dažādas dzineja problēmas & Jautājumi
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 109
- 110
- 111
- 112
- 113
- …
- 350
- chevron_right
Vēl joprojām tā pati problēma 2.0 ar vanosu....motors sāk raustīties ik pa laikam, kad nu uznāk, tāda sajūta, ka kāds cilindrs nestrādā, bet, ja noslāpē un piedarbina atkal viss iet.....
biju uz diagnostiku....viss ok, tik gaisu daudz rauj, bet robežās.....uzliku citu gofru, bet efekta nekāda!
ir kāds padoms?
biju uz diagnostiku....viss ok, tik gaisu daudz rauj, bet robežās.....uzliku citu gofru, bet efekta nekāda!
ir kāds padoms?
sveču pīpītes kādā stāvoklī? patestē arī viņām pretestību. un kādas izskatās pašas sveces?
jāsāk ar vienkāršāko
jāsāk ar vienkāršāko
ka tu noteici to kad pa daudz gaisu rauj ieksa ?
Tā rādīja kompis pie autoelektriķa!vaitins rakstīja:ka tu noteici to kad pa daudz gaisu rauj ieksa ?
Bet to vaitad neuzrādītu kompis?yanks rakstīja:sveču pīpītes kādā stāvoklī? patestē arī viņām pretestību. un kādas izskatās pašas sveces?
jāsāk ar vienkāršāko
nu beigtu svečvadu man cik atceros nerādīja.
Un ko es varu zināt kas tas par elektriķi utt
Un ko es varu zināt kas tas par elektriķi utt
tur tak var visu pa kārtai mainīt
ja jau rauj gaisu iekšā tad skaties brīvgaitniekam visas trubas, ieskaitot pašu brīvgaitnieku, kolektora/droseles blīves, tsk, arī pašu kolektoru..+par pīpītēm, vēl sveces, indukcenes utt utt.
ja jau rauj gaisu iekšā tad skaties brīvgaitniekam visas trubas, ieskaitot pašu brīvgaitnieku, kolektora/droseles blīves, tsk, arī pašu kolektoru..+par pīpītēm, vēl sveces, indukcenes utt utt.
šādiem dzinējiem kompis tik var parādīt kurā cilindrā nav šprekste, un cik no konkrētā poda ir pienesums kopumā.labs_jaa rakstīja:Bet to vaitad neuzrādītu kompis?yanks rakstīja:sveču pīpītes kādā stāvoklī? patestē arī viņām pretestību. un kādas izskatās pašas sveces?
jāsāk ar vienkāršāko
Nu tas elektriķis, teica, ka pie vainas gofra, bet nu nezinu, apskatījos visu tur un likās ok!
Kāds var moška palīdzēt un paskatīties? Vai arī, kur vērsties pēc laba speciālista?
Kāds var moška palīdzēt un paskatīties? Vai arī, kur vērsties pēc laba speciālista?
ja eliktriki vajag tad es personigi brauktu pie Driver (no powera) nezinu vai Siikais njemas ar ele. bet ja nemas tad pie vina ar varetu jo atsauksme tik labas esmu dzirdejis
kabatas ar tuksakas paliks
Problema bija tada - aizkileja vanus
A ko tas nozīmē, ka gaisa gofrā tādi taka eļļas nosēdumi veidojas?
labs_jaa rakstīja:Vēl joprojām tā pati problēma 2.0 ar vanosu....motors sāk raustīties ik pa laikam, kad nu uznāk, tāda sajūta, ka kāds cilindrs nestrādā, bet, ja noslāpē un piedarbina atkal viss iet.....
ir kāds padoms?
m50 dzinejs? ja jaa tad neko. iznjemot to ka kartera ventilacija darbojas
taa ir, tapec vajag likt eljas uztvereja trauku
...
nomainiju vanusu , saliku metkas. darbojas ideali
m50 tak arī bija jābūt membrānai lai motors visu laiku nesuktu sudusArmando rakstīja:m50 dzinejs? ja jaa tad neko. iznjemot to ka kartera ventilacija darbojas
M50 kartera ventilācija iet taisni uz gofru, līdz ar to ieplūdē. Ja viss ir labs motorā, eļļa u.t.t., tad tam nevajadzētu tik ļoti būt, bet tāpat ir.
jap, maaris jau atbildejaseeingman rakstīja:m50 tak arī bija jābūt membrānai lai motors visu laiku nesuktu sudusArmando rakstīja:m50 dzinejs? ja jaa tad neko. iznjemot to ka kartera ventilacija darbojas
...
Runa iet par manu jauno e36 1.8tds 98g, auto brauco raustas, stavot ar var dzirdet, ka dzinejs raustas, aizdomas par augstspiediena sukni, kas ir ar to saskaries un varetu ko ieteikt, kadas izmaksas ir restauretam suknim?!? No kadiem modeljiem vel der suknis, vai katram konkretam bmw vinjs ir savadaks??
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 109
- 110
- 111
- 112
- 113
- …
- 350