Izplūdes sistēma
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 11
- 12
- 13
- 14
- 15
- …
- 29
- chevron_right
soreiz japiekrit dj_zii
darit taa var, tikai reala jeega nebus. bus tikai placebo efekts.
liekas ka cilveks tur kartigi piekjeries procesam tajaa linkaa, bet kapec vins nenotina trubas ar nerzas vati un pectam to stiklskiedras vati, lai tik atri neizdeg, taa ari nesapratu
darit taa var, tikai reala jeega nebus. bus tikai placebo efekts.
liekas ka cilveks tur kartigi piekjeries procesam tajaa linkaa, bet kapec vins nenotina trubas ar nerzas vati un pectam to stiklskiedras vati, lai tik atri neizdeg, taa ari nesapratu
...
notītie kolektori tieši izdeg ātrāk, notīta ķīna aiziet pie dieviem gada laikā.
m50/m52/m54 un n42/n46 timing tūļu noma
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
es gan runaju par to videjo klusinatajkasti ko vins tur piestukjeja ar to siltumizolacijas vati, nevis par kolektoru notishanu
...
Kā izklausās M50B20 ar rezonatoriem katalizatoru vietā un taisno trubu līdz beigām? Kādam nav bijis kas līdzīgs uz 6cyl? Ir kaitinoši skaļi vai patīkami skaļi?
Atkarīgs kāds bundulis tev beigās? Ja kkas līdzīgs remusam vai japāņu ražotājiem tad büs skaļi kā subārs, bet ja liksi OBX, Supersprint vai HAMANN bunduli tad būs laba skaņa, bet tas arī gaumes lieta.BLINGZ rakstīja:Kā izklausās M50B20 ar rezonatoriem katalizatoru vietā un taisno trubu līdz beigām? Kādam nav bijis kas līdzīgs uz 6cyl? Ir kaitinoši skaļi vai patīkami skaļi?
Pašam agrāk vecajam 318 is bija HAMANN bundulis un tikai mazs klusinātājs pa vidu un skaņa bija ļoti patīkama.
Glanz / disku pulēšana / wheel polishing / aluminija pulēšana.
https://www.facebook.com/Glanzlv.disku.pulesana
Rīgas raj. Līči
tal.26665227
Rīgas raj. Līči
tal.26665227
Beigās nebūs bundulis. 2 resnas rores. Ar bunduli ta būtu skaidrs, bet kā būs tikai ar rezonatoriem. Meklēju youtube.com kaut kādus līdzīgus variantus, bet īsti nav.
Es domāju ka būs vājprātā skaļi, bet tas atkarīgs no tā cik garus un lielus tu ņem rezonatorus.BLINGZ rakstīja:Beigās nebūs bunduli. 2 resnas rores. Ar bunduli ta būtu skaidrs, bet kā būs tikai ar rezonatoriem. Meklēju youtube.com kaut kādus līdzīgus variantus, bet īsti nav.
Glanz / disku pulēšana / wheel polishing / aluminija pulēšana.
Rīgas raj. Līči
tal.26665227
Rīgas raj. Līči
tal.26665227
Varbūt tad arī varat ieteikt, kādus rezonātorus gādāt un kur meklēt? :) Drošvien 2 garus, abus paralēli?
kur 'var nopirkt 45mm līkumus izpūtējam?
http://www.adparts.lv/lv/katalogs/shop/ ... ezonatori/BLINGZ rakstīja:Varbūt tad arī varat ieteikt, kādus rezonātorus gādāt un kur meklēt? :) Drošvien 2 garus, abus paralēli?
Mans kārtējais jautājums Jums dārdie draugi.
Man ir tipa sporta bundulis pedejais bet nu viņš ir pārak skaļš pat rūcinot neitralajā kur nu vel kad stiepj virsū. Kad vīņš man stāvēja uz Golf 3 bija pātikama skaņa, kad uzliku uz 318is liek ausis ciet. Jautājums varbūt ja samaina uz kadu lielāka motora videjo bunduli būs līdzēts? Vai varbūt mans vidējais jau viss ir izdedzis?
Man ir tipa sporta bundulis pedejais bet nu viņš ir pārak skaļš pat rūcinot neitralajā kur nu vel kad stiepj virsū. Kad vīņš man stāvēja uz Golf 3 bija pātikama skaņa, kad uzliku uz 318is liek ausis ciet. Jautājums varbūt ja samaina uz kadu lielāka motora videjo bunduli būs līdzēts? Vai varbūt mans vidējais jau viss ir izdedzis?
iesakiet ko lai izdara ar m50b20 izplūdi lai šauj uguņus ? izņemot sveci izpūtējā ?
man kad bija m43b16, tam priekšā iemetināju Magnaflow rezonātoru , un galā tās pašas firmas termosveidīgu bunduli, un tad normāli blieža uguņus arā , bet žēl ka atdevu auto ar visu izplūdi
man kad bija m43b16, tam priekšā iemetināju Magnaflow rezonātoru , un galā tās pašas firmas termosveidīgu bunduli, un tad normāli blieža uguņus arā , bet žēl ka atdevu auto ar visu izplūdi
Turbo + antilag sistēma.
kaut ko lētāku
Vispār jau mazs info klāt: M42 zirneklim izpūtēja trubu diametrs ir identisks M3, un šajā gadījumā tur nav orģināls savienojums pie bikses, bet custom Un flancis ir piedzīts izplūdes kanāliem, ja kas, m42-m50-m52 izplūdes kanāli izmēros neatšķiras. Pat m52 izpl.kolektori ir tievāki.Dj_Zii rakstīja:tur no zirnekla buss tikai nosaukums un dalejs zirnekla paskats
1,izpludes trubas un flancis izpludes caurumos ir šauraks is neka m50 vai m52
2,tur nekad nebuss visu trubu vienads garums
verdikts: nejedzigi izterets laiks un nauda bet + ir tads ka var comiem spraust pilites ka ir zirneklis un hp ir + 35 un iet vienkarši
Ps: pasam bija tada doma par budzeta zirnekli bet samerot visu un aprekinot sapratu ka buss vel sudigak neka ir ar orginalo izpludes kolektoru + tas nevajadzigais cakars taka hvz tad labak nopirkt zirnekli no m3 bet ja nu kadam nav ko darit tad varu atdot 2 zirneklus no is pa kadu alu
šie visi ir aptaustīti un mērīti kādreiz.
un kapēc gan neeksperimentēt, ja garāžā mētājās kolektori?
tāpec ka lielie servisa guru teica ka nav jēgas eksperimentēt, jo palikšot tikai krāns garāks
vispār izplūde ir tā lieta ar kuru interenti eksperimentēt, viss kas var sanākt, un ja materiāli un gribasspēks ir, tad tik uz priekšu, nevis pirkstus uz klaviša deldēt saidrojot ka nekam nav jēgas
vispār izplūde ir tā lieta ar kuru interenti eksperimentēt, viss kas var sanākt, un ja materiāli un gribasspēks ir, tad tik uz priekšu, nevis pirkstus uz klaviša deldēt saidrojot ka nekam nav jēgas
BMW-Big Money Waste
es savam šitādu gribu
man jau patīk visi interneta skrūvētāji vienmēr var pasmieties, cik gudri visi, bet neko paši nav darījušiSlim rakstīja:tāpec ka lielie servisa guru teica ka nav jēgas eksperimentēt, jo palikšot tikai krāns garāks
vispār jau pareiza zirnekļa uzbūve, konkrētam motoram, izmaksā 100Ls viena truba (ņeržas), vismaz pēc pēdējām info, pie gudriem cilvēkiem..
es par tonītiSlim rakstīja:kūlas dedzināšanas laiks jau garām
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 11
- 12
- 13
- 14
- 15
- …