dažādas dzineja problēmas & Jautājumi

Profila bilde
Coupe
Ziņojumi: 136
Pievienojies: 25 Dec 2012, 21:08
Braucu ar: domu ka jaslipe!
okay...tnx.. :super:
say What???
Profila bilde
normāls čalis
Ziņojumi: 582
Pievienojies: 30 Mar 2013, 20:24
Braucu ar: e41 ;)
Atrašanās vieta: Rīga
Sveiki visiem!
Tātad - pirmā mašīna. Zināšanas minimālas.
Vai kāds, lūdzu, var paskatīties šīs bildes un pateikt, kas tā par detaļu ar plaisu un vai tas varētu izraisīt šo - (piesūc gaisu?) (un arī cik vispār varētu izmaksāt šīs detļas nomaiņa)
http://www.youtube.com/watch?v=AfxV0TkM ... JCuL4sQJMQ
Attēls
Attēls
Kalnz rakstīja:e36 bez bloķa ir alus bez grādiem / sieviete no gumijas / elektriskā cigarete u.tml
Mana māte - "ārprāts! Viņam tak riepas deg, viņam tas ir jāpasaka!" Runājot par apļa slīpētāju.
Attēls
Profila bilde
Nixon
Ziņojumi: 5884
Pievienojies: 13 Dec 2011, 20:59
Braucu ar: BECAUSE RACECAR
Atrašanās vieta: Valmiera, Mazsalaca
Reputācija: 22

Es nesaprotu, kur tur ir tā plaisa un tas vispār izskatās pēc IS dzinēja, nevis pēc 2.0, kā minēts video. :rolleyes:
Attēls
Profila bilde
normāls čalis
Atvainojos, tas ir IS dzinējs un problēma ir tāda pati kā video.
Plaisa ir otrajai bildei kreisajā apakšējā stūrī.
Šķiet, ka tā ir kārba? (??)
Kalnz rakstīja:e36 bez bloķa ir alus bez grādiem / sieviete no gumijas / elektriskā cigarete u.tml
Mana māte - "ārprāts! Viņam tak riepas deg, viņam tas ir jāpasaka!" Runājot par apļa slīpētāju.
Attēls
Profila bilde
dogMa
E36 Club Latvia
Ziņojumi: 9805
Pievienojies: 27 Feb 2011, 23:05
Braucu ar: E36 2.8i Coupe
Reputācija: 117

Ja pareizi saprotu, tas ir eļļas karteris (vācele). Par izmaksām neņemos spriest.
Profila bilde
Redline
Ziņojumi: 76
Pievienojies: 30 Jūl 2013, 22:24
Braucu ar: lego 2.0i
Man te tada problemina. Neitrala iemetu pedali grida sakuma noraustas nedod apgriezienus augsa un tad aiziet.
atruma iespiezot grida ari nelauj dot virsu lidz maksimalajam ka nespiez grida iet bet ka lidz galam sak ristities. Kas par problemu varetu but ? Vnk skana tada ka 4operim sak ristiteis puk puk puk apmeram ta :D
Profila bilde
normāls čalis
dogMa rakstīja:Ja pareizi saprotu, tas ir eļļas karteris (vācele). Par izmaksām neņemos spriest.
Paldies par to! Jāapciemo kāds laikam klātienē.
Attēls
Profila bilde
Thomas
Ziņojumi: 134
Pievienojies: 07 Okt 2011, 17:08
Braucu ar: V6
Re:

06 Sep 2013, 15:53

rupu rakstīja:kads nezin kas tas ir
Attēls
Bez baka ventilacijas sis verkis pilda vel vienu funkciju, ar vakumsukni parpumpe degvielu no vienas bakas dalas uz otro - benzinsukna pusi. zem aizm. sedekla viena puse ir suknis, caur otro var tikt tam "suknim". Ta ka tiri iespejams, ka auto neiet del sis detalas
Profila bilde
dogMa
E36 Club Latvia

Man šī detaļa nav virsū jau kādus 45 000 km. Nevienu reizi nav bijušas problēmas.
yanks
Ziņojumi: 1832
Pievienojies: 20 Aug 2012, 12:24
Reputācija: 13

kādā veidā ogļu filtrs pārpumpē degvielu? :D
tas filtrs ir paredzēts priekš tam lai pēc apstāšanās nebūtu benzīna smakas.
P.S un aatkal jautājums no pagātnes. uzdots 2011 gadā :gigigi:
Profila bilde
Thomas
Tada veida, ka caur vinu tiek padots vakums uz baku. Ej nomet sedekli un apskaties, kaz notiek otraja bakas lucina, aiz vaditaja pasazieram zem dibena un paskaidro tad, kas tas tavuprat bus. Un kada veida degviela tiek parpumpeta no vad. Puses uz sukna pusi? Vai ari tev kardans pa taisno caur baku iet? :D

Un dogma, slaukas tapat karajas ka jautajuma autoram? Ritorisks jautajums.

P.s. smaka no kurienes? Tad dogmam kkas smird pec benjas? :D
Attēls
3 LEFT SUCKING JET PUMP WITH DISCONN.PART
yanks
Ziņojumi: 1832
Pievienojies: 20 Aug 2012, 12:24

akcentēšu vēlreiz. "OGĻU FILTRS"
un to visu sauc kopā par bākas ventilāciju
http://realoem.com/bmw/showparts.do?mod ... fg=10&hl=4
vakuums tur protams, ka rodas, jo trešais izvads iet uz ieplūdes kolektoru, kur aiziet arī benzīna garaiņi. Tas tā par smaku runājot
Profila bilde
dogMa
E36 Club Latvia

Ja noņem ogļu filtru un aiztaisa izvadu, tad bāka raujas kopā, un kad attaisa bākas korķi, diez gan labi iesūc gaisu, tāpēc izvads ir atstāts vienkārši vaļā, lai bāka elpotu, bet smaku nekad vēl neesmu jutis.
Ja nemaldos, tad M52 no ogļu filtra izvads iet uz auto apakšu, atmosfērā.
Profila bilde
Thomas
yanks rakstīja:akcentēšu vēlreiz. "OGĻU FILTRS"
un to visu sauc kopā par bākas ventilāciju
http://realoem.com/bmw/showparts.do?mod ... fg=10&hl=4
vakuums tur protams, ka rodas, jo trešais izvads iet uz ieplūdes kolektoru, kur aiziet arī benzīna garaiņi. Tas tā par smaku runājot
vakums btw nerodas taja oglu filtra :D Paskaidro tad ludzu, KADA VEIDA DEGVIELA PARTEK NO VIENAS BAKAS DALAS UZ OTRO(no vad. puses uz pasaziera pusi), ja bakai pa vidu ir paaugstinajums, lai ir kur kardanu novietot? kamer neizjauksi un neizpetisi konstrukciju - nav ko turpinat diskusiju. protams no bakas galu jaatstaj atvertu, savadak vakums radisies baka un nedos suknim pumpet normali, bet to slauku, kas iet uz iepludi (precizak droseli, m50 gadijuma) ir jaglusi nost, savadak piesuks gaisu, kas autoram visticamak ari notiek
Profila bilde
dogMa
E36 Club Latvia

Pārplūde notiek pa caurulītēm, kas iet pāri bākai no sūkņa uz pludiņu otrā pusē. Jaunākiem gadiem tas notiek pa bākas iekšpusi (izvietotas trubiņas). Tas viss notiek uz vakuuma principa, līdz ar to, ja kāda trubiņa ir pušu, vai nav hermētiska, pārplūde nenotiek, viss uzkrājas pludiņa pusē, t.i., kreisajā pusē.
Profila bilde
Thomas
tad tomer parplude notiek :)
Profila bilde
dogMa
E36 Club Latvia

To jau tikai uzzin, kad likstas piemeklē, kad uz Brīvības ielas ar puspilnu bāku paliec stāvam :gigigi: Nomainīju trubiņu un viss čotka, braucam tālāk! Dažreiz ir arī tā, ka tikai 30L var iepildīt dēļ tā, ka pārplūde nenotiek pareizi.
Profila bilde
Nylon
Ziņojumi: 1010
Pievienojies: 04 Jan 2013, 22:52
Braucu ar: avataru

Redline rakstīja:Man te tada problemina. Neitrala iemetu pedali grida sakuma noraustas nedod apgriezienus augsa un tad aiziet.
atruma iespiezot grida ari nelauj dot virsu lidz maksimalajam ka nespiez grida iet bet ka lidz galam sak ristities. Kas par problemu varetu but ? Vnk skana tada ka 4operim sak ristiteis puk puk puk apmeram ta :D
man tas pats bija kad parpliisa gaisa iepludes gofra. meklee vietu kaut kur kaads caurums(laikam peec apraksta liels :D) kur padodas gaiss
Profila bilde
marux
Ziņojumi: 3441
Pievienojies: 27 Feb 2011, 19:47
Braucu ar: slaidu francūzi
Atrašanās vieta: LV
Reputācija: 8

10 Sep 2013, 20:37

Thomas rakstīja:
Bez baka ventilacijas sis verkis pilda vel vienu funkciju, ar vakumsukni parpumpe degvielu no vienas bakas dalas uz otro - benzinsukna pusi. zem aizm. sedekla viena puse ir suknis, caur otro var tikt tam "suknim". Ta ka tiri iespejams, ka auto neiet del sis detalas
Puis, man nedagāja... Sākās viss ar jautājumu - kas tas tāds un beidzās ar tavu secinājumu, ka bākā
Thomas rakstīja:tad tomer parplude notiek :)
Jā, protams, ka pārplūde bākā notiek, bet attēlā redzamais ogļu filtrs nav vakuuma radīšanai bākā! :doh: Tas, kā jau yanks teica, ir tikai filtrs, kurš novērš degvielas tvaiku nokļūšanu ārpus dzinēja. Tas, ka vakuums ir arī filtrā, protams, ir fakts, bet filtrs degvielu nepumpē...
GunChijs
Ziņojumi: 87
Pievienojies: 10 Jūl 2013, 19:17
Redline rakstīja:Man te tada problemina. Neitrala iemetu pedali grida sakuma noraustas nedod apgriezienus augsa un tad aiziet.
man tas pats ir, varbūt kāds var atbildēt :drink: