dažādas dzineja problēmas & Jautājumi
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 124
- 125
- 126
- 127
- 128
- …
- 350
- chevron_right
ko dariit ar divaam trubinjaam kas pieet pie deveeja?
BMW_The Ultimate Repair Bill
Saspraud abas trubiņas droselei apakšā. Sanāk, ka apej to termostatu u.t.t.
tolks no tās droseles apsildes, tikai ieplūstošo gaisu nevajadzīgi sasilda, vienmēr esmu ieņirdzis - liek te visādus cold air intake a.k.a. koniskos filtrus, bet droseles apsildi atstāj
Tas tiesa. Bet M52 stockā jau nāk ar 100% droseles apsildi..
un to var vienkārši apiet
Galvenais, lai ziemā pēc tam droseles vārsts nepiesalst
cik gadījumus tu zini, ka drosele ir iesalusi, auto, kurām tā apsilde tur nav, bez tam tā apsilde reāli strādā tikai kad motors ir kaut cik silts, bet ja viņš ir silts tad arī motortelpā ir kaut cik silts
Es , protams, atvainojos, ka iejaucos, bet man ir bijuši tādi gadījumi. 1. agrs vasaras rīts .(drosele ledū). 2. ziema-30c atmetoties pirms apdzīvotas vietas, pedālis nereaģē. (nabagu degviela, lpg). Droseli izdevās iekustināt, tikai ar lamuvārdiem un krokodīlu. Kādreiz moskvičiem, tā bija slimība...seeingman rakstīja:cik gadījumus tu zini, ka drosele ir iesalusi, auto, kurām tā apsilde tur nav, bez tam tā apsilde reāli strādā tikai kad motors ir kaut cik silts, bet ja viņš ir silts tad arī motortelpā ir kaut cik silts
Tehniska problema : Motors M50B20 vanos siemens vadiba. pielec bet liekas ka strada uz 3 cilindriem dodod gazi ristas un nenormali shauj. taka aizdedze butu pa atru. otrais simptoms nenormali parlej sveces ar degvielu. devejus esmu mainijis 5 reizes nekas nelidz. esmu izgrudis 200ls pa visadiem servisiem un detalam pusi masinas esmu apmainijis bet ta ari neviena vaina nav atrasta. ir te kads kas var sniegt padomu?
BMW
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
... sajuka jau skaits kkas pari 30 zurkam.
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
... sajuka jau skaits kkas pari 30 zurkam.
Dzēst šo komentāru.
Varbūt kādam palīdzēs! Mana problēma bija aizdirssies brīvgaitas regulators. ( Tas, ka apgriezieni peld, grib slāpt) Nopirku "carb & choke cleaner" pa 4ls un iztīrīju to. Mašīna atkal iet ļoti apmierinoši!normāls čalis rakstīja:Sveiki visiem!
Tātad - pirmā mašīna. Zināšanas minimālas.
Vai kāds, lūdzu, var paskatīties šīs bildes un pateikt, kas tā par detaļu ar plaisu un vai tas varētu izraisīt šo - (piesūc gaisu?) (un arī cik vispār varētu izmaksāt šīs detļas nomaiņa)
http://www.youtube.com/watch?v=AfxV0TkM ... JCuL4sQJMQ
Ieliku m50b20tu vietā m50b25tu , ar pravotku viss kārtībā , bet šodien mēģināju palaist , un nav dzirksteles un sūknis arī nesūc (sūc tikai savienojot pa taisno ) , problēma varbūt tajā kloķenes devējā ?
Vai 1.8is'am der 1.6 starteris?
ideāli!
kā labāk viņu mainīt? No augšas vai apakšas?
Un kādas varētu būt lielākās problēmas pie nomaiņas?
Pēdējais labojis Wilsons86 - 16 Sep 2013, 11:20, kopā labots 1 reizi.
Es kad mainīju, ņēmu nost ieplūdes kolektoru un tad tiku klāt... Bet šķiet, ka to var apiet, bet tad kādam citam te vēl jāpadalās pieredzē.
Lielākās problēmas būs tad, ja starteris būs uz visām 3 orģinālajām skrūvēm, nevis 2 pie kārbas.Wilsons86 rakstīja: ideāli!
Parasti maina no apakšas, bet var arī to darīt, kā NIXON teica no augšas, tikai 1.8 is ir sarežģītāk noņemt ieplūdes kolektoru, salīdzinājumā ar 6cil motoru.
Viss ir izdarāms. Ja ir bedre un normāli instrumenti (muciņu komplekts) tad iesaku mainīt no apakšas.
Jap, ieplūdniekam apakšējo daļu īsti noņemt nevar, jo vadi iet viņai pa vidu un tad tos sanāk kniebt pušu.zeltinsh rakstīja:tikai 1.8 is ir sarežģītāk noņemt ieplūdes kolektoru, salīdzinājumā ar 6cil motoru.
Viss ir izdarāms. Ja ir bedre un normāli instrumenti (muciņu komplekts) tad iesaku mainīt no apakšas.
Manā gadījumā nebija bedres, tāpēc ņēmu nost no augšas.
kas varētu būt par problēmu,ka neiet ne Abs ne ASC.lampiņas panelī nedeg.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 124
- 125
- 126
- 127
- 128
- …
- 350