt.Rons rakstīja:wtf ?Ginekologs rakstīja:
Ja thekukanols pareizi definē kompresijas pakāpi,t.i. tā ir attiecība, tātad viens lielums pret otru, šeit tas ir degkameras tilpuma attiecība pret cilindra tilpumu. Ja mainās kāds no šiem abiem lielumiem vai arī abi, mainās arī kompresijas pakāpe. Ja,piemēram, degkameras tilp. palielinās, bet cilnidra tilp. nemainās, tad kompr.pakāpe pieaug. Un otrādi-,ja degk.tilp.samazinās, bet cilindra tilp.nemainās, kompr.pakāpe samazinās.
EDIT: Gūglē ir atbilde- kompr.pakāpe nav tikai divu lielumu attiecība.
kaut ko murgojies... jaunu velosipēdu neizgudrosi. tādu tekstu var uzbliezt tikai cilvēks, kas urbj teoriju un nav prakses.
Ginekologs-- labāk neraksti par matoriem un es nerakstīšu par babeņu dupšiem.
Tikai lasīju un uzmetu to,kas tur bija uzrakstīts,sapratu,ka neiet kopā. Tāpēc pameklēju gūglē, kā tur ir jābūt.
Rons rakstīja:Ginekologs-- labāk neraksti par matoriem un es nerakstīšu par babeņu dupšiem.
Patiesībā nav ne prakses,ne teorijas par motoriem nopietnā līmenī, tikai tik,cik palasu sava prieka pēc.Rons rakstīja:kaut ko murgojies... jaunu velosipēdu neizgudrosi. tādu tekstu var uzbliezt tikai cilvēks, kas urbj teoriju un nav prakses.
pavisam vienkāršiem vārdiem, jo mazāka degkamera, jo lielāka kompresijas pakāpe.
Lūk,tā man arī sākumā likās. Ja virzulis ir lejā, tur ir tāds tilpums, kad viņš ir augšā- krietni mazāks. Un jo mazāks esot augšējā stāvoklī,jo vairāk saspiež to degmaisījumu, un sanāk lielāka kompr.pak. Tas ne-mehāniķu valodā izsakoties..
bet ta ari atbildi neesmu redzejis
cik jabut ir nu teiksim tad tam spiedienam cilindra 2.8 motoram ?
cik jabut ir nu teiksim tad tam spiedienam cilindra 2.8 motoram ?
ja tev ir 14bar, labak nevari veleties. virs, tas nozimees jau reali elju cilindros, zem 10 jau ir parak mazdogMa rakstīja:Cik tad jābūt optimālam spiedienam cilindros?
...
nesapratu to ja virs 14 ?
kip ella sak zust ?
kip ella sak zust ?
Ja cilindros parādās eļļa, kompresiju rāda lielāku. Visbiežākais iemesls tam ir izdiluši vārstu blīvslēgi.
ella cilindros nav un tas zudumi ari nav
gadu atpakal motoram tika veikts kapitalais remonts bet toreiz kompresija netika merita
gadu atpakal motoram tika veikts kapitalais remonts bet toreiz kompresija netika merita
man acis vakar nepareizi radija vai tu biji ierakstijis ka tev 17bar cilindra ?
vis kartiba
man nenlieli uzlabojumi veikti
man nenlieli uzlabojumi veikti
Cien. kluba biedri. Problema ir tada, dzinejs raustas m52b20. kas tika darits - jaunas sveces, svaigi scecu vadi, tika nonemts iepludes kolektors( parbauditi vissi vakumvadi), mainits gaisa massas meritajs, jauns degvielas filtrs, nomainitas spoles, parbauditas lambdaszondes. Nekada effekta. Ir kadam kadas gaisas domas?
pielauju.. vel kadas domas?
ko nozīmē raustas, nestrādā visi cilindri (visu laiku) vai "aizrijas" straujāk nospiežot gāzes pedāli? Vajadzētu kādam moderim uztaisīt topicu ar aprakstītiem soli pa solim kā izklāstīt problēmu, nu pārāk bieži šeit novērojams jautājums no sērijas "help, mans 318-tais neiet, ko man darīt?"
m50/m52/m54 un n42/n46 timing tūļu noma
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
apgriezieni neleka , nevienmerigi strada) rit pirmkart sukni citu uzmetisu.
esi drusku saudzigaks) vieglak ar izteicieniem
esi drusku saudzigaks) vieglak ar izteicieniem
pirms mainīt sūkni es tomēr izvēlētos nomērīt ražību un spiedienu, tā tak var pus auto nomainīt, lai beigās tas būtu devējs par 20ls.
dod sīku aprakstu kad tieši raustas (piem, tikai brīvgaitā, visu laiku, spiežot gāzi grīdā pie Xrpm), tad arī varēs noprast vai problēmas ar aizdedzi vai degvielas padevi, varēs norādīt kurā virzienā rakt.
lec tas auto labi, nav jāgriež vairākas sekundes līdz negribīgi pielec?
dod sīku aprakstu kad tieši raustas (piem, tikai brīvgaitā, visu laiku, spiežot gāzi grīdā pie Xrpm), tad arī varēs noprast vai problēmas ar aizdedzi vai degvielas padevi, varēs norādīt kurā virzienā rakt.
lec tas auto labi, nav jāgriež vairākas sekundes līdz negribīgi pielec?
m50/m52/m54 un n42/n46 timing tūļu noma
tuksgaita , iet svakak) dinejs lec atri
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 108
- 109
- 110