Zonde.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 10
- 11
- 12
- 13
- 14
- …
- 20
- chevron_right
atkarīgs no dzinēja vadības.
m50/m52/m54 un n42/n46 timing tūļu noma
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
universālās zondes vispār ir sūds, viņas mēdz apgriezt signālam augšas vai apakšas vai abus, kā arī var būt lēndarbīgākas nekā oriģināli paredzētā, bet nu bosch vadībām tāpat laikam pohujDandijs rakstīja:intresē vai tā ir taisnība,ka unversālās zondes nemaz nederot uz e36?it kā nenolasot pareizi kompi?man čomam šito stāstija divos detaļu veikalos,pats nesen uzliku unversālo zondi un patēriņš samazinājās un apgriezieni arī nepeld.
uz 320(95'->)(neatceros vai 320, kam bija m50 ar siemens arī nāca 5v zondes), 323, 328 nederēs vispār tās gavnoversālās zondes
Man ir tāda pati problēma kā tanī video no 3. lapas, stiep kā gribi bultiņa nepārsniedz 20l. Stavot uz vietas apgrizieni lēka un ari rada 20l.
Nopirku lietotu zondi, uzliku zondi + novienoju aķīti uz pāris minūtēm, bet nekas nemainās. Dodot virsu mašīna negrib iet, takā aizrijas un galu gala patēriņš ari diezgan liels. motorīts 1.8is
Nopirku lietotu zondi, uzliku zondi + novienoju aķīti uz pāris minūtēm, bet nekas nemainās. Dodot virsu mašīna negrib iet, takā aizrijas un galu gala patēriņš ari diezgan liels. motorīts 1.8is
Instagram-> https://www.instagram.com/rrrichus/
Facebook-> https://www.facebook.com/rihards.jostsons
Lietota zonde nav rādītājs, ka ir dzīva..
Es ietiektu aizbraukt un pieslēgties pie kompja, tad meklēt tālāk
Es ietiektu aizbraukt un pieslēgties pie kompja, tad meklēt tālāk
Nu jā, mēgināšu šodien to izdarīt. Tad arī pateikšu vai ir jēga pirkt lietotas zondes vai nau.
Instagram-> https://www.instagram.com/rrrichus/
zondes var ari kompis mest ara ka ir kirdik bet isteniba viss buss bumbas ,: ja izsputeja no zondem caurums 1m ataluma un ja motors piesuc lieku gaisu /mana gadijuma / pats nomocijos sodien kamer izradijas riktigi banala situacija m52 karera atgazu vebtilacija bacoka membranai mini plaisa un motors piesuca gaisu klat ka rezultata slapa un leka apgriezieni
lieki piebilst ka es jau biju samainijis visu ko vien var samainit tikai diagnostika un nekadas zilešanas foruma
lieki piebilst ka es jau biju samainijis visu ko vien var samainit tikai diagnostika un nekadas zilešanas foruma
Pieredze, tā rodas
Tik neliec m50 kolektoru
Tik neliec m50 kolektoru
motors m52b28 1996gads
nopirku jaunas zondes ar vadu krāsām melns, dzeltens,sarkans, balts. interesē kā jāsavieno vadi lai viss būtu pareizi, itkā jaunās zondes štekeri var saspraust ar motora pravotku kopā, bet drošibas pēc gribas pārbaudīt vai sasprausts būs pareizi. Motora pravodkai vadu krāsas sarkans/balts, melns, dzeltens, brūns.
nopirku jaunas zondes ar vadu krāsām melns, dzeltens,sarkans, balts. interesē kā jāsavieno vadi lai viss būtu pareizi, itkā jaunās zondes štekeri var saspraust ar motora pravotku kopā, bet drošibas pēc gribas pārbaudīt vai sasprausts būs pareizi. Motora pravodkai vadu krāsas sarkans/balts, melns, dzeltens, brūns.
Pēdējais labojis e30 - 18 Sep 2013, 22:57, kopā labots 1 reizi.
Ja pirki tavam motoram paredzētas zondes, spraud kopā un brauc.
Īsti nekādas izmaiņas nejūt, laikam vajadzēs vadu krasas atšifrēt, tas kas iet no motora pravodkas
tā kā īstās zondes tam motoram maksā ~120ls gab, tad es šaubos, ka viņš nopirka tam motoram paredzētās, drīzāk kkādas smirdīgas bosch universālās
uteo rakstīja:Par cik diagnostikā uzrādīja problēmas ar zondi, tad radās pāris jautājumi:
1. Vai zonde var būt beigta, ja atgāzes ir kārtībā?
2. Diagnostikā rādīja, ka zonde nestrādā, bet tiek sildīta. Kāds varbūt var sīkāk pastāstīt par to?
3. Cik ļoti var uzticēties datoram? Kau kā negribās nopirkt jaunu zondi par velti. Patēriņš ir krietni palielinājies, apgriezieni tagad neraustās.
4. Kāds varētu no e-parts.lv iemest man linku, kuru no visām zondēm tieši vajag 2.0 vanoss 94. gada dzinējam? Skatos uz bosch zondēm, bet cenas arī viņām svārstās no 40-80 ls
https://www.eparts.lv/catalog/#brand:16 ... 2809/tab:1
Pamekle zondu ebaya, bus krietni lietak . .. uzraksts( BOSH ) nav galvenais . . parbaudits . .
Paskaties tukšgaites klapans . . pameģini uzsist pa viņu ar kaut-ko . . . un tad skaties . .Richus rakstīja:Man ir tāda pati problēma kā tanī video no 3. lapas, stiep kā gribi bultiņa nepārsniedz 20l. Stavot uz vietas apgrizieni lēka un ari rada 20l.
Nemiz vecit, nopirku tiesi tadas kadas vajag tam motoram un cena bija stipri mazaka 63ls gab.seeingman rakstīja:tā kā īstās zondes tam motoram maksā ~120ls gab, tad es šaubos, ka viņš nopirka tam motoram paredzētās, drīzāk kkādas smirdīgas bosch universālās
un te isti nemaz nederes universalas zonde, jo mana gadijuma vajag 5 voltigo
tika pieslegts pie kompja un viss strada, taka problema atrisinata
Iesaku pievērst uzmanību posta datumam un gadam Auto jau sen vairs nav un zonde arī tika uzlikta oriģinālā SiemensDevilangelo rakstīja:uteo rakstīja:Par cik diagnostikā uzrādīja problēmas ar zondi, tad radās pāris jautājumi:
1. Vai zonde var būt beigta, ja atgāzes ir kārtībā?
2. Diagnostikā rādīja, ka zonde nestrādā, bet tiek sildīta. Kāds varbūt var sīkāk pastāstīt par to?
3. Cik ļoti var uzticēties datoram? Kau kā negribās nopirkt jaunu zondi par velti. Patēriņš ir krietni palielinājies, apgriezieni tagad neraustās.
4. Kāds varētu no e-parts.lv iemest man linku, kuru no visām zondēm tieši vajag 2.0 vanoss 94. gada dzinējam? Skatos uz bosch zondēm, bet cenas arī viņām svārstās no 40-80 ls
https://www.eparts.lv/catalog/#brand:16 ... 2809/tab:1
Pamekle zondu ebaya, bus krietni lietak . .. uzraksts( BOSH ) nav galvenais . . parbaudits . .
ak jūs cilvēki vienmēr ka tikai to lētāko, zondes siemens ms41 vadībai ir diezgan cimperlīga lieta un labāk ir nopirkt lietotu oem, nekā pirkt sūdu pa 63 ls. Par bosch universālo teicu, jo ir redzēti kadri, kas mēģinājuši tādas pielikt.e30 rakstīja:Nemiz vecit, nopirku tiesi tadas kadas vajag tam motoram un cena bija stipri mazaka 63ls gab.seeingman rakstīja:tā kā īstās zondes tam motoram maksā ~120ls gab, tad es šaubos, ka viņš nopirka tam motoram paredzētās, drīzāk kkādas smirdīgas bosch universālās
un tur visam bija jāstrādā arī bez slēgšanas pie kompja, vai nu tev kāds batonus sasprauda vai ko hvz...
Ja nav steidzami (tb var pagaidīt, kad pie vairumniekiem atkal pieved), tad varu sagādāt siemens zondes pa lēto (noteikti sanāks zem 100ls/gab). Ir arī krājumos 6 lietotas zondes.
m50/m52/m54 un n42/n46 timing tūļu noma
viss arī strādāja bez kompja pievienošanas, tik vajadzēja pārliecināties vai viss 100% strādāseeingman rakstīja:ak jūs cilvēki vienmēr ka tikai to lētāko, zondes siemens ms41 vadībai ir diezgan cimperlīga lieta un labāk ir nopirkt lietotu oem, nekā pirkt sūdu pa 63 ls. Par bosch universālo teicu, jo ir redzēti kadri, kas mēģinājuši tādas pielikt.e30 rakstīja:Nemiz vecit, nopirku tiesi tadas kadas vajag tam motoram un cena bija stipri mazaka 63ls gab.seeingman rakstīja:tā kā īstās zondes tam motoram maksā ~120ls gab, tad es šaubos, ka viņš nopirka tam motoram paredzētās, drīzāk kkādas smirdīgas bosch universālās
un tur visam bija jāstrādā arī bez slēgšanas pie kompja, vai nu tev kāds batonus sasprauda vai ko hvz...
nu ar kompi izmantojot diagnostikas softwaru nekādi nevar redzēt vai tur viss strādā 100%, tikai vai aptuveni strādā...
reāli pieslēgsi oscilogrāfu savām 63ls zondēm un oem zondēm un pats būsi ahujā
reāli pieslēgsi oscilogrāfu savām 63ls zondēm un oem zondēm un pats būsi ahujā
Cik varētu maksāt zonde priekš 91. gada 2.5i sedana ? Un cik reāli pašam nomainīt mājas apstākļos ?
ps. Esmu dzirdējis ka esot 'Siemens' zondes viss labākās ?
ps. Esmu dzirdējis ka esot 'Siemens' zondes viss labākās ?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 10
- 11
- 12
- 13
- 14
- …
- 20