Dzinēja maiņa - swap dažādi
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 11
- 12
- 13
- 14
- 15
- …
- 107
- chevron_right
Zinu, ka nav pārāk aktuāls jautājums, bet varbūt kāds zin... Ja lieku M43 motoram M40 ieplūdi, tad vadības bloks arī jāliek no M40?
Varbut kads ir domajis ielikt sev 4.4 v8 spridzekli. Man tads dzinejs ir pina zbora. Tel22103301
ja tas 4.4 ir automāts tad kārbu vajag obligāti no 4.4,vai 4.0,3.5,der?kādas kārbas der?un kas vajadzīgs lai ieliktu?ar vadiem tak tur sapisties var laikam.kam ir pieredze?
m60 4.0 5aatrumu ruchka vai m62 4.4 6atrumu ruchka!
Vairāk info par servisa pakalpojumiem un sporta klubu viewtopic.php?f=23&t=794 un
PM vai 2237[sešiviensseši]7
e30.lv, niku gan patreiz neatceros, kaads bij uzmetinaajis zf m50 kaarbai grozu, lai var uzlikt uz m60..tads prieks 100ls vai 100 ar astiti izmaksaa, ja pareizi sapratu..
ir pāris jautājumi par dzinēja swapu:
1. kas vēl jāmaina, ja 1.6 kompotā gribas iestutēt 1.8is. Kārba var palikt tā pati ?
2. kas jāmaina, ja 1.8i sedenā grib iestutēt 1.8is ?
1. kas vēl jāmaina, ja 1.6 kompotā gribas iestutēt 1.8is. Kārba var palikt tā pati ?
2. kas jāmaina, ja 1.8i sedenā grib iestutēt 1.8is ?
nekādu problēmu tur ir plug and play....
ja vajaga motoru ir ļoti labs 1,8is
pats tam jau izgāju cauri, pa šiem jautājumiem varu pakonsultēt.....
ja vajaga motoru ir ļoti labs 1,8is
pats tam jau izgāju cauri, pa šiem jautājumiem varu pakonsultēt.....
Mārtiņa Riepu Serviss
Jelgava
Pērnavas iela 36
22550505
Jelgava
Pērnavas iela 36
22550505
Negribēju lasīt visas 10 lapas tapēc jautāšu! mainīšu motoru no m52b25 uz m52b28 gribeju zinaat ko man vajag! cik saprotu pravodka der ja man ir m52 jau? Un kā ir ar sūkniem un gaisa masas meritaju ari der vai vajag nob28? Un ko vel vajag sadai mainai?
Teorētiski viss ir labi, tik paskaties, kādi diametri gaisa masas mērītājiem, vai neatšķiras, bet laikam, ka nevajadzētu. Sūkni droši atstāj to pašu. Par vadības bloku gan nezinu, iespējams, ka pie tāda tilpuma pats "pieregulēsies", iesp., ka nebūs jāmaina, bet to, lai kāds gudrāks atbild
skaidrs pagaidām paldies!!
kadas atšķiribas ir 2.5td no 2.5tds dzineja? to ka interkuleris stav to zinu, bet ieplude,galva? un kas ir jamaina lai no td uztaisit tds?
Vadība un interkūleris + tam piederošie sīkumi.
Motors 1:1.
Motors 1:1.
vadiba domats kompis? man iepludnieks atšķiras, ka es redzeju tds motoriem tad atgazes varsts skruvejas pie iepludnieka, a man viņš iemontets talak aluminija trubā. vai tam nav nozīmes?
Sveiki!
Jautājums sekojoš, kas vajadzīgs M40 uz M42 vai M44 swapam un cik rentabla ir šī pārbūve?
Cik sapratu vajag motoru ar visiem vadiem, un smadzenēm, bet kādā avotā izlasīju arī ka kārbas esot atšķirīgas, tāpēc sāku šaubīties apr vajadzīgo.
Liels paldies apr palīdzību jau iepriekš :)
Jautājums sekojoš, kas vajadzīgs M40 uz M42 vai M44 swapam un cik rentabla ir šī pārbūve?
Cik sapratu vajag motoru ar visiem vadiem, un smadzenēm, bet kādā avotā izlasīju arī ka kārbas esot atšķirīgas, tāpēc sāku šaubīties apr vajadzīgo.
Liels paldies apr palīdzību jau iepriekš :)
viss ir viens pret viens, masas mērītājs arī der, pravodka der, vadi der, vajag tikai klanus un virzulus no 2.8! kompī vajag iešūt 2.8 vadību, to vari izdārīt pie jebkura auto elektriķa kurš māk izdzēst 2.5 vadību un ieinstālēt no interneta nokačātu stock 2.8 vadībū.mathias rakstīja:Negribēju lasīt visas 10 lapas tapēc jautāšu! mainīšu motoru no m52b25 uz m52b28 gribeju zinaat ko man vajag! cik saprotu pravodka der ja man ir m52 jau? Un kā ir ar sūkniem un gaisa masas meritaju ari der vai vajag nob28? Un ko vel vajag sadai mainai?
Vairāk info par servisa pakalpojumiem un sporta klubu viewtopic.php?f=23&t=794 un
Cik sapratu ir plug and play?
Ja ir motors ar visu apkarināmo un vadību, tad plug&play. Kārba der tā pati, tik varbūt ir vērts padomāt par sajūga komplektu, t.i., spararatu, sajūgu, kurvi. Tā, lai tur slodzi.
OK :)
Varbūt kādam no foruma lietotājiem ir lieks, vietu aizņemoš M44 vai M42 ar vadību un pārējām komponentēm?
Varbūt kādam no foruma lietotājiem ir lieks, vietu aizņemoš M44 vai M42 ar vadību un pārējām komponentēm?
Sveiki,
Piektdienas vakarā dzima nedaudz slima ideja, kā būtu, ja būtu, ka M51 aizstātu ar M50, skaidrs ir tas ka nepieciešams ir pats dzinējs + vadiba + kārba + izpūtējs...kam vēl butu jāpievērš uzmanība, lai saprastu, kas tad ir ērtāk, pārdod/samainīt auto vai taisīt šo joku ?
Piektdienas vakarā dzima nedaudz slima ideja, kā būtu, ja būtu, ka M51 aizstātu ar M50, skaidrs ir tas ka nepieciešams ir pats dzinējs + vadiba + kārba + izpūtējs...kam vēl butu jāpievērš uzmanība, lai saprastu, kas tad ir ērtāk, pārdod/samainīt auto vai taisīt šo joku ?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 11
- 12
- 13
- 14
- 15
- …
- 107