Dzesēšanas sistēma- atgaisošana, dzesēšana, temperatūra
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 11
- 12
- 13
- 14
- 15
- …
- 50
- chevron_right
sveiki , varbut glups jautajums , bet tomer velos labak dzirdetu jusu atbildes
braucu ar e36 coupe kam ir no 520 vanosa dzinejs , siemens vadiba , lieta tada masinai temperatura necelas vajag loti ilgi nobraukt un stavet lai tiktu kaut lidz knapi pie darba temperaturasv , un itka ir nojauta , tas varetu but termostats ? cik tas loti var iespaidot benzina paterinu jo tas man ar aizdomigi liels liekas
priecasos tik pa pozitivam atbildeem :)
braucu ar e36 coupe kam ir no 520 vanosa dzinejs , siemens vadiba , lieta tada masinai temperatura necelas vajag loti ilgi nobraukt un stavet lai tiktu kaut lidz knapi pie darba temperaturasv , un itka ir nojauta , tas varetu but termostats ? cik tas loti var iespaidot benzina paterinu jo tas man ar aizdomigi liels liekas
priecasos tik pa pozitivam atbildeem :)
bouncin' with 68' chevy
Termostats noteikti ja kas man ir jauns mājas pa 5 ls atdošu spice rajonā
tomer intuicija laba , un tas ietekme to paterinu ? un tas termostats deres manam motoram nebus atskiribas ?
bouncin' with 68' chevy
jā var ietekmēt, jo visu laiku auksts dzinējs, šis nespēj uzsilt līdz normālai darba temperatūrai.
Līdz ar to tiek dots piesātinātāks maisījums, kas raksturīgs aukstam dzinējam, līdz ar to lielāks patēriņš.
100 punkti ka ietekme un ne uz labo pusidvp rakstīja:tomer intuicija laba , un tas ietekme to paterinu ? un tas termostats deres manam motoram nebus atskiribas ?
un ja no m50 vajadzetu deret.
Sveiks. man dzinēja temperatūra vispār ziemā neuzkarst līdz 90 grādiem, kad bija + temp. ārā tad ar laiku sakarsta, kā saprotu vajag termostatu mainīt. Apjautājos veikalā ir termostats par 5.50 ls un ir par 10 kaut kur...kāda varētu būt atsķirība? man m50b20
nu domājam kvalitātē un ilgmūžībā! Bet nu tas jau tev pašam jāizvēlas! Nu jā un nevienmēr dārgāks nozīmē kvalitāti,skaties pēc ražotājiem!
coupe 2.8
kaa ari parliecinies ka dabun pareizo termostatu, pec atveranaas gradiemyevgeny rakstīja:Sveiks. man dzinēja temperatūra vispār ziemā neuzkarst līdz 90 grādiem, kad bija + temp. ārā tad ar laiku sakarsta, kā saprotu vajag termostatu mainīt. Apjautājos veikalā ir termostats par 5.50 ls un ir par 10 kaut kur...kāda varētu būt atsķirība? man m50b20
ja tev nau vanos tad 88g ja vanos tad 92g, bet nu tavejais laikam ka bus bez vanosa
...
Pēc kā Tu spried ka bez Vanos?
m50 motors ir bez vanusa. ar vanusu ir m52
Nu gan sapinies savā meistarībā m52 ir jaunā tipa motors sākot ar 95. gadu, m50 ir līdz 95. gadam un var būt gan bez, gan ar vanosu.
Smagi kļūdies.
M50 ir gan bez Vanosa gan ar Vanosu, M52 ir tikai ar Vanosiem (ar vienu vai diviem).
Man pašam ir M50 vanosīgais.
M50 ir gan bez Vanosa gan ar Vanosu, M52 ir tikai ar Vanosiem (ar vienu vai diviem).
Man pašam ir M50 vanosīgais.
vainīgs. tiešām no 93goda izgāja arī vanus
Pa gadiem nezinu, bet man ir 92. gada septembris un arī ir vanos, čomam arī.
no septembra ari sakas
Nu jā, Jūtu ka man paterinš kkads nereālais Cik noprotu tad man ir vajadzīgs termostats 92grādiem, motors M42B18?
m42 motoram vajadzigs termostats ar 88g atversanaas tempretuuru. vienmer var pastities sadalaa diy pie atgaisosanas, ir ari vel infa kas saistita ar to http://e36.lv/forums/viewtopic.php?f=21&t=667
...
Ok! Bet cik man grosauto rāda 92 grādi
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 11
- 12
- 13
- 14
- 15